Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، مجتبی توانگر در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز مجلس سه شنبه ۱۸ آبان ماه گفت: وقتی به کارنامه مجلس یازدهم نگاه می‌کنیم می‌بینیم مجموعه‌ای از اقدامات بسیار بزرگ انجام داده است که مجالس دیگر یکی از آنها را تصویب می کردند، می‌گفتند دنیا را گرفته‌ایم؛ از قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار یا طرح تعارض منافع یا مالیات بر خانه‌های خالی در آینده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : همه ما به یاد داریم وقتی گزارش عملکرد یکساله مجلس در محرم در معرض رهبر معظم انقلاب ارائه شد ایشان از عملکرد مجلس تقدیر ویژه کردند این همه اقدام قوی و بعضاً تاریخی مجلس یازدهم در حالی است که متاسفانه عده‌ای نماینده هزینه ساز باعث می‌شوند زحمات اکثریت نمایندگان مجلس به حاشیه برود.

وی افزود: شما می‌بینید که رهبر معظم انقلاب از مجلس تقدیر می‌کنند اما گزارش یکی از کمیسیون‌های مجلس باعث می‌شود ایشان بخواهند این مسئله جبران شود البته رئیس مجلس نیز با آن که می‌توانست مثل خیلی‌ها بر این تذکر درپوش بگذارد آن را صریح و علنی کرد و نشان داد که ولایت مطلقه‌دار واقعی کسی است که در پیاده سازی نظرات رهبر انقلاب محاسبه سیاسی و بهانه تراشی نمی‌کند.

توانگر خاطرنشان کرد: یک نفر مصاحبه می‌کند که نمایندگان خودشان هم نمی دانند به چه رای می‌دهند و شب در تلویزیون می‌بینند یک نفر در فلان کمیسیون رعایت ملاحظات حق‌الناس را نمی‌کند و رهبر معظم انقلاب را ناگزیر از تذکر می‌کند آن دیگری طرح فضای مجازی را به شکلی تنظیم می‌کند که خواسته یا ناخواسته مجلس را مقابل خاص به خواسته مردم عزیز ایران قرار می‌دهد یک نفر دیگر برچسب دستکاری به ما جلوی بودجه پر از ناترازی و تورمی دولت ناکارآمد سابق برای امسال را تا حد توانمان گرفتیم ما برای اولین بار با مالیات به سراغ مافیای کنکور رفتیم، برای اخذ مالیات از شاخ‌های اینستاگرامی و خانه‌ها و ماشین های لوکس قانون نوشتیم و رتبه‌بندی‌معلمان هم در دست بررسی است . اما حواشی که برخی طرح ها اظهار نظرها و اقدامات هزینه ساز عده‌ای از همکاران ایجاد کرد باعث شده این اقدامات خوب دیده و شنیده نشود.

وی افزود: این توصیه دلسوزانه و صریح رهبر انقلاب را فراموش نکنیم که مراقب باشید که با عمل خودتان یا با گفتارتان به مخالفین‌تان کمک نکنید توصیه ما این است که رفتار و گفتار در درون مجلس یازدهم باید جوری باشد که رویکرد مخالفین این مجلس را تایید نکند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجتبی توانگر نماینده مردم تهران در مجلس نطق میان دستور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی اضافه نشده است و با توجه به شاخص‌های جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 

وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در این زمینه به کمیسیون رسید و در هم ادغام که در نهایت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید ۲۰ نفر متعلق به حوزه‌های جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی افزوده شوند. 

نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق این قانون باید در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است.

جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در این مقوله نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر این زمینه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد؛ و‌ی ابراز امیدواری کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری