Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیامک اسدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اینکه زنجان در حال حاضر در مورد ذخیره خون مشکلی ندارد، اظهار کرد: باید متوجه بود که همه‌گیری ویروس کرونا و گسترش واکسیناسیون و آغاز فصل سرما در مراجعه مردم برای اهدای خون تاثیرگذار است، بنابراین از مردم انتظار داریم برای کمک به رفع نیازهای خونی نیازمندان برای اهدا مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل انتقال خون استان زنجان با بیان اینکه خوشبختانه از آغاز شیوع ویروس کرونا مشکلی در تامین فرآورده‌های خونی بروز نکرده است، افزود: هر چند مطمئن هستیم که در ادامه راه هم مشکلی وجود نخواهد داشت، منتهی مردم سخاوتمند باید همراهی لازم را برای تامین نیازهای شبکه ملی خون داشته باشند تا در این حوزه هم نقش فعالی ایفا کنیم.

وی با ابراز رضایت از میزان ذخایر خون و فرآورده‌های آن در سطح استان زنجان ادامه داد: استان همواره به هنگام بروز مشکل در استان‌های دیگر و شبکه ملی تامین خون نقش ایفا می‌کند که باید مد نظر مردم باشد.

اسدی با تاکید بر اینکه تزریق کنندگان واکسن به شرط عدم بروز عارضه می‌توانند برای اهدای خون مراجعه کنند، افزود: ولی ممنوعیت زمانی مراجعه برای تزریق کنندگان واکسن‌های آسترازنکا و اسپوتنیگ وجود دارد که باید بعد از گذشت دو هفته از تزریق مراجعه کنند.

مدیرکل انتقال خون استان زنجان با تاکید بر رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی در مراکز اهدای خون افزود: تا کنون هیچ مشکلی در این مورد بروز نکرده و اهدا کنندگان هم با شرایط مراکز به دلیل مراجعات مکرر به خوبی آشنا هستند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد زمان مناسب برای مراجعه مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ برای اهدای خون گفت: این افراد ۲۸ روز بعد از ابتلا می‌توانند نسبت به اهدای خون اقدام کنند.

 

بیش از ۵۲ درصد از فرآورده‌های خونی از اهدای مستمر خون به دست می‌آید

اسدی با بیان اینکه بالای ۵۲ درصد از فرآورده‌های خونی از اهدای مستمر خون به دست می‌آید، ادامه داد: میانگین مراجعه کنندگان روزانه به مراکز اهدای خون در زنجان بین ۸۰ تا ۱۰۰ نفر است.

مدیرکل انتقال خون استان زنجان با تاکید بر اینکه خون کامل معمولا مورد استفاده قرار نمی‌گیرد و آنچه که بیشتر مورد استفاده است فرآورده‌های خونی است، افزود: در زنجان به طور سالانه ۶۰ هزار واحد فرآورده خونی از سه یا چهار واحد خون تولید می‌شود و آنچه مورد استفاده قرار می‌گیرد فرآورده‌های خونی است.

وی با تاکید بر مشکل بودن جذب اهدا کننده خون و همچنین هزینه‌بر بودن تهیه و نگهداری فرآورده خونی، تصریح کرد: بهبود اوضاع در این حوزه نیازمند همراهی مسؤولان و همچنین خیران سلامت است.

اسدی با تاکید بر اینکه با وجود همه مشکلات موجود از ابتدای همه‌گیری کرونا، مشکلی متوجه انتقال خون در سطح استان نشده است، افزود: این مرکز نسبت به تامین نیازهای بیماران اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

مدیرکل انتقال خون استان زنجان تعداد نیروهای فعال در این مرکز را ۶۵ نفر اعلام و تصریح کرد: تعداد کمی از این نیروها، فنی هستند که این مرکز با همین نیروها اقدام به تامین نیازهای استان به فرآورده‌های خون کرده و با کیفیت بالا در اختیار مراکز درمانی قرار داده است.

اهدای ۲ هزار واحد خون به دیگر استان‌ها

وی با بیان اینکه زنجان از ابتدای سال تاکنون بیش از ۲ هزار واحد خون به دیگر استان‌ها کمک کرده است، ادامه داد: به خاطر همین اقدامات و نیازهای موجود انتظار توجه بیشتری به انتقال خون وجود دارد.

اسدی با تاکید بر قرار گرفتن مرکز اهدای خون زنجان در یک مکان استراتژیک «چهارراه سعدی» تاکید کرد: محل قرار گرفتن این مرکز و شناخته شدن آن، نقش مهمی در تعداد مراجعه کنندگان دارد و جابه‌جایی آن بدون شک آمار مراجعان را کاهش خواهد داد.

مدیرکل انتقال خون استان زنجان با ابراز امیدواری برای در اختیار داشتن یک مرکز استاندارد طبق نیاز یک مرکز انتقال خون، افزود: از در اختیار داشتن یک مرکز دیگر طبق شرایط مورد نیاز و در شأن اهدا کنندگان خون استقبال می‌کنیم.

وی افزود: ساختمان‌های در اختیار قرار گرفته در دو شهر ابهر و قیدار هم مطلوب است و استقبال مردم هم در این دو مرکز قابل توجه است.

اسدی با اشاره به اینکه فعالیت مرکز انتقال خون ابهر همه روزه است، ادامه داد: مرکز انتقال خون قیدار هم در روز سه‌شنبه فعال است.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان اهدای خون انتقال خون ویروس کرونا کووید 19 مراجعه کنندگان فرآورده های خونی فرآورده های خون برای اهدای خون مراجعه کنند برای اهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۲۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد

حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.

وی گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

این مسوول با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است، گفت: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

وی با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده،‌ بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

این مسوول بیان کرد: امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در پایان این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • آمار مرگ‌ومیر زنجان در سال ۱۴۰۲ اعلام شد
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • نمونه‌های دریایی ایران در مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ذخیره می‌شود
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء