Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان اردبیل گفت: در 7 ماهه امسال 62 هزار و 15 فقره پرونده به شوراهای حل اختلاف استان اردبیل ارجاع شده است.

حجت‌الاسلام سید حسین علوی ۱۸ آبان در مراسم نوزدهمین سالگرد شوراهای حل اختلاف و تجلیل از اعضای برتر این شوراها در دادگستری اردبیل اظهار کرد: از مجموع پرونده‌های ورودی به شوراهای حل اختلاف 60 هزار پرونده در 7 ماهه امسال مختومه شده و همچنان سرعت رسیدگی به پرونده‌ها در این شورا بالاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: از این تعداد 16 هزار فقره منجر به صلح و سازش و مصالحه شده که 37 درصد پرونده‌های ورودی را تشکیل می‌دهد.


رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان اردبیل ویژگی‌های مراکز شورای حل اختلاف را در رسیدگی به پرونده‌ها انعطاف پیگیری، دسترس بودن امکانات،‌ تخصصی بودن و سهولت در کار رسیدگی اعلام کرد و گفت: عمده پرونده‌های رسیدگی شده در شوراهای حل اختلاف و همچنین آرای صادر شده از اتقان بالایی برخوردار است.


علوی افزود: بر اساس سند تحول قوه قضائیه به امر صلح و سازش،‌ داوری و میان‌جگری در پرونده‌های ارجاعی از دادگستری‌ها توجهی جدی شده و تلاشمان بر این است تا این امور همچنان توسعه یافته و تقویت شود.


وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد:‌ از سال گذشته ساماندهی نیروهای ستادی و کارکنان شوراهای حل اختلاف را آغاز کردیم و به طور جدی در نیمه اول سال گذشته سعی شد تا این کار به سرانجام برسد.


علوی بازرسی از شوراهای حل اختلاف استان را با هدف تقویت بحث آموزش و نظارت یادآور شد و اضافه کرد: در شوراهای حل اختلاف تاکید بر تقویت مباحث آموزشی بوده که به دلیل شرایط کرونایی هم آموزش مجازی و هم حضوری در دستور کار قرار گرفته است.


وی بیان کرد: با توجه به حجم زیادی مراجعات به شورای حصر وراثت و تأمین دلیل سعی کردیم تا حذف فیزیکی پرونده‌ها را در این شعب انجام داده و کار در بستر الکترونیکی و با سرعت و جلب رضایت مردم به انجام برسد.


علوی پالایش پرونده‌ها در صدور احکام و همچنین سرعت رسیدگی به پرونده‌ها را از دیگر اقدامات مؤثر در این مجموعه اعلام کرد و ادامه داد: با ارزیابی کشوری شوراهای حل اختلاف استان جایگاه دوم را به دست آوردند که عمده شاخص‌های اعلام شده در بخش مصالحه، داوری و میان‌جگری بوده است.


وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در سال 99 تعداد پرونده‌های قتلی که رضایت شاکیان دریافت شده 17 مورد بوده و امسال نیز 5 پرونده به نتیجه رسیده و 9 فقره پرونده نیز در دست پیگیری و اقدام است.


حجت‌الاسلام علوی تصریح کرد: در 7 ماهه امسال 62 هزار و 15 فقره پرونده به شوراهای حل اختلاف ارجاع شده که 37 درصد آنها با صلح و سازش مختومه شده است.


وی در مورد آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نیز گفت: با همکاری ستاد دیه و شعب تخصصی شورای حل اختلاف در زندان‌ها سال گذشته 634 نفر و 7 ماهه امسال نیز 325 نفر آزادی زندانیان جرایم غیرعمد به انجام رسیده است.


رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان اردبیل تقویت امر صلح و سازش و مصالحه را در جامعه بر اساس آموزه‌های دینی و آیات و روایات یادآور شد و گفت:‌ باید رسانه‌ها و اصحاب قلم در این زمینه یاریگر ما باشند تا ما بتوانیم این فرهنگ غنی اسلامی و دینی را در جامعه گسترش دهیم.


در این مراسم از اعضای برتر شوراهای حل اختلاف استان اردبیل با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.


انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي حل اختلاف مراجع قضایی دادگستري صلح و سازش در شورای حل اختلاف استانی اجتماعی شوراهای حل اختلاف استان حل اختلاف استان اردبیل شوراهای حل اختلاف 7 ماهه امسال صلح و سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مدرسه غیر انتفاعی به دلیل اضافه دریافتی ۲۰ میلیارد جریمه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رحیمی آذر مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل گفت: پرونده یک مدرسه غیرانتفاعی در اردبیل که ۹۲۲ میلیون ریال وجه اضافه برای ثبت نام از اولیای ۴۰ نفر از دانش آموزان دریافت کرده بود در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی شهر اردبیل رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل افزود: شعبه پس از بررسی مستندات و با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ممهور کردن پروانه واحد به تخلف اول، مدیر مدرسه را با استفاده از مصوبه شورای عالی اقتصادی سران قوا به پرداخت ۲۳ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲۵ برابر ارزش ریالی تخلف محکوم کرد.

رحیمی آذر گفت: در گشت مشترک اداره صمت و و آموزش و پرورش، این تخلف مشاهده و پرونده آن برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده بود.

کد خبر 6090727

دیگر خبرها

  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • یک مدرسه غیر انتفاعی به دلیل اضافه دریافتی ۲۰ میلیارد جریمه شد
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان