Web Analytics Made Easy - Statcounter

یعقوب مرادی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با اجرای این طرح فرآیند درمانی شهروندان تحت پوشش بیمه سلامت با تایید پزشک خانواده خواهد بود.

وی افزود: در این راستا تاکنون ۱۴ پزشک برای همکاری اعلام آمادگی کرده‌اند ولی با توجه به آمار بیمه شدگان این تعداد پزشک خیلی کم است و باید بیشتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره بیمه سلامت میاندوآب‌ اظهار داشت: برای این پزشکان که هر کدام می‌توانند هزار بیمار را تحت پوشش قرار دهند به صورت ماهانه به ازای هر بیمار ۷۵ هزار ریال سرانه پرداخت خواهد شد.

مرادی با بیان اینکه علاوه بر آن این پزشکان از هر بیمار ۴۰ هزار ریال نیز دریافت خواهند کرد، اضافه کرد: در این طرح ۲ هدف عمده و بااهمیت دنبال می‌شود که یکی بیمار یابی و غربالگری ۲ نوع بیماری شامل فشارخون و دیابت در افراد طی ۶ ماه (هر ماه ۱۵ درصد جامعه هدف) بررسی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در صورت تحقق این مهم سرانه به پزشک پرداخت شد، گفت: باید تعداد پزشکان در اجرای این طرح افزایش و یا از مراکز دولتی کمک بگیریم.

وی افزود: شفاف سازی اطلاعات هویتی و مکانی شهروندان و اصلاح شماره تلفن همراه شهروندان به منظور ارسال پیامک در هنگام دریافت خدمات درمانی نخستین گام در اجرای این طرح است.

وی ادامه داد: همچنین ارجاع پرونده شهروندان به نزدیکترین پزشک خانواده برای محل اقامت آنان از دیگر مزایای این طرح است.

رییس اداره بیمه سلامت میاندوآب‌ همچنین با بیان اینکه بیمه شدگان سلامت می‌توانند با شماره‌گیری #۱۶۶۶* می‌توانند از نوع بیمه و تاریخ اعتبار آن اطلاع داشته باشند، گفت: سامانه شهروندی برای تمدید دفترچه بیمه سلامت شهروندان راه‌اندازی شده که به واسطه آن بیمه شدگان سلامت می توانند به صورت مجازی اعتبار دفترچه‌های خود را تمدید کنند.

مرادی با بیان اینکه ۸۰ درصد بیمه شدگان روستایی این شهرستان از سامانه شهروندی استفاده کرده‌اند، افزود: همچنین از سال گذشته اجرای طرح نسخه الکترونیکی در دستور کار قرار دارد که تاکنون ۹۵ درصد نسخه‌های کاغذی پزشکی حذف شده و این شهرستان رتبه برتر در آذربایجان غربی و کشور را به خود اختصاص داده است.

۶۵ درصد جمعیت میاندوآب‌ شامل ۲۰۵ هزار نفر از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند هستند که از این تعداد ۱۲۷ هزار نفر ساکن روستاها، ۶۰ هزار نفر بیمه شده ساکن شهر، هزار و ۴۰۰ نفر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی( ره)، ۸۰۰ نفر تحت پوشش بهزیستی، ۱۵‌ هزار نفر کارکنان دولت و سه هزار نفر نیز جزو خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستند.

 همچنین ۵۱۱ نفر عضو صندوق بیمه ایرانیان هستند که حق بیمه خود را به صورت سالانه واریز و برای بهره‌مندی از خدمات درمانی در مراکز خصوصی برای آنان دفترچه صادر می‌شود.

میاندوآب با بیش از ۲۸۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

برچسب‌ها طرح پزشک خانواده نظام ارجاع الکترونیک پزشک خانواده بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران میاندوآب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح پزشک خانواده نظام ارجاع الکترونیک پزشک خانواده بیمه سلامت طرح پزشک خانواده نظام ارجاع الکترونیک پزشک خانواده بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران میاندوآب پزشک خانواده بیمه سلامت بیمه شدگان تحت پوشش هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۲۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار

به گزارش خبرنگار مهر، طی ماه‌های گذشته انصراف پزشکان خانواده از فعالیت در این حوزه در مناطق مختلف مازندران حاشیه ساز شد واین مساله ابتدا در شهرستان چالوس در غرب مازندران مشکلاتی را برای حوزه بهداشت و درمان ایجاد کرد.

پدیده انصراف پزشکان خانواده از فعالیت در این حوزه به دلیل مشکلات فراروی نظیر افزایش هزینه‌های فراروی و تأخیر در پرداخت مطالبات در مناطق مختلف از جمله مازندران به یک معضل تبدیل شده است.

در شهرستان جویبار نیز هفت نیز در سیستم پزشک خانواده فعالیت داشتند و پنج نفر امسال از فعالیت در این حوزه انصراف خود را اعلام کردند.

سیده الهام عقیلی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جویبار در گفت وگو با خبرنگار مهر از انصراف پنج پزشک خانواده شهری از فعالیت در این شهرستان خبر داد و گفت: در سیستم دولتی هفت بزشک مشغول به فعالیت بودند و در سال گذشته دو پزشک از سیستم خصوصی در شهرستان جویبار از ادامه فعالیت خود منصرف شدند.

وی با اعلام اینکه ۵ پزشک انصرافی از اول خرداد ماه از سیستم خارج می‌شوند، افزود: متأسفانه در حال حاضر تنها یک پزشک خانواده شهری دارای قرارداد با ما باقی مانده و مشکل اصلی این پزشکان بحث مطالبات آنان بوده است.

وی خاطر نشان کرد: این مشکل تنها مربوط به این شهرستان نبوده و در جلسه‌ای که با حضور معاونت دانشگاه علوم پزشکی و نماینده پزشکان خانواده شهری استان برگزار شد شرایط بحرانی شهرستان به سمع و نظر آنان رسیده است.

عقیلی با اشاره به اینکه ۲ پزشک انصرافی در سال‌جاری به دلایل مشکلات شخصی از ادامه فعالیت انصراف داده اند، گفت: سرانه پزشک خانواده شهری در سال‌جاری ۴۰ درصد افزایش داشته است اما به گفته این پزشکان با توجه به دیگر هزینه‌ها از جمله هزینه مطب و پرسنل این افزایش در آمدی برای آنان به صرفه نخواهد بود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جویبار بیان کرد: بعد از انصراف دو پزشک در سال گذشته نتوانستیم جایگزینی برای ِ آنان داشته باشیم چرا که متقاضی در این بخش وجود نداشته است و افزایش متقاضی برای دیگر پزشکان شرایط رسیدگی درمانی را سخت خواهد کرد.

کد خبر 6088272

دیگر خبرها

  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • تمدید خودکار بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • گشایش دو پایگاه سلامت در کیش
  • پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و پنج دهک درآمدی به صورت سیستمی تمدید می‌شود
  • طرح پزشک خانواده طرحی برای ارتقای نظام سلامت