Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فلاح جوشقانی با بیان اینکه توسعه شبکه با افزایش ظرفیت ها و با بهبود تکنولوژی ها میسر می شود، گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا تا کنون مصرف اینترنت در کل کشور 2.5 برابر شده است.

به گزارش برنا؛  کاربران اینترنت طی روزهای اخیر به خصوص دانش آموزان و دانشجویان، اختلالات زیادی در شبکه دسترسی تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اختلالات موجب شده است مردم استان های مختلف گلایه هایی باشند چرا که در حال حاضر بیشتر خدمات اداری در قالب میز خدمت و آموزش های تئوری و علمی به این بستر کشیده شده و حالا لازم است در این زمینه تدابیری اتخاذ شود.

حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی گفت: قطعی اینترنت و سرعت کم آن در ابتدای مهر وجود داشت اما با توسعه هایی که انجام دادیم، این موضوع برطرف شد.

او با بیان اینکه اما همچنان هم نمی توانیم بگوییم کیفیت اینترنت در کشور خوب شده است و همه جا سرعت مناسب است، افزود: عدم توسعه سرمایه گذاری به خصوص در حوزه ارتباطات ثابت را در کشور داشتیم اما تا تکنولوژی آن عوض نشود به کیفیت مطلوب مردم نخواهیم رسید.

فلاح جوشقانی ادامه داد:  گزارشاتی مبنی بر افت سرعت اینترنت در دو سه روز اخیر اعلام نشده است اما به طور کلی در حوزه ارتباطات ثابت محدود به تکنولوژی ADSL هستیم، کیفیت موجود در حد همین تکنولوژی است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصریح کرد: در حوزه موبایل، ترافیک شبکه به میزان زیادی بالا رفته است و ممکن است در این حوزه افت کیفیت را شاهد باشیم؛ با توسعه های موجود، افت کیفیتی اول مهر ماه بر طرف شده است.

فلاح جوشقانی افزود: به طور کلی نمی توانیم بگوییم کیفیت شبکه به حد مطلوب و مورد نظر مردم است و در وزارت ارتباطات برنامه ریزی شده است با تغییر تکنولوژی و توسعه بیشتر همچنین با سرمایه گذاری تکنولوژی ها بهبود کیفیت صورت بگیرد.

او با بیان اینکه توسعه شبکه با افزایش ظرفیت ها  و با بهبود تکنولوژی ها  میسر می شود، گفت:  از زمان شیوع بیماری کرونا تا کنون مصرف اینترنت در کل کشور 2.5 برابر شده است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پایان گفت: مصرف پلتفرم های آموزشی خارجی و شبکه های اجتماعی خارجی بیشتر از پلتفرم های داخلی است.

انتهای پیام/4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اینترنت دانش آموزان استان های مختلف معاون وزیر اینترنت سرمایه گذاری سرعت اینترنت ترافیک سرمایه شبکه های اجتماعی پهنای باند وزارت ارتباطات فلاح جوشقانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان

به گزارش «تابناک» به نقل از اعتماد، جواد هروی سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در ارزیابی دلایل رد صلاحیت روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و اظهارات اخیر وی گفت: البته آقای روحانی در جلسه اخیر مباحثی را به  اعضای دولت خودشان اشاره کردند و گفتند من دلایل رد صلاحیتم را در روزهای آینده به تفضیل خواهم گفت. اما اینکه در مقابل دلایل ردصلاحیت سکوت کنند، هم نمی‌پذیرند. چون این موضوع جایگاه شورای نگهبان را تضعیف می‌کند نه شخص را، لذا به جهت قداست شأن شورای نگهبان چنین دفاعی را انجام خواهند داد و ظاهرا دلایلی که شورای نگهبان به ایشان اعلام کرده مقبول نظرشان نیست و  می‌خواهند دلایل خودشان را به صورت علنی در رسانه‌ها اشاره کنند، اما اینکه مفاد آن چیست کسی دقیق خبر ندارد.

حرکت‌هایی مثل حرکت آقای روحانی، می‌تواند این شأنیت را حفظ کرده و دوباره برگرداند. شاید شورای نگهبان نسبت به عملکرد خود تجدیدنظر کند. بسیاری از ردصلاحیت‌ شدگان نتوانستند پاسخ‌های مجاب‌کننده‌ای را بگیرند و این روند صورت خوبی در تصویر نظام ندارد که یک دستگاهی بدون دلیل بخواهد چیزی را بگوید و بحثی را باز کرده باشد.
سابقه این موضوع را هم  ما قبلا داشتیم که آقای لاریجانی این اتفاق برایشان مطرح شد و جواب‌هایی که شورای نگهبان به ایشان داده بود نه تنها قانع‌کننده نبود بلکه آقای لاریجانی به تفصیل حدود ۴۰ صفحه پاسخ دلایل ناموجه شورای نگهبان را دادند که شاید این قضیه بتواند مؤثر واقع شود که حالا مؤثر واقع نشد.

کسانی مثل آقای روحانی از جایگاه شایسته‌ای در نظام برخوردار بوده و شخصیت‌ قابل‌توجه و موجهی در نظام هستند، فکر می‌کنم اینکه ایشان پاسخی بر پاسخ‌های شورای نگهبان بدهند و عدم‌قانع‌کننده بودن و مجاب‌کننده بودن پاسخ‌های شورای نگهبان را پاسخ بدهند، امر مقبول و پسندیده‌ای است و باید شورای نگهبان هم بپذیرد و فکر می‌کنم اگر آنها هم پاسخ‌های مجاب‌کننده‌ای متقابلا داشته باشند، فضای مخدوش فکری رسانه‌ای و اجتماعی را هم روشن خواهد کرد. 

کسانی مثل آقای روحانی یا پاسخ‌هایی مثل آقای  لاریجانی حرکت‌هایی در بعد نقض نظارتی می‌بینم که اگر دستگاه‌های نظارتی به آن توجه نکنند ما آسیب‌های جدی‌تری خواهیم دید.  در جلسه گذشته اجلاس حزب اعتدال و توسعه مطرح شد که اگر همین روند موجود دستگاه‌های اجرایی و نظارتی وزارت کشور و نظارتی شورای نگهبان ادامه پیدا کند، باید منتظر باشیم انتخابات ۱۴۰۴ از آنچه که در ۱۴۰۲ انجام گرفت هم افت بیشتری داشته باشد.

من باب نقد را نه تنها در جمهوری اسلامی، بلکه در دستورات صریح مکتب حیات‌بخش اسلام کاملا می‌بینم، در روایات و تاریخ اسلام، در شخصیت مبارک حضرت پیامبر(ص) و حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) شما می‌بینید که کاملا به نقد یا نقادی به نحوه حاکمیت یا نظارت آن بزرگواران اعتنا می‌کردند. اما دستگاه شورای نگهبان اگر از جریان نقد و نقادی بخواهند عامدانه فاصله بگیرند ضربه‌ای بر شاکله نه تنها شورای نگهبان، بلکه بر شاکله نظام و کشور وارد خواهد شد. 

اگر شورای نگهبان در آن مقطع زمانی به فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری واقعا توجه می‌کردند و پشت گوش نمی‌انداختند، تصور می‌کنم آحاد جامعه آنقدر ناامیدانه وارد فضای انتخابات ۱۴۰۲ نمی‌شدند و آن آسیب‌شناسی که در نگرش تیزبینانه مقام معظم رهبری وجود داشت، اگر در دستور کار شورای نگهبان قرار می‌گرفت و نگرش نقادپذیری را پیشه می‌کردند، انتخابات ۱۴۰۲ ما به اینچنین آفتی که دچار دور شدن مردم از صحنه انتخابات باشند، منجر نمی‌شد.

دیگر خبرها

  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد