Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر خوش‌خبر روز دوشنبه در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز خراسان جنوبی که همزمان با سراسر کشور برگزار شد، اظهار داشت: خیرین مدرسه‌ساز نقش موثر و بی‌بدیلی در زمینه مدرسه‌سازی دارند و در این موضوع پیشگام هستند که نتیجه آن خیر و برکت در خراسان جنوبی است.

وی با بیان اینکه فعالیت در بحث مدرسه‌سازی با همت خیرین از دهه ۷۰ پررنگ‌تر شده و موضوعی با اهمیت است، اضافه کرد: این موضوع برای مقابله با بی‌سوادی و جهل است و معتقد هستیم که شما خیرین، نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و آموزش و پرورش سه رکن اصلی و تاثیرگذار برای از هم‌پاشیدن جبهه جهل و نادانی هستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوش‌خبر با تاکید بر اینکه مدرسه‌سازی و کار نیک کردن موضوعی است که هیچ وقت تعطیل بردار نیست، گفت: افرادی که در این زمینه آگاهانه برای اعتلای این سرزمین، مال خودشان هر چند ناچیز و به اندازی یک آجر اهدا می‌کنند، خیر و برکت آن را در زندگی دنیوی و اخری خود می‌بینند.

وی بیان کرد: تا زمانی که کارها جمعی همچون مدرسه‌سازی در راستای رفع دغدغه‌های کودکان و نوجوانان این سرزمین انجام می‌شود، نیاز داریم که موانع پیش‌رو را تا حد توانمان برداریم.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی از خیرین به عنوان پشتیبانان و صف‌شکنان اصلی جبهه جهل و نادانی یاد کرد و افزود: سرزمینی که در آن آگاهی، دانایی و ارزش‌های والای اسلامی باشد، منفذهای سلطه‌پذیری آن مسدود خواهد شد، به میزان که نوباوگان و جوانان به علم و اصول اسلامی و انقلابی مجهز شوند، از گمراهی نجات می‌یابند و سرباز سیاست‌گذاری دشمنانان در جامعه نخواهند شد.

وی با بیان اینکه علم فرزندان‌مان باید همراه با تعلیم و تربیت اسلامی باشد گفت: تربیت اسلامی علم را جهت‌دار می‌کند و علمی که بدون تعلم و تربیت اسلامی باشد، برخی اوقات  شاید به بی‌راهه کشیده شود.

وی بیان کرد: فرزندان این سرزمین نیازمند فضای آموزشی خوب هستند تا با آرامش خاطر به‌دنبال علم آموزی بروند.

خوش‌خبر با اشاره به مشارکت بالای مردم خراسان جنوبی در زمینه کارهای خیرخواهانه و به خصوص در بحث کرونا و کمک مومنانه هم افزود: مردم خراسان جنوبی در دوران کرونا ۲۵۶ میلیارد تومان کمک مومنانه اهدا کردند، نقل و قول آن برای مسوولان کشوری با توجه به پهناور بودن و کمتر توسعه بودن استان جای تعجب دارد که این موضوع نشان از اعتقاد و باور غنی و ارزشمند مردمان این خطه دارد.

وی با اشاره به اینکه در زمینه خیرین امنیت‌ساز هم در خراسان جنوبی کمک‌های بسیار خوبی را داشته‌ایم، اظهار داشت: خیلی از خیرین ما هم در زمینه مدرسه‌سازی، سلامت و بهداشت و در زمینه امنیت توامان فعالیت دارند که اقدامات آنان جای تقدیر دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: اعتبارات و امکانات دولتی با توجه به دامنه و گستره مسائل و مشکلات محدود است و شاخصه عدالت اجتماعی و افزایش امکانات و زیرساخت‌ها در مناطق کمتر برخوردار در دستور کار استاندار خراسان جنوبی و مسوولان استانی است، امروز هم نهادهای جمهوری اسلامی نقش خوبی در توسعه زیرساخت‌های شهرستان‌های مرزی ما انجام دادند که اعتماد، امید، نشاط و اعتماد به نظام اسلامی را دوچندان کردند.

خوش‌خبر افزود: اقدامات شما خیرین هم در مناطق محروم است اما در مرکز استان هم نیازمندی‌های زیادی در زمینه بازسازی و احداث مدارس جدید به‌خصوص در مسکن مهر داریم و از طرفی هم همه ما موظف هستیم که بسترسازی کنیم تا خیرین با خیال راحت نقش خودشان را ایفا کنند.

برچسب‌ها سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور خراسان جنوبی خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور خراسان جنوبی خیرین مدرسه ساز سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور خراسان جنوبی خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی مدرسه سازی خوش خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۰۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساتبا، محمود کمانی، رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری برق (ساتبا) درباره روند توسعه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور خاطرنشان کرد: در سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانه‌های خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهم‌نامه بین سازمان توسعه مدارس، ساتبا و خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است که خیرین علاوه بر ساخت مدارس، هزینه‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی بر روی پشت بام مدارس را هم متقبل شوند.

وی ادامه داد: ساتبا برق تولیدی این نیروگاه‌ها را با نرخ مناسب می‌خرد و عوائد حاصل از برق تولیدی به تأمین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی می‌کند. قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانه‌های خورشیدی تجهیز شده است.

کمانی با اشاره به افتتاح سه سامانه ۲۰ کیلوواتی در مدرسه خیر ساز غلام رضا زیرک در شهر قم، عنوان کرد: امیدواریم ساخت سامانه‌های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند چرا که ظرفیت فوق العاده‌ای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگ‌سازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم می‌کند و به تولید برق پاک کمک می‌کند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر در کشور اظهار کرد: در کنار مدل‌های مختلفی که وزارت نیرو و ساتبا برای توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر شامل نیروگاه‌های بزرگ و بخش صنعت دارد، ساخت نیروگاه‌های کوچک مقیاس را در حوزه مدارس و نیز نهادهای حمایتی در حال پیگیری هستیم.

وی درباره جزئیات ساخت ۸۵۰۰ مگاوات نیروگاه‌های تجدید پذیر در دست ساخت در کشور بیان کرد: ما برای دو بسته نیروگاهی از شورای اقتصاد مجوز گرفته‌ایم که شامل یک بسته ۴۰۰۰ مگاواتی و بسته ۴۵۰۰ مگاواتی است؛ مناقصات مربوط به آن در سال گذشته، برگزار و برندگان آن اعلام و از این حجم نیروگاهی، ساخت ۲۵۰ مگاوات در استان قم قرار دارد که در چند ساخت گاه در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تخصیص زمین، احداث این نیروگاه‌ها بزودی شروع شود.

بر اساس هدف‌گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.
لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.

هدف از امضای این تفاهمنامه، احداث سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک و پاک توسط خیرین و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در مدارس کشور و توسعه فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری برق در جامعه معلمان و دانش آموزان است. با اجرای این تفاهم‌نامه‌، نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداقل ۲۰ کیلووات و غیر انشعابی در ۲۰ هزار مدرسه منتخب کشور با سرمایه‌گذاری خیرین برای انتفاع مدارس ساخته می‌شوند.

کد خبر 6090189 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • تحقق ۵۰ درصدی تعهد خیرین مدرسه ساز
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری