Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، رحیم فلاح‌زاده، مدیر منطقه‌ای مخابرات خوزستان امروز همزمان با سالروز واگذار شدن این شرکت به بخش خصوصی در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: یکی از سرفصل‌های ثابت شرکت مخابرات ایران تلفن ثابت می‌باشد که تکنولوژی آن بر اساس شبکه مسی است که گسترده است و در شهرها و بعضی روستاها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۲۳۸ مرکز روستایی و ۱۱۸ مرکز شهری از مراکز ارائه خدمات تلفن ثابت ما در استان می‌باشند که در مجموع میتوان گفت یک و نیم میلیون شماره تلفن ثابت منسوب داریم که در حال رسیدگی شبانه‌روزی به کابل‌ها و تجهیزات مرتبط با آن‌ها هستیم.

مدیر منطقه‌ای مخابرات خوزستان ضمن اشاره به میان آمدن بحث اینترنت خانگی طی ۱۰ سال گذشته و اهمیت مخابرات در رسیدگی به آن، عنوان کرد: وظیفه حفاظت از کابل‌ها و سیم‌های مسی با ما است اما طی ۱۲ سال خصوصی سازی شدن مخابرات ما هیچ تغییر تعرفه‌ای نداشتیم و میانگین درآمد هر خط تلفن فعال تنها ۶ هزار تومان است در حالی که ما بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان برای نگهداری از آن خط هزینه صرف می‌کنیم و مخابرات متحمل این اختلاف هزینه است.

وی افزود: از یک و نیم میلیون خط تلفن تنها حدود ۹۰۰ هزار شماره فعال است و بقیه ظرفیت، خالی است‌.

فلاح‌زاده بیان کرد: برنامه‌ریزی کردیم که ۱۵ هزار خط تلفن را در سال واگذار کنیم و در این راستا توسعه و سرمایه‌گذاری خواهیم کرد، با توجه به ظرفیت موجود و نیاز جامعه به اینترنت خانگی، احتمال استقبال ۹۰ درصدی وجود دارد.

وی افزود: تلفن ثابت در کل دنیا روند نزولی دارد و به شکلی در حال مهجور شدن است اما به دلیل اینکه سرویس ارزانی است و اینترنت خانگی به آن وصل میشود مردم در کشور ما، علاقه‌مند به استفاده از آن هستند.

واگذاری ۱۰ هزار adsl طی ۶ ماه گذشته

مدیر منطقه‌ای مخابرات خوزستان بیان کرد: در ۶ ماه گذشته نزدیک به ۱۰ هزار adsl را واگذار کرده‌ایم و ظرفیت اینترنت خانگی برای ۱۰۵ هزار شماره فعال است، اما بازسازی و نوسازی را برای بهبود شبکه باید انجام دهیم که به دلیل ثابت بودن تعرفه خطوط ثابت با مشکل مواجهیم.

وی افزود: ما سرویس فیبر نوری را نیز به جای مس در سطح استان گسترش دادیم که یکی از کارهای جدی مخابرات است؛ تقریبا میتوان گفت زیرساخت‌های فیبر نوری را در شهرهای بزرگ مهیا کردیم و در برنامه امسالمان نیز مقرر شده تا ۱۵۰۰ واگذاری سرویس فیبر نوری را داشته باشیم که البته استقبال از آن مقداری کم است چرا که با توجه به تورم پیش آمده قیمت مودم آن بالاست و در تلاشیم تا در قدم اول در مجتمع‌ها و سازمان‌ها انجام شود که در این راستا یک هزار درخواست داشتیم.

فلاح‌زاده در تشریح مشکلات ناشی از سرقت تجهیزات و کابل‌های مخابرات گفت: طبق آماری که داریم در شش ماهه امسال و به ویژه از خرداد تا انتهای مهر ماه، تعدادی از باکس‌های بزرگ مخابرات مورد تخریب قرار گرفتند که ۱۳۴ مورد از آن‌ها به ویژه در اهواز و کارون تخریب و سرقت شد.

وی افزود: این تخریب‌ و سرقت‌ها آسیبی جدی به شبکه وارد کرد در حدی که تا شب گذشته همکاران ما در حال ترمیم بودند و تا به این لحظه ۱۲۴ باکس ترمیم شده است؛ البته این تخریب و سرقت‌ها مختص مناطق محروم نبوده و حتی در مرکز شهر و سایر نقاط نیز شاهد آن بوده‌ایم.

مدیر منطقه‌ای مخابرات خوزستان در اشاره به هزینه‌های سرسام‌آور جبران تخریب و سرقت‌ها بیان کرد: ترمیم هر کافو بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان هزینه‌بردار است و جبران آسیب به آن‌ها هزینه‌های سنگینی را برای مخابرات به ارمغان می‌آورد؛ ما حتی با معضل سرقت کابل‌های مسی نیز مواجهیم که از طریق ارجاع و پیگیری در مراجع قضایی و دادستانی درصدد رسیدگی به آن‌ها هستیم؛ حتی یک شعبه ویژه جهت برخورد با سارقان درنظر گرفته شده و از همه مراجع کمک گرفتیم تا مشکل حل شود اما سرقت‌ها گسترده است.

وی افزود: از مردم تقاضا داریم اگر شاهد سرقت کابل‌ها و باکس‌ها بودند به گرفتن فیلم موبایلی اکتفا نکرده و با پلیس تماس بگیرند و اطلاع‌رسانی کنند چرا که وقتی کابلی قطع شود برای بیش از ۱٠ خانه مشکل ایجاد خواهد شد و این در حالی است که با توجه به شرایط کرونا، بیشتر مردم برای تحصیل و کارهایشان در حال استفاده از اینترنت خانگی هستند.

فلاح‌زاده با بیان اینکه شبکه‌ی ما زیرزمینی است اما شاهد سرقت تجهیزات رو و زیر زمین هستیم گفت: تنها طی سال گذشته ۱۹۰ پرونده تخریب و سرقت ثبت شد البته ایمن‌سازی‌ها و تقویت در حال انجام است و در تلاشیم تا سرقت‌ها را به حداقل برسانیم.

وی افزود: نوسان قیمت مس با بورس متصل است و یک تکه نیم متری ضخیم که در زمین است هزینه بالایی دارد اما مواردی را داشتیم که کابل مخابرات و برق را با حفاری سرقت میکردند، پس تقاضامندیم مردم دقت کنند و در صورت مشاهده سرقت با ۱۱۰ تماس بگیرند.

مدیر منطقه‌ای مخابرات خوزستان عنوان کرد: در حال توسعه شبکه فیبر نوری هستیم و به ۴۶۰۰ کیلومتر طی دو سال رسیدیم که هم فضای داخل شهر و هم بین شهری را شامل می‌شود.

وی افزود: مخابرات و ارتباطات با زندگی مردم عجین شده و بحث اینترنت‌های خانگی در دوران کرونا خیلی به انجام کارهای مردم به صورت راحت کمک کرده است؛ فضای مجازی مزایایی دارد که در اقتصاد خانواده‌ها هم موثر بوده و در حال حاضر شاهدیم که خیلی از دانشگاه‌های بزرگ و معروف در حال حرکت به سمت برگزاری مجازی کلاس‌ها هستند تا بدین گونه و با استفاده از این فضا، هزینه‌ها برای سازمان‌ها و مردم کمتر شود.

فلاح‌زاده گفت: چون مخابرات زیرساخت ارتباطات در کشور است اگر نتوانیم شبکه را نوسازی و بازسازی کنیم قطعا با مشکل مواجه خواهیم شد هرچند تلاش ما برای عدم ایجاد خلل است اما انتظار داریم تعرفه‌ها منطقی شود چرا که هزینه‌های ما در نگهداری سرسام‌آور می‌باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت خانگی مخابرات خوزستان سرقت کابل ها تعرفه های مخابرات اینترنت خانگی تخریب و سرقت فیبر نوری تلفن ثابت فلاح زاده هزینه ها کابل ها سرقت ها خط تلفن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۸۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد