Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@22:47:43 GMT

سند راهبردی قرآن استان همدان تدوین می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۷۶۹۸

سند راهبردی قرآن استان همدان تدوین می‌شود

گروه استانها- تدوین سند راهبردی قرآن‌کریم استان همدان با حمایت‌های نماینده ولی‌فقیه در استان همدان آغاز شده و هم اکنون در مراحل پایانی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان،قرآن کریم حاوی مطالب مفید و آموزنده‌ای است که با پیاده‌سازی آن در جامعه شاهد ایجاد جامعه‌ای قرآنی خواهیم بود. جامعه‌ای که در آن علاوه بر حل مشکلات و گرفتاری‌ها, تمدن اسلامی هم شکل خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام معظم رهبری مکرر در بیانات خود به لزوم حاکمیت قرآن کریم در جامعه تاکید کرده‌اند، ایشان راه قرآنی‌شدن جامعه را در عمل تک‌تک افراد جامعه به قرآن کریم می‌دانند تا بدین وسیله مصداق جامعه قرآنی به‌وجود آید.

در این راستا نماینده ولی‌فقیه در استان همدان همواره تاکید داشتند که در حوزه فعالیت‌های قرآنی باید با برنامه‌ریزی کامل و جامع عمل کرد و مرکز مطالعات شورای قرآن استان باید سند راهبردی 4 ساله و مدونی را برای فعالیت‌های استان تنظیم کند تا تمامی فعالیت‌های استان در زمینه قرآن بر اساس آن اجرایی و پیش برده شود.

به همین منظور مدتی است که دبیرخانه شورای قرآن استان همدان در دفتر نماینده ولی‌فقیه شروع به تدوین سند راهبردی قرآن کرده است.جهت اطلاع از آخرین وضعیت سند راهبردی قران گفت‌وگویی با جواد سعیدی، قائم‌مقام دبیرخانه شورای قرآن استان همدان صورت گرفته است.

جواد سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: دستور تدوین سند راهبردی قرآن استان همدان سال گذشته به دبیرخانه شورای قرآن استان توسط نماینده ولی فقیه در استان همدان ابلاغ شد تا تمامی ارگان‌ها، ادارت و همچنین مجموعه‌های خودجوش مردمی آن را ملاک عمل خود قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه سند راهبردی قرآن در سه بخش آموزش‌های عمومی، فعالیت‌های حوزه تبلیغ و ترویج و حوزه پژوهش‌های آموزش‌های عالی تدوین شده است، عنوان کرد: در بخش آموزش‌های عمومی 14 طرح، در بخش فعالیت‌های حوزه تبلیغ و ترویج 24 طرح و در بخش حوزه پژوهش‌های آموزش‌های عالی 5 طرح تعریف شده است.

قائم‌مقام دبیرخانه شورای قرآن استان همدان افزود: هر کدام از سه بخش دارای دبیرخانه‌هایی هستند و سازمان آموزش و پرورش دبیر آموزش‌های عمومی، اداره ارشاد اسلامی دبیر حوزه تبلیغ و ترویج و دانشگاه بوعلی سینا به عنوان محوری‌ترین دانشگاه دبیر بخش پژوهش و آموزش عالی است.

وی ادامه داد: یکی از اصلی‌ترین بخش‌های تدوین سند قرآنی تشکیل کمیته نظارت و ارزیابی فعالیت‌های سه‌گانه است که کمیته ای 5 نفره مستقر در دبیرخانه فعالیت‌ها را هر ساله رصد و نظارت می‌کنند.

سعیدی در مورد منابع مالی تدوین سند راهبردی قرآن گفت: ادارات مختلف در این زمینه وعده‌هایی داده‌اند ولی هنوز محقق نشده است و پیگیر جذب کمک‌های مالی هستیم.

وی با بیان اینکه تدوین سند راهبردی قرآن همدان به اتمام رسیده است، مطرح کرد: در انتظار برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی هستیم تا سند در آن شورا تصویب و ابلاغ آن صورت گیرد.

قائم‌ مقام دبیرخانه شورای قرآن استان همدان با بیان اینکه یکی از اقدامات ذیل آموزش‌های عمومی طرح ملی حفظ قرآن کریم است، افزود: بنابر تاکید مقام معظم رهبری بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، مدتی است اجرای آن در استان در دستور کار قرار گرفته است ولی چون ساختار واحدی نداشتند اطلاعاتی درستی از میزان حافظان در دسترس نیست.

راه‌اندازی سایت شورای قرآن استان همدان

وی ادامه داد: به همین منظور کمیته‌ای متشکل از افراد حقیقی و حقوقی تشکیل با هدف جلوگیری از فعالیت‌های پراکنده در حوزه قرآن ذیل دبیرخانه شورای قرآن در دفتر نماینده ولی فقیه تشکیل و براساس آن ارگان‌های مرتبط شروع به جمع‌آوری اطلاعات کرده‌اند و در مرحله بعد هم اطلاعات حافظان در سایت شورای قرآن استان که در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی رونمایی خواهد شد بارگذاری می‌شود.

سعیدی در ادامه با اشاره به راه‌اندازی بانک جامع اطلاعات قرآنیان استان همدان بیان کرد: این امر از سال گذشته آغاز شده است و در مرحله اول اطلاعات موسسات و تشکل‌های قرآنی و در مرحله دوم اطلاعات مدرسان قرآنی، داوران، خطبای قرآنی، خیرین قرآنی، سرایندگان قرآنی، شعرای قرآنی، مجریان قرآنی، رتبه‌داران قرآنی، مترجمان قرآنی، مولفان قرآنی و مقام‌آوران قرآنی جمع‌آوری شده که این هم در سایت شورای قرآن بارگذاری خواهد شد.

برترین‌های چهل و چهارمین دوره مسابقات استانی قرآن کریم گیلان معرفی شدند"تکیه تسنیم"| 4 ویژگی مهم که قرآن کریم برای شاعر اهل‌بیت معین کرده استنفرات برتر مسابقات قرآن کریم در مازندران انتخاب شدند

جمع‌آوری اطلس قرآنی استان همدان

وی خبر از جمع‌آوری اطلس قرآنی استان همدان داد و گفت: به دنبال راه‌اندازی بانک جامع اطلاعات قرآنیان‌، اطلس قرآنی هم که یک نقشه جامع از فعالیت‌های قرآنی استان است ارائه خواهد شد.

به گزارش تسنیم سند راهبردی قرآن استان همدان به عنوان یک کار شاخص در سطح کشور جهت جلوگیری از فعالیت‌های قرآنی پراکنده، جمع‌آوری اطلاعات جامعی از قرآنیان استان همدان و همچنین ملاک عمل قرار دادن ارگان‌های مختلف به‌زودی در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان همدان مصوب و ابلاغ خواهد شد.

انتهای پیام/741/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تدوین سند راهبردی قرآن نماینده ولی فقیه آموزش های عمومی قرآن کریم خواهد شد جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حجت‌الاسلام رستمی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های سازمان تبلیغات اسلامی نشر برنامه‌های قرآنی و دینی در جامعه است، گفت: در این زمینه مؤسسات و خانه‌های قرآنی با مجوز این نهاد در سطح شهرستان فعالیت می‌کنند.

او با اشاره به فعالیت مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهرستان ملایر افزود: علاوه بر این مؤسسات و خانه‌های قرآنی جلسات خانگی قرآن نیز در این شهرستان فعال است.

رئیس تبلیغات اسلامی ملایر به برگزاری بیش از ۱۳۰ محفل و کرسی تلاوت قرآن در دو سال اخیر در سطح مساجد شهرستان اشاره و تأکید کرد: این برنامه‌های قرآنی همچنین با همکاری آموزش و پرورش به شکل کرسی‌های تلاوت هفتگی در مدارس برگزار می‌شود.

او گفت: همچنین کرسی‌های تلاوت قرآن کریم با عنوان طرح شهید محمودی نیر از سوی آموزش و پرورش و دارالقرآن در مساجد شهری و روستایی در حال برگزاری است و با استقبال خوبی نیز همراه بوده است.

رستمی تصریح کرد: قرار است برای روستا‌های بدون خانه قرآن یک رابط آقا و یک رابط خانم برای آموزش‌های تکمیلی معرفی شود که برای برخی روستا‌ها معرفی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر