Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@01:08:13 GMT

فضانوردان ماموریت کرو-۲ به زمین بازگشتند

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۳۶۴۵

فضانوردان ماموریت کرو-۲ به زمین بازگشتند

به گزارش روز سه شنبه گروه علم و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، چهار فضانورد ماموریت «کرو -۲» دوشنبه شب ایستگاه بین المللی فضایی را ترک کردند و سفر خود را در جو زمین به سمت «پنساکولا» در فلوریدا آغاز کردند.

کپسول «کرو دراگون  اندیوور» شرکت فضایی اسپیس ایکس ساعت ۱۰:۳۳ دوشنبه شب به وقت منطقه زمانی شرقی در آب فرود آمد و به این ترتیب ماموریت «کرو-۲» را که ۶ ماه به طول انجامیده بود، به پایان رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن قایق ها به سرعت برای بازیابی چهار خدمه این فضاپیما به نام های «مگان مک آرتور» و «شین کیمبرو» از ناسا، «آکی هوشید» از سازمان اکتشافات هوافضای ژاپن و «توماس پسکت» از سازمان فضایی اروپا در محل  استقرار یافتند.

کیمبرو اندکی پس از فرود از داخل کپسول به ماموران کنترل این ماموریت گفت: «بازگشت به سیاره زمین عالی است.» حدود ۴۰ دقیقه پس از اینکه کپسول دراگون در آب فرود آمد، کپسول باز شد و فضانوردان راهی معاینه پزشکی شدند.

پیش از این برنامه‌ریزی شده بود که این فضانوردان بعدازظهر یکشنبه ایستگاه فضایی را ترک کنند و صبح روز دوشنبه به زمین برسند، اما این سفر به دلیل آب و هوای نامساعد در محل فرود روی زمین به اواخر روز دوشنبه (۸ نوامبر) موکول شد. 

ماموریت کرو-۲»، سومین پرواز فضایی انسانی شرکت فضایی «اسپیس‌ایکس» برای ناسا و دومین ماموریت از ۶ ماموریت سرنشین‌دار این شرکت برای ناسا تحت یک قرارداد چند میلیارد دلاری است. این شرکت همچنین در حال آماده شدن برای انجام پرواز خدمه بعدی خود برای ناسا است که یک ماموریت چهار نفره به نام «کرو-۳» خواهد بود و برای ۱۰ نوامبر برنامه‌ریزی شده است.

فضانوردان «کرو-۳» قرار است روز چهارشنبه ۱۹ آبان (۱۰ نوامبر) از پد ۳۹A مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا به فضا پرتاب شوند.

ماموریت «کرو-۳» سه فضانورد ناسا به نام‌های «راجا چاری»، «توماس مارشبرن»، «کایلا بارون» و یک فضانورد آژانس فضایی اروپا به نام «ماتیاس مورر» را برای انجام یک ماموریت ۶ ماهه به ایستگاه فضایی بین المللی خواهد فرستاد.

کرو-۲ ، دومین مأموریت عملیاتی از ۶ مأموریت سرنشین‌دار مشترک ناسا و اسپیس‌ایکس است و به‌عنوان بخشی از برنامه‌ی سرنشین‌دار تجاری این سازمان فضایی انجام می‌شود.

برچسب‌ها فضا اکتشافات فضایی برگزیدگان علم اسپیس ایکس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فضا اکتشافات فضایی برگزیدگان علم فضا اکتشافات فضایی برگزیدگان علم اسپیس ایکس اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۳۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد

چین اولین تصاویر گرفته شده توسط ماهواره پرتو ایکس "اینشتین پروب" را منتشر کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، چین روز شنبه اولین مجموعه تصاویر شناسایی شده توسط مأموریت ماهواره "اینشتین پروب" (EP) خود را در یک انجمن موازی از مجمع 2024 ژونگ‌گوان‌چون در پکن منتشر کرد.

این تصاویر شامل نمای مرکز کهکشان راه شیری، یک گذرای پرتو ایکس و نمای کهکشان خرچنگ است.

ماهواره "اینشتین پروب" که در ژوئن 2022 پرتاب شد، به عنوان "گیرنده انفجارهای کیهانی" عمل می‌کند و با هدف کشف و بررسی گذراهای پرتو ایکس و اجرام سماوی فوران‌کننده در جهان و صدور هشدارهای اولیه برای هدایت سایر تجهیزات نجومی برای رصدهای بعدی طراحی شده است.

این ماهواره مجهز به دو تلسکوپ پرتو ایکس است: تلسکوپ میدان گسترده (WXT) و تلسکوپ میدان دید متمرکز (FXT). WXT برای رصد آسمان در میدان دید وسیع طراحی شده است، در حالی که FXT برای رصد اشیاء خاص با جزئیات بیشتر طراحی شده است.

انتشار این تصاویر اولین گام مهم در مأموریت "اینشتین پروب" است و نشان‌دهنده توانایی آن در رصد پدیده‌های پرتو ایکس با وضوح بالا در سراسر جهان است. دانشمندان امیدوارند که این ماهواره به آنها در درک بهتر ماهیت گذراهای پرتو ایکس، سیاهچاله‌ها و سایر اجرام سماوی پرانرژی کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد