Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تابناک اقتصادی؛ دکتر یزدان سیف مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران امروز در نشستی خبری با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی برای تامین کالا‌های اساسی مردم اظهار داشت: خدمت مردم عزیز عرض می‌کنم امروز سربازان شما در حوزه امنیت غذایی کشور، یکپارچه در تلاشند که در رفتار مصرف کننده ما هیچ نگرانی ایجاد نشود؛ به ویژه در بحث گندم، آرد و نان که از سوی مقامات عالی نظام در دوره‌های مختلف بسیار مورد تاکید بوده است و ما این قول را به مردم شریف و عزیز مان می‌دهیم تا آرامش را در سفره‌های آن‌ها و در حوزه تامین غذایی مردم فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه در خصوص میزان واردات برخی کالا‌های اساسی در سال جاری گفت: طی ۷ ماه اول امسال تا پایان مهرماه، با رشد هفت درصدی نسبت به سال گذشته، ۲۱۰ هزار تن برنج به عنوان کالای اساسی مورد نیاز مردم در بازار تامین شده که از این رقم، حدود ۱۵۰ هزار تن در دوره ممنوعیت قانونی برای واردات برنج، در بازار مصرف مردم تامین شده است. وی تاکید کرد: در خصوص برنج، ۷۳۷ هزار تن در هفت ماهه ابتدایی سال جاری، وارد کشور شده است که رشد ۲۷ درصدی دارد.

سیف افزود: در خصوص شکر هم از ابتدای سال تا پایان مهرماه به جهت ایجاد اطمینان از تامین شکر مورد نیاز مردم، ۴۳۷ هزار تن شکر از محل ذخایر راهبردی تامین و جایگزین شده است. معاون جهاد وزیر کشاورزی همچنین با اشاره به اینکه از جمله مهمترین سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تولید شکر، افزایش سطح زیر کشت پاییزه چغندر قند به منظور صرفه جویی در منابع آب بوده است، اظهار داشت: تحویل چغندر پاییزه از سوی کشاورزان به کارخانجات قند و شکر نسبت به سال گذشته حدود ۵۵ درصد و تحویل چغندر قند بهاره ۱۱ درصد رشد داشته و در سال جاری مجموع تولید شکر از محل چغندرقند و نیشکر به یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن می‌رسد و با توجه به وارداتی که برای تأمین ذخایر استراتژیک انجام گرفته، پیش بینی می‌شود تا خرداد سال آینده مشکلی در تأمین این کالای اساسی نخواهیم داشت.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران یادآور شد: در حوزه روغن خام هم به جهت ماموریتی که وزارت صمت در اسفندماه سال گذشته ابلاغ کرد تا روغن مورد نیاز بخش خانوار با اطمینان بیشتری تامین شود، سهم واردات بخش دولتی در این بخش افزایش پیدا کرد و همین امر هم موجب شد که آرامش خوبی را در بازار روغن به لطف پروردگار و تلاش همه همکاران شاهد باشیم. وی افزود: بر این اساس از ابتدای سال تا پایان مهر ماه ۷۰۵ هزار تن انواع روغن خام توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران برای کارخانجات تأمین شده است. 

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه میزان خرید تضمینی گندم در سال جاری به چهار میلیون و ۵۳۴ هزار تن رسید، گفت: این رقم به دلیل خشکسالی بی سابقه سال گذشته ۵۰ درصد نسبت به سال قبل کاهش پیدا کرد و خوشبختانه با تدابیر اندیشیده شده، تدارک گندم محل واردات از اردیبهشت ماه آغاز شد و تاکنون نیاز کشور به طور کامل تأمین شده است. وی تاکید کرد: ۱۰ فروند کشتی گندم در حال تخلیه و ۳۰ فروند کشتی هم در انتظار تخلیه است.

سیف در بخشی از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه قیمت برنج وارداتی نسبت به نرخ تورم افزایش چندانی نداشته و متعادل بوده است، گفت: عده‌ای اخباری را جهت گیرانه منتشر و پخش می‌کنند برای اینکه در بازار نابسامانی‌هایی ایجاد کنند. در واقع این عده برای مردم آمادگی روانی ایجاد می‌کنند تا وقتی به فروشگاه‌ها مراجعه کردند و با قیمت‌های بالا مواجه شدند آن را خریداری کنند در حالی که واقعیت امر این گونه نیست. بنده فکر می‌کنم با واردات برنج و عرضه‌ای که در بازار انجام شد، افزایش قیمت برنج خارجی نسبت به مدت مشابه سال قبل بسیار کمتر از نرخ تورم بوده چرا که بازار در کنترل دولت است. به نقل از مهر؛ وی با اشاره به اینکه میانگین قیمت بهترین نوع برنج شمال بدون شکستگی بین ۴۲ تا ۴۸ هزار تومان در هر کیلوگرم است، گفت: این رقم سال گذشته عددی بین ۳۳ تا ۳۷ هزار تومان بوده است ضمن اینکه در حال حاضر میانگین قیمت برنج هندی نیز بین ۲۲ تا ۲۶ هزار تومان و برنج پاکستانی بین ۲۸ تا ۳۱ هزار تومان است.

سیف توضیح داد: برخی از شرکت‌ها برای برنج‌هایی که عرضه می‌کنند قرعه کشی می‌گذارند و این قرعه کشی جزو هزینه‌های تمام شده برنج محسوب می‌شود که البته ما این کار را منع نمی‌کنیم، اما وقتی مصرف کننده‌ای تصمیم می‌گیرد از برنجی که قرعه کشی دارد، خرید کند، این انتخاب خود اوست که پول بیشتری را برای این کار بپردازد.

وی درباره تهاتر کالا با کالا با پاکستان نیز گفت: امکان تهاتر برنج با کشور‌های مختلف داریم به طوری که امروز در قبال صادرات برق به پاکستان، برنج وارد می‌شود.

یزدان سیف در پاسخ به سوال خبرنگار تابناک اقتصادی مبنی بر اینکه گمانه زنی‌ها از احتمال بسیار بالا برای حذف ارز ۴۲۰۰ کالا‌های اساسی از جمله روغن و گندم در ادامه سال حکایت دارد، تاکید کرد: تا به این لحظه که در خدمت شما هستم هیچ تصمیمی در خصوص تغییر ارز ۴۲۰۰ گرفته نشده است. هر آنچه که اتفاق افتاده است، فقط بررسی و مطالعه در این حوزه بوده است. البته این امر نیاز به یک سری تجهیزات لازم از نهاد‌های قانونگذار دارد که این اتفاقات هم در حال اجراست که به عبارتی نظر سایر مقامات و نهاد‌های تصمیم گیر لحاظ شود. نکته دوم این است که ارز ترجیحی برای واردات گندم به واسطه ملاحظات حاکمیتی به هیچ عنوان در این مطالعه نبوده است. یعنی هیچ تصمیمی و مطالعه‌ای فعلا در خصوص بحث گندم، آرد و نان انجام نشده است و ارز دولتی برای گندم، آرد و نان همچنان پابرجاست.   وی ادامه داد: در خصوص بقیه اقلام نیز مطالعه انجام شده است و در حال مذاکره و برگزاری جلسات کارشناسی جهت ارائه گزارشات تصمیم سازی برای مقامات تصمیم‌گیر است. بنده فکر می‌کنم این اتفاق جزو موضوعاتی است که در حال بررسی است و هیچ کسی امروز نمی‌تواند بگوید که آیا این اتفاق خواهد افتاد یا خیر یا اینکه این اتفاق در چه تاریخی خواهد افتاد. از لحاظ کارشناسی هم شاید به واسطه اینکه ما در ماه‌های پایانی سال هستیم و مدت کوتاهی تا پایان سال مانده، این یکی از موضوعاتی است که در حوزه‌های تصمیم‌گیر مطرح است تا ببیند این مساله امسال اتفاق بیفتد یا خیر، ولی تاکید می‌کنم که ارز ۴۲۰۰ برای گندم، آرد و نان حذف نخواهد شد.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح جهش تولید مسکن کامبیز درم بخش مهاباد مذاکرات وین یزدان سیف شرکت بازرگانی دولتی ایران واردات برنج کالاهای اساسی روغن گندم آرد دولتی طرح جهش تولید مسکن کامبیز درم بخش مهاباد مذاکرات وین هزار تومان سال گذشته آرد و نان قرعه کشی سال جاری تا پایان هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۹۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ امید جهان نژادیان گفت: خوزستان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی ازجمله گندم است و برداشت این دانه‌های طلایی در استان از بیستم فروردین امسال از مناطق جنوبی استان آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان میزان خرید روزانه خرید گندم از کشاورزان خوزستان را بیش از ۶۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: از ابتدای فصل برداشت تاکنون، بیش از ۵۶۰ هزار تن از این محصول راهبردی خریداری و به سیلو‌ها انتقال داده شده است.
وی درخصوص میزان خرید گندم نسبت به پارسال می‌گوید: تاکنون شاهد افزایش دوبرابری این محصول هستیم و استقبال کشاورزان برای تحویل به مراکز خرید خوب بوده است.
در سال زراعی جاری هر کیلوگرم گندم به قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و هر کیلوگرم گندم دروم به قیمت ۱۸ هزار تومان از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری می‌شود.
پارسال در خوزستان بیش از یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.
در سال زارعی جاری در ۷۵۴ هزار هکتار از اراضی خوزستان کشت گندم انجام شده است.

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم در باوی +فیلم
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • لیگ کشتی از شهریور آغاز می‌شود / یاری: امیدوارم امسال کشتی طلای بیشتری در المپیک بگیرد
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات