Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدر اعظم آلمان در گفتگویی به بحران پناهندگان و کرونا به عنوان مهم ترین چالش های دوران ۱۶ ساله صدر اعظمی خود اشاره کرد که مستقیما به سرنوشت انسان ها مربوط می شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان در گفتگو با "دویچه وله" آلمان به مسئله هجوم مهاجران به اروپا و همه گیری کرونا به عنوان بزرگترین چالش های دوران 16 ساله صدر اعظمی خود اشاره کرده و گفت: در هر دو مورد ما دیدیم که این بحران چگونه مستقیما بر انسان ها تاثیر می گذارد و به سرنوشت آن ها مرتبط می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخورد خشونت‌آمیز با پناهندگان در مرزهای لهستان

مرکل در بخشی از این گفتگو انتقاداتی را در مسئله حل بحران پناهندگان به خود وارد کرده و اعتراف کرد: البته ما هنوز موفق به مقابله با علل پناهندگی نشده ایم. ما نتوانستیم در اروپا یک سیستم مهاجرت و پناهندگی واحد را ایجاد کنیم. بنابراین ما هنوز نتوانستیم تعادلی بین کشورهای مبدا و کشورهای پذیرنده مهاجران ایجاد کنیم. ما هنوز باید اقدامات بیشتری در زمینه کمک های توسعه ای و مهاجرت های قانونی انجام دهیم.

صدر اعظم آلمان از جمله دیگر چالش های دوران صدر اعظمی خود را این دانست که همواره افراد بیشتری در جهان چند جانبه گرایی را زیر سوال می برند. وی در این باره گفت: این مسئله همیشه برای من مهم بود و من همواره سعی کرده ام سازمان های بین المللی، صندوق بین المللی پول، بانک جهانی، سازمان تجارت جهانی و دیگر نهادهای بین المللی را تقویت کنم.

وی همچنین گفت که در موضوع مهم مبارزه با تغییرات آب و هوایی باید بسیاربسیار سریع تر عمل شود.

مرکل با اشاره به اینکه کنفرانس آب و هوای گلاسکو که همچنان ادامه دارد البته نتایجی را به دنبال داشته در عین حال گفت: اما از دیدگاه جوانان همچنان به صورت قابل توجهی این روند کند است. وی از جوانان خواست فشارها در این راستا را بیشتر کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آنگلا مرکل آنگلا مرکل چالش های دوران صدر اعظمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۸۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید معاون مدیر منطقه ای برنامه جهانی غذا از یزد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان یزد- کاترین فیونا جین نیوتن "معاون مدیر منطقه ای  برنامه جهانی غذا در قاهره" به اتفاق نگار گرامی سرپرست بخش برنامه ریزی دفتر منطقه ای و مایسا الغریباوی نماینده برنامه جهانی غذا در ج.ا.ا.در سفر یک روزه خود به استان یزد ضمن دیدار با محسنی راد مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی یزد از مهمانشهر تفت بازدید کردند. 

وی پس از گفتگو با مدیر مهمانشهر و بازدید از انبار ، کارگاه معیشتی و نانوایی و همچنین روند و تاثیرگزاری کمکهای برنامه جهانی غذا بر پناهندگان، بررسی نیازها و مشکلات به ویژه در حوزه فعالیتهای سازمان، درخصوص نیازها و پیشنهادات و افزایش بودجه برای پناهندگان ساکن در ایران قول بررسی و مساعدت داد. 

در این دیدار محسنی راد بر همت و تلاش بیشتر سازمانهای بین المللی بر اختصاص بودجه مناسب جهت کاهش مشکلات اتباع خارجی بویژه اتباع آسیب پذیر در حوزه مهارت آموزی و معیشت تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد
  • دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی در این کشور مسدود شد
  • بازدید معاون مدیر منطقه ای برنامه جهانی غذا از یزد
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی