Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@04:54:47 GMT

لزوم توقف اجرای پروژه باغ راه حضرت فاطمه

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۴۵۲۴

عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران خواستار توقف اجرای پروژه باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) و بازنگری در معماری آن شد.

به گزارش ایسنا، آقامیری صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه از پروژه باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) بازدید کردم و اسناد و نقشه ها را با طراحی های مشاورین تطبیق دادیم، گفت: شهرداری تهران در راستای ارتقای فرهنگ دینی با هدف نشاط اجتماعی وظایفی دارد و بر همین اساس پروژه باغ راه حضرت فاطمه زهرا(س) طراحی شد اما می بینیم که این پروژه فعلی علاوه بر اینکه با اسناد و طرح ها مغایرت دارد، با منویات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت معماری ایرانی و اسلامی نیز همخوانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طراحی و بافت این پروژه با بافت پیرامونی همخوانی ندارد، افزود: الزاما بهره گیری از مصالح و الگوهای نوین باعث نمی شود که ما به هدفمان برسیم، به همین دلیل است که در این باغ راه می بینیم که المان ها، مبلمان، دیواره ها و ... ارتباطی با پایگاه اجتماعی و کالبدی محلات پیرامونی ندارد.

وی ضمن انتقاد از بکارگیری مصالح غیر بومی و عدم رعایت الگوهای معماری ایرانی و اسلامی در این پروژه گفت: لازم است اجرای این پروژه متوقف شود تا بازنگری در این خصوص صورت گیرد تا محوری ارزشمند و اسلامی در شأن بانوی اسلام داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، مهدی چمران نیز در واکنش به این تذکر با اشاره به اشکالات این باغ راه، گفت: در گذشته از اساتید و متخصصان معماری و شهرسازی دعوت می کردیم که در خصوص معماری پروژه‌ها اظهار نظر کنند که نمونه آن شهر آفتاب است.

وی افزود: پیشنهاد می شود در این زمینه با محوریت کمیسیون شهرسازی اساتید دعوت شوند تا در خصوص معماری این پروژه بررسی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران شهرداري تهران باغ راه حضرت فاطمه زهرا پروژه باغ راه حضرت فاطمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۴۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه‌ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز انجام شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا (ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کار‌های برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت‌های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا (ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

 ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا (ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود وی در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

دیگر خبرها

  • شهرداری و دولت اختلافی در زمینه اجرای مونوریل قم ندارند
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد