Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شمیرانات،پنجمین نشست منطقه ای شوراهای فرهنگ عمومی استان تهران به ریاست حجت الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران و حضور سیدعباس جوهری معاون استاندار استان تهران و مسئولین شهرستان شمیرانات در مصلی نماز جمعه لواسانات برگزار شد.

حجت الاسلام ابوترابی فرد در این جلسه اظهار کرد: بالا ترین قیمت خاکسپاری کشور در لواسان است و این زیبنده نیست، خصوصا اگر در چهارچوب مدیریت مدیران شهرستان نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعضی از این راه درآمد های کلان دارند گفت: از دادستان، فرماندار و بخشدار درخواست دارم این موضوع بررسی و به نحو مطلوب در چهارچوب قانون، تصمیمات صحیح گرفته شود.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه اگر شورای اسلامی شهرستان قانونمند عمل کنند نقش بسیار مهمی ایفا می کنند بیان کرد: مهم ترین مسئله فرهنگی لواسانات و رودبارقصران و در کل شمیرانات مسئله گردشگری است و این مسئله اصلی شمیرانات است که وقتی ۴۵ هزار خودرو وارد منطقه میشه یعنی حدودا ۱۵۰ هزار جمعیت یعنی چند برابر جمعیت بومی و این مسئله مهمی است که تمام مسائل را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

حجت الاسلام ابوترابی فرد گفت: آن زمان رضایت شهروندان و مردم بومی ما جلب می‌‌شود که این موضوع گردشگری به نحو صحیح توسط تمام مسئولین مدیریت شود.

رفع آسیب های اجتماعی با حضور مردم و گروه های جهادی امکان پذیر است

سیدعباس جوهری معاون استاندار استان تهران نیز در این جلسه اظهار کرد: تبیین نظام مسائل فرهنگی هر شهرستان اولیه ترین دستور شورای فرهنگی است و آنچه که امروز ما در مجموعه استانداری در آن به تجمیع رسیدیم این است که باید در حوزه فرهنگ اقدام انقلابی بکنیم و با رصد دقیق آسیب های اجتماعی کار را جلو ببریم.

معاون استاندار استان تهران خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند آسیب های اجتماعی بالا تر از دغدغه نان شب است و فرمودند مسئولان مثل پدر و مادر و مردم مثل فرزندان ما هستند.

وی افزود: در استان قرارگاه عملیاتی خدمات اجتماعی را با تعاملات خوب با کلیه دستگاه ها در تهران آغاز کردیم و در این حوزه وظیفه همه دستگاه ها مشخص است و سیاست گذاری در شورای فرهنگ عمومی باید شکل بگیرد و با تصمیمات کارشناسی و عملیاتی مرهمی بر این مشکل باشد.

جوهری بیان کرد: خواهش ما این است که مسئولان آستین ها را بالا بزنند و از این ظرفیت های خوب استفاده کنند. موضوع اتباع موضوع مهمی است و باید به آن توجه ویژه شود و مدیران دولت مردمی باید متولی در کاهش دردمندی مردم بدانند و با کار جهادی و شبانه روزی پاسخگوی اعتماد مردم باشند.

معاون استاندار تهران ادامه داد: شهید همت فرمودند ما برابر تمام افرادی که به بی راهه می‌روند مسئولیم و از کجا معلوم است که ما در انحراف آنها نقش نداشته باشیم و اگر اخلاص و تلاش شبانه روزی آمد پای کار و شعاری حرف زدن از بین رفت مشکلات حل می‌شوند و همه موضوعات ما باید مردم پایه باشد.

وی بیان کرد: ما امروز بدون مردم در حوزه فرهنگ کاری از پیش نمی‌بریم و شما اگر بخواهید آسیب های اجتماعی از شهر و شهرستان از بین برود با حضور مردم، حلقه های میانی و گروه های جهادی امکان پذیر است و هر کاری هم که لازم باشد ما انجام بدهیم به دیده منت انجام می دهیم.

بومی‌ها اجازه نوسازی ندارند اما عده‌ای با نفوذ ساخت‌وساز غیرقانونی می‌کنند

حجت الاسلام علی‌اکبر ایمانی امام جمعه لواسانات نیز در ادامه اظهار کرد: در بحث سازندگی و بحث های مختلف دیگر موفق نبودیم اما در بحث اقتدار عزت کشور جلو رفتیم ولی در عدالت عقب افتادیم و یکی از کار هایی که شورای فرهنگ عمومی باید به آن بپردازد عدالت است که به عنوان مثال در منطقه ای مثل لواسانات نگرانی هایی وجود دارد که در بازدیدهایی که ما از روستاها و مساجد و مردم داشتیم یکی از نگرانی ها این است که ما فرهنگ بومی و اصیل‌مان را داریم از دست می دهیم.

وی گفت: فرهنگ وارداتی دارد قالب می‌شود و نظارتی بر این مسئله وجود ندارد به عنوان مثال بر کافه ها و رستوران هایی که در مسیر فشم و لواسانات وجود دارد هیچ نظارتی نمی‌شود.

امام جمعه لواسانات تصریح کرد: روستاهای ما دارد از سکنه خالی میشود و در بحث روستایی ضعیف عمل کردیم و یکی از مشکلات این است که به بومی های روستا حتی مجوز درجاسازی داده نمی‌شود که همان منزل را تخریب و از نو بسازد اما آدم هایی ثروتمند با اعمال نفوذ هایشان غیر قانونی پس از خرید همان املاک ساخت و سازشان را شروع می‌کنند.

وی بیان کرد: به عنوان مثال در روستای افجه جایی را بازدید کردم که شخص هنوز ساخت و ساز نکرده اما جریمه اش را پرداخت کرده و برای همین قانون باید از تبعیض ها جلوگیری کند.

حجت الاسلام ایمانی با اشاره به اینکه ما گردشگری را فرصت می بینیم اما امروز گردشگری برای این منطقه به یک تهدید تبدیل شده است بیان کرد: بحث بد حجابی و پوشش های نامناسب و سگ گردانی و برگزاری پارتی های مکرر در ایام مختلف در شهر را می بینیم لذا خوب است که آقای دادستان حکمی بر اساس چیزی که شورای فرهنگ عمومی مصوب می‌کند صادر کند و بسیج، سپاه و نیروی انتظامی حداقل در شب های شهادت و وفات از مقام قضایی حکم ویژه ای داشته باشد تا از این قبیل برنامه ها جلوگیری کنند.

حجت الاسلام سیدمجتبی حسنی امام جمعه رودبارقصران نیز در بخشی از این جلسه اظهار کرد: عدم وجود بودجه کافی برای ما مشکل زا شده و ان شاءالله مسئولین به شورای فرهنگ عمومی به عنوان یک وظیفه اصلی و سازمانی نگاه کنند و توجه ویژه داشته باشند که مصوبات این شورا قانون است و باید عملیاتی شود و بعضا مصوبات روی زمین می ماند لذا باید به این بحث خیلی جدی توجه بشود.

امام جمعه رودبارقصران بیان کرد: متولیان امر فرهنگ فراوانند و گاهی ما موازی کاری می کنیم و جزیره ای کار می‌شود و کاش تمام نهادها زیرمجموعه شورای فرهنگ عمومی فعالیت کنند و تلاش ها نظام‌مند و سازماندهی شده باشد.

وی گفت: وضعیت رستوران های منطقه نامناسب است و چهره اسلامی شهر را به هم ریخته است.

۹۵ درصد از دانش آموزان شمیرانات واکسینه شدند

سیدمهدی ساداتی فرماندار شهرستان شمیرانات ادامه داد: بر خلاف نام لاکچری که این روز ها برای لواسان مطرح است بیش از ۳۵۰۱ شهید را مجموعه شهرستان شمیرانات تقدیم کردند و ۵۲۴۵ جانباز و ۶۴۸ آزاده سرافراز در افتخارات مردم شهرستان ثبت شده است و ما در سطح شهرستان به جز امام زاده صالح (ع) میزبان ۳۵ امام زاده شایسته از نوادگان اهل بیت در منطقه هستیم.

وی گفت: ۸۵۷۲۰ دانشجو در ۵ دانشگاه و ۴۰۳ مدرسه ۱۹۵ مدرسه دولتی و ۲۰۸ مدرسه غیر دولتی و ۶۸ مدرسه روستایی داریم که ۹۵ درصد از دانش آموزان عزیز ما در سنین ۱۲ تا ۱۸ سال در این منطقه واکسینه شدند و چیزی در حدود ۸۶۱ هزار نفر از اهالی محترم به همکاری بسیج، هلال احمر، امام زاده ها و مصلی ها واکسینه شدند.

فرماندار شهرستان شمیرانات تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در برابر استکبار جهانی همچون پادزهری عمل کرده و در برابر یاوه گویی های امریکا ایستادگی کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران شورای فرهنگ عمومی شهرستان شمیرانات آسیب های اجتماعی معاون استاندار ابوترابی فرد حجت الاسلام استان تهران امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۸۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورددار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب

هشتم اردیبهشت، سالروز شهادت قهرمانی است که رکوردار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان است و محمد عسگری در فیلم سینمایی «آسمان غرب» که این روزها روی پرده سینما در حال اکران است، به روایت مقطع کوتاهی از زندگی او می‌‎‌پردازد؛ این کارگردان در گفت‌وگو با ایمنا از عشق به وطن شهید علی‌اکبر شیرودی می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، این برای چندمین‌بار است که دیالوگ‌های طلایی میلاد کی‌مرام در نقش شهید شیرودی، تماشاگران را سر وجد آورده است «چه جوری وایسم و ببینم، خاکم رو دارند می‌گیرند، زن و بچه مردم رو می‌کشند، به ناموسمون دارند، تجاوز می‌کنند، نمی‌تونم، الان باید وایسیم و دفاع کنیم.»

جادوی سینما در روایت قهرمانان این بار هم مؤثر افتاده است و همه مجذوب فیلمی شده‌اند که به بازخوانی تحولات روزهای ابتدایی آغاز جنگ تحمیلی و نقش‌آفرینی خلبانان هوانیروز در دفاع از میهن تمرکز دارد.

در دو سه روز ابتدایی پس از حمله نیروهای بعث عراق به خاک ایران، علی‌اکبر شیرودی به همراه جمع اندکی از همراهانش در نیروی هوایی تن به دستورات بالا نمی‌دهد و ترجیح می‌دهد نسبت به آن تمرد کنند! همین تمرد از یک دستور نظامی، اما تأثیری شگرف بر ادامه تحولات جنگ می‌گذارد.

«آسمان غرب» تلاش کرده است تا این چند روز ملتهب را به تصویر درآورد و روایتی از قهرمانی را به تصویر بکشد که جانش را در راه وطن و مردمش فدا کرد و امروز کلمه شهید کنار نامش نصب شده است.

محمد عسگری، کارگردان این فیلم به دنبال روایت بزرگ‌مردی است که ستاره درخشان جنگ‌های کردستان نام گرفته بود و به گفته شهید «ولی‌الله فلاحی» رئیس وقت ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی: «ناجی غرب و فاتح گردنه‌ها و ارتفاعات آریا، بازی‌دراز، میمک، دشت ذهاب و پادگان ابوذر بود. او غیرممکن‌ها را ممکن ساخت.»

شهید شیرودی همچون آهن‌ربایی است که انسان‌ها را به خود جذب می‌کند

محمد عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از مازندران درباره انتخاب موضوع فیلم‌نامه‌اش که درباره مقطع کوتاهی از زندگی شهید شیرودی است، می‌گوید: به لحاظ فنی برای هر کارگردانی جذاب است که در آسمان کارگردانی کند، حالا به واسطه هر چیزی که ممکن است یک هواپیما یا یک بالگرد باشد، اما در بخش دیگر، شیرودی یک شخصیت آهن‌رباگونه‌ای است که انسان را جذب خود می‌کند.

وی می‌افزاید: به‌ویژه در این دوره زمانه ما، اینکه یک نفری به‌خاطر غیرتی که به وطنش، خاکش، مردمش، ناموسش، خانواده‌اش، نظامش و هر آنچه فکر می‌کنید دارد، در موضوعاتی گنجانده می‌شود که آدمی دادخواه و عدالت‌خواه باشد تا پشت مردمش باشد و این روحیه برای من روحیه جذابی است؛ اینکه وجوه اصلی یک قهرمان را در خود دارد.

کارگردان آسمان غرب با بیان اینکه این دلایل موجب انتخاب این شخصیت شد، ادامه می‌دهد: زمانی که دیدم سوژه مناسبی است، آن را انتخاب کردم، ضمن اینکه برهه زمانی که به آن در فیلمنامه پرداختم، همچون خورشیدی دیدم که به واسطه عمل آن‌ها می‌درخشید، اما گذر زمان روی آن سایه انداخته بود.

عسگری اضافه می‌کند: رخداد دراماتیک و حماسه‌گونه‌ای که در روزهای ابتدای جنگ انجام می‌دهند و ارتش سازمان درستی نداشت و سپاه تازه داشت، شکل و قوت می‌گرفت و این ماجرا موجب می‌شود تا شرایط ویژه‌ای پیدا کند و این‌ها باعث می‌شود تا بتواند مرا برای ساخت موضوعی جذب کند که انجام هم شد.

آسمان غرب، نمونه‌ای از تمام آسمان ایران است

کارگردان نامی چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر با اشاره به شناختش از شهید شیرودی قبل از آغاز ساخت فیلم می‌گوید: اطلاعاتم در این مورد شهید، اطلاعات محدودی بود که دیگران هم دارند، اما آنچه در ساخت این فیلم کمک کرد، گفت‌وگوهای میدانی با هم‌رزمان شهید بود، ضمن اینکه مطالعات و اتفاقاتی که در آن برهه از زمان رخ داد، بخشی از ساخت فیلم‌نامه بوده است.

وی می‌افزاید: حضور میدانی در سرپل ذهاب، پادگان ابوذر و اتفاقات آنجا، همچنین گفت‌وگو با روستاییانی که در آن دوران از زمان و اینکه چرا آن کارها را در آنجا انجام داد، موجب شد تا فیلم‌نامه نوشته شود و به این شهید جذب شوم.

کارگردان نخستین فیلم حوزه مقاومت به نام «اتاقک گلی» درباره انتخاب فیلم دومش به نام آسمان غرب می‌گوید: دلیل این نام به این خاطر بود که این موضوع در غرب کشور اتفاق افتاد و در آسمان، البته آسمان غرب نمونه‌ای از تمام آسمان ایران است و معطوف به غرب کشور نیست، به‌طور قطع در جنوب کشور هم همین‌طور بوده است، به‌هرحال ما قهرمانانی را داریم که خلبان هستند و قهرمانی آن‌ها در آسمان بوده است، حالا چه خلبان هواپیمای جنگی، بالگرد یا سایر که در روزهای جنگ مأموریت‌های و پروازهای خاص و خطیر خودشان را داشتند.

عسگری با اشاره به استقبال مردم از اکران این فیلم روی پرده‌های سینما ادامه می‌دهد: اشتباهی در فیلم‌های ما اتفاق افتاده است و آن این است که عنوانی روی فیلمی گذاشته می‌شود، به‌طور مثال عنوان شیرودی یا قهرمان به‌عنوان یک شخصیت کشوری یعنی زندگی او، در صورتی که در این فیلم این‌طور نیست، این فیلم رخدادی از روزهای نخست جنگ است که بر حسب اتفاق علی‌اکبر شیرودی قهرمان آن روزها بود، به‌خاطر همین برخی می‌گویند که چرا معنویات شیرودی را نشان ندادید؟، در واقع اشتباه محض است که بخواهیم در ۱۰۰ دقیقه تمام آنچه که شهید شیرودی بوده است را به نمایش درآوریم.

وی اضافه می‌کند: در این فیلم جنگندگی یا همان غیرت به وطن و جوهر انسانیت و اخلاق شهید شیرودی به نمایش در آمده است؛ شخصیتی که قهرمان ما در برهه‌ای از زمان بوده است و بزرگان از او به عنوان «مالک اشتر» زمانه نام می‌برند و به‌خاطر سلحشوری و جنگندگی او بوده است.

علاقه شهید شیرودی به حضرت امام راحل

کارگردان آسمان غرب ادامه می‌دهد: نکته نخست درباره روایت این فیلم سلحشوری، جنگندگی و قصه این سلحشوری‌ها در آن دوره بوده است و نکته دیگر در مورد معنویات و خانواده شیرودی است؛ شما به عنوان یک فیلم‌نامه‌نویس به یک زاویه‌ای نگاه می‌کنید و آن شخصیت و جوهره شیرودی محسوب می‌شود و آن ویژگی برای جوان و نوجوان امروزی ملاک است و این قهرمان شجاع را دوست دارد، شما می‌خواهید آن را به جوان امروز نشان دهید، بنابراین باید آن را به زبان روز به جوان امروز رساند.

وی تاکید می‌کند: به عنوان مثال شهید شیرودی در جایی در این فیلم به امام و بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایمان دارد؛ ابزار شیرودی بالگرد است؛ عکس امام را به آن می‌چسباند و به آن آهن بی‌خاصیت به لحاظ مفهومی جان می‌دهد و این همان زبان سینماست که سبب می‌شود نوجوان و جوان سینما را دوست بدارد.

عسگری با بیان اینکه با حضور در بعضی از اکران‌های فیلم در سینماها می‌بینیم که نوجوان و جوان با صوت و سرافرازی شیفته شیرودی می‌شوند و این نشانه خوب از نوع ارتباط جوان امروز با این قهرمانان است، می‌گوید: مطمئناً در یک فیلم ۱۰۰ دقیقه‌ای نمی‌توان تمام وجوه یک شخصیت مهم را مطرح کرد، شخصیتی که زمانی که خبر شهادتش به حضرت امام (ره) رسید، ایشان به فکر فرو رفتند و با اینکه درباره همه شهدا می‌گفتند خدا آن‌ها را بیامرزد، اما درباره شهید شیرودی گفتند که او آمرزیده است، یا مقام معظم رهبری درباره این بزرگ‌مرد فرمودند که شیرودی، اولین نظامی بود که به او اقتدا کردم.

کد خبر 748225

دیگر خبرها

  • صداوسیما بازهم حقوق هنرمندان را نقض کرد/ اعتراض خواننده سرشناس کُرد به استفاده غیرقانونی از آثارش در «نون.خ»
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • رکورددار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است