Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@22:04:42 GMT

خیرین مدرسه ساز به ارتقای کیفیت آموزشی کمک می کنند

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۰۹۵۱

خیرین مدرسه ساز به ارتقای کیفیت آموزشی کمک می کنند

نورمحمد فردی عصر دوشنبه در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان البرز که همزمان با جشنواره خیرین کشوری در سالن شهدای دولت استانداری برگزارشد، اظهارداشت: همه کشورها به آموزش و پرورش اهمیت می دهند چون توسعه کشور به این مجموعه مهم وابسته است.

وی خاطرنشان کرد: بدون شک توسعه بدون پیوست فرهنگی امکان ندارد لذا برای توسعه کشور باید به آموزش و پرورش اهمیت داد و درآن سرمایه گذاری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه خیرین در ساخت مدارس استان البرزنقش مهمی دارند،اضافه کرد: اگر خیرین نبودند دولت نمی توانست به تنهایی دراه مدرسه سازی حرکت کند.

فردی تعهد و احساس مسوولیت خیرین را ستودنی خواند وعنوان کرد: از سال ۹۰ تا کنون به کمک خیرین ۴۳۰ مدرسه دراستان البرز ساخته شده است که دست تک تک آنها را می بوسم.

وی تصریح کرد: ۲۵ درصد بودجه کشور به آموزش و پرورش اختصاص می باید چون بزرگترین عضو خانواده دولت است اما به دلیل جمعیت بالای دانش آموزی و فرهنگیان و نیازهای آن این خانواده پرجمعیت نیست.

وی توجه و کمک به آموزش و پرورش البرز را ضروی دانست و افزود: یک سوم کارمندان دولت در البرز که شامل ۲۳ هزار نفر می شود در آموزش و پرورش کارمی کنند و ۵۰۰ هزار دانش آموز نیز در مدارس استان مشغول تحصیل هستند که از این تعداد ۲۹ هزار و ۸۰۰ نفر آنان اتباع  خارجی هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندارالبرز ادامه داد: زیرساخت های استان با توجه به اینکه ۱۱ سال ازاستان شدن آن می گذرد،متناسب با جمعیت آن رشد نکرده است به گونه ای که امکانات موجود آن جوابگو نیست و همخوانی ندارد.

وی افزود: دربخش درمان نیز همانند آموزش و پرورش که با مشکل فضای آموزشی مواجه است با کمبود روبرو هستیم.

فردی به وجود سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی درالبرز اشاره کرد و گفت: اکنون تعدادی بیمارستان دولتی و خصوصی درحال ساخت داریم.

وی یادآورشد: از زمان روی کارآمدن دولت انقلابی کارهای ارزشمندی در حوزه کرونا انجام شده است و در البرز طی ۲۴ ساعت گذشته یک فوتی داشته ایم و در زمان حاضر ۳۵ مرکز تجمیع واکسیناسیون با ۳۰۰ لاین  با امکانات کامل در استان داریم.

وی معیشت و کنترل کرونا را اولویت رییس جمهوری ذکر کرد وعنوان کرد: باید برای رفع و کاهش مشکلات دست به دست هم دهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز تاکید کرد: همه باید به آموزش و پرورش برای حل مشکلاتش کمک کنیم.

استان البرز۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز خیرین مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز خیرین مدرسه ساز مدارس البرز خیرین مدرسه ساز آموزش و پرورش استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۰۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی صبح شنبه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت، افزود: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

وی ادامه داد: انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده هست، به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این خطه، دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی بوده و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد هست که متأسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

وی اضافه کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این خصوص نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در راستای آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

کد خبر 6089702

دیگر خبرها

  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • استان البرز یک هزار مدرسه نیاز دارد