Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-30@08:29:04 GMT

مرزهای آبی و خاکی سیستان و بلوچستان ارتقا یافته است

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۶۱۱۰

مرزهای آبی و خاکی سیستان و بلوچستان ارتقا یافته است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، سرلشکر محمد باقری در حاشیه بازدید از کشفیات مواد مخدر در زاهدان اظهار داشت: اکنون سرمایه‌گذاران در این استان که دارای توانمندی ذاتی و ظرفیت‌های کارآمد و ارزشمند است می‌توانند با خیال راحت سرمایه گذاری کنند.

وی افزود: شاخص‌ها نشان از ارتقای امنیت در مرزهای سیستان و بلوچستان دارد که این مهم حاصل تلاش عزیزان مرزبان ما در نیروی انتظامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: مرزهای آبی و خاکی سیستان و بلوچستان وضعیت بهتری پیدا کرده و در بازدیدهای روز گذشته تا امروز صبح از مرزهای این استان به شکر خدا وضعیت نسبت به گذشته تحول مثبت چشمگیری داشته است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: شرارت، ناامنی و قاچاق در مرزهای جنوب شرق کشور کاهش یافته که این مهم حاصل تلاش چشمگیر شبانه روزی مرزبانان عزیز ما در نیروی انتظامی و سپاه پاسداران است.

وی تصریح کرد: هم اشراف اطلاعاتی و هم اقدامات عملیاتی در مرزهای سیستان و بلوچستان به لطف خدا توسعه داشته و از جانب کشور همسایه (پاکستان) نیز اقدامات مناسبی در جهت ایجاد موانع مرزی، توسعه پاسگاه‌ها و ازدیاد نیروهای مدافع مرز انجام شده است.

سرلشکر باقری ادامه داد: به لطف خدا همه این اقدامات کشور همسایه در هماهنگی کامل با مرزبانان جمهوری اسلامی ایران بوده که در مجموع باعث ارتقا امنیت و تبدیل این مرز به یک مرکز صلح و دوستی و امنیت پایدار شده و این مناسبت‌ها ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: در موضوع امنیت مرز نیروی انتظامی نقش اساسی دارد و مرز، داخل ایران و پاکستان به همدیگر متصل‌اند و طبیعتاً یک زنجیره به هم پیوسته در خلال همکاری مجموعه‌ها با هم شکل می‌گیرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه نیروی انتظامی هم در مرز و هم در داخل مسوولیت‌های اساسی بر عهده دارد تصریح کرد: برای توسعه اشراف اطلاعات فنی چه تصویری و چه الکترونیکی کارهای ارزشمندی هم از جهت نصب دوربین‌های گوناگون، پروازهای پهپادی و فعالیت‌های الکترونیکی در مرزها انجام شده که روز به روز در حال توسعه بوده و قطعاً امنیت کامل مناسب‌تری را فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

قاسم عسکری‌نسب  اظهار داشت: مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ای طراحی، اجرا و مدیریت گردد تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود.

وی در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی در بندر چابهار گفت: این پروژه یکی از پروژه‌های بسیار مهم از دیدگاه سازمان و از اولویت‌های راهبردی دولت در قالب طرح توسعه سواحل مکران است که ضرورت دارد با حساسیت بالا و از طریق تعامل با پروژه‌های بالادستی استان و سواحل مکران تکمیل و اجرایی شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بندر راهبردی چابهار علاوه بر داشتن حوضچه آرامش وسیع، کانال عریض و عمیق با عمق متوسط منفی ۱۶ متر با کمترین نرخ رسوب گذاری، مجهز به حدود ۲ هزار متر طول اسکله با ظرفیت هست میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا در سال در پایان فاز نخست توسعه که شامل اسکله‌های کانتینری، جنرال کارگو، رو رو، نفتی و پتروشیمی، زیرساخت‌های انبار تخصصی فله، سیلو‌های مکانیزه غلات، سایت ضدعفونی کامیون و تجهیزات مدرن و استراتژیک تخلیه و بارگیری کالا از جمله مکنده‌های غلات با ظرفیت ۶۰۰ تن بر ساعت است.

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

عسکری نسب ادامه داد: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت آن به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و پیش بینی می‌شود این بندر به عنوان یک کانون تجاری بین المللی در منطقه و جهان مطرح خواهد شد و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابجایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

وی با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی در نظر گرفته شده شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بندر چابهار می‌تواند دروازه ترانزیتی کشور‌های عضو CIS و افغانستان باشد گفت: این بندر نزدیک‌ترین مسیر دریایی به کشور‌های جنوب شرقی آسیا، اروپا و آفریقا محسوب می‌شود که نقش مهمی در کریدور شمال و جنوب ایفا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان