Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رقیه دوست فاطمی‌ها روز سه‌شنبه در آیین گرامیداشت بیست و نهمین دوره هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار در مهریز افزود: حضور فرهنگیان و هنرمندان در کتابخانه ها نقش مهمی در توسعه فرهنگی کتابخوانی اقشار مختلف دارد.

وی با بیان اینکه انجمن کتابخانه های مهریز در ۲ سال گذشته به عنوان انجمن برتر ملی و استان انتخاب  شد که نشان از کیفیت و اثربخشی تصمیم‌های آن است ادامه داد:  اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی در کتابخانه‌ها جزو برنامه مهم این مجموعه در سطح کلان است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی امام جمعه مهریز  گفت: به فرموده حضرت امیرالمؤمنین (ع)، کتاب بهترین سخنگو، رفیق و همنشین برای انسان است و باید فرهنگ مطاالعه افزایش یابد .

وی با انتقاد از اتلاف وقت‌ زیادی که در زندگی تک‌تک افراد جامعه وجود دارد، تصریح کرد: به دلایل مختلف که امروزه یکی از رایج‌ترین آنها وقت‌گذراندن بیش از حد در فضای مجازی است خیلی از وقت ها بیهوده تلف و باعث می‌شود فرصت مطالعه را از دست بدهیم.

امام جمعه مهریز بیان کرد: رهبر معظم انقلاب که خود اهل مطالعه هستند همواره تأکید دارند هیچ چیز جای کتاب را پر نمی‌کند بنابراین با وجود رشد فزاینده فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در شرایط کنونی همچنان کتاب جایگاه اصلی و مهم خود را دارد و باید این جایگاه تقویت شود.

رضا زارع‌زاده مهریزی فرماندار مهریز هم با اشاره به تاکید دین مبین اسلام بر خواندن و یادگیری گفت: اسلام دینی است که بر دانش، بینش و رد جهالت بنا شد و راهکار رسیدن به توانایی، طی کردن مرحله دانایی است و یکی از راه‌های رسیدن به دانایی و افزایش دانش و بینش، کتابخوانی و رجوع به منابع مکتوب است.

اجرای نمایش خیمه‌شب‌بازی، رونمایی از کتاب «حمید و سخنگو» نوشته محمد مروج از نویسندگان منطقه و اجرای نمایشنامه‌خوانی و شعرخوانی یکی از شاعران مهریز از دیگر برنامه‌های آیین گرامیداشت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار بود.

در حاشیه برگزاری این مراسم همچنین کارگاه آموزشی تصویرسازی کتاب کودک ویژه کتابداران مهریز با تدریس محمدرضا غنیمت از استادان هنری شهرستان برگزار شد.

 بیست و نهمین دوره هفته کتاب با شعار «جای خالی را با کتاب خوب پر کنیم» از ۲۲ آبان‌ماه جاری آغاز می‌شود.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و مهریز۱۲ باب کتابخانه عمومی دارد.

یزد با ۱۱۱ باب کتابخانه عمومی شامل ۹۶ باب کتابخانه نهاد روستایی و شهری و ۱۵ باب کتابخانه مشارکتی به نسبت جمعیت در جایگاه نخست کشور قرار دارد و در کتابخانه‌های عمومی استان با حدود ۱۰۸ هزار نفر عضو، افزون بر ۲ میلیون نسخه کتاب موجود است.

استان یزد یک ‌میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در شهرها و بقیه در روستا ها ،  آبادی‌ها و مناطق عشایری  زندگی می‌کنند.

برچسب‌ها کتابخانه ایرنا یزد کتاب کتابخوانی طرح های ترویجی کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتابخانه ایرنا یزد کتاب کتابخانه ایرنا یزد کتاب کتابخوانی طرح های ترویجی کتابخوانی باب کتابخانه کتابخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه

پوریا جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود، اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برقراری ارتباط بین نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها ی کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر وشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

جلالی آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

گفتنی است این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 6094092

دیگر خبرها

  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟