Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین بازرسی و حفاظت فنی معاونت عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس از پایان پیگرانی هوشمند 10 سکوی دریایی پارس جنوبی خبر داد.

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت نفت و گاز پارس، حمیدرضا غفاری با اشاره به اهمیت اجرای دوره‌ای پیگرانی هوشمند در خطوط لوله دریایی پارس جنوبی گفت: در راستای مدیریت یکپارچه، تولید ایمن و پایدار خطوط لوله دریایی میدان گازی پارس جنوبی و به منظور ارزیابی وضعیت سلامت خطوط و انتقال مداوم سیال گاز و میعانات گازی از سکو به پالایشگاه، عملیات پیگرانی هوشمند 10 خط لوله دریایی پارس جنوبی پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این پروژه توسط یک پیمانکار داخلی و با مشارکت یک شرکت خارجی اجرا شده، درباره روند انعقاد و اجرای پیمان پیگرانی هوشمند خطوط لوله دریایی پارس جنوبی، اظهار کرد: شرح کار پیمان پیگرانی هوشمند MFL-TFI خطوط لوله دریایی، پس از رایزنی‌ها، مطالعات گسترده و مشاوره با شرکت‌های بین‌المللی مطرح در این زمینه و متناسب با شرایط مورد نیاز عملیاتی جهت بررسی وضعیت داخلی خطوط لوله 32 اينچ حین سرویس ارتباطي بين سكوهاي گازی پارس جنوبی و پالايشگاه‌هاي متناظر در خشكي در مدت دو سال تدوین و سرانجام پس از تأیید کمیته فنی بازرگانی به یک شرکت ایرانی با مشارکت شرکت خارجی به عنوان پيمانكار پروژه واگذار شد.

غفاری درباره مزیت‌های پیگرانی هوشمند خطوط لوله گفت: این روش بازرسی قابلیت شناسایی عیب‌های سطوح داخلی و خارجی دیواره خطوط لوله اعم از انواع مختلف شامل خوردگی، ترک و همچنین عیب‌های مکانیکی در کل طول مسیر پیمایش را دارد.

جانشین بازرسی و حفاظت فنی معاونت عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به شرایط ویژه حاکم بر پروژه پیگرانی هوشمند خطوط لوله دریایی پارس جنوبی گفت: با توجه به فشردگی برنامه زمانبندی، بازه زمانی تعمیرات اساسی پالايشگاه‌ها و نیاز انجام به موقع امور پشتیبانی هوایی و دریایی در هرگونه شرایط جوی به منظور انجام به موقع عملیات پیگرانی هوشمند و همچنین وجود محدودیت زمانی تلاقی با فصول سرد سال و موانع مرتبط با اخذ مجوزهای لازم، پیگرانی هوشمند مجموعاً تعداد 10 خط لوله دریایی انجام شد.

غفاری به عمليات راستي‌آزمايي و ارزیابی داده‌های پیگرانی هوشمند اشاره کرد و گفت: این عملیات شامل انجام حفاری بر روی خطوط در قسمت خشکی به‌طول تقریبی 200 متر، پوشش‌برداری و متعاقب آن بررسی و اندازه‌گیری تعدادی نقاط معیوب مطابق گزارش‌های اخذ شده از پیمانکار به روش آلتراسونیک آرایه فازی (PAUT) بوده است.

وی در ادامه افزود: با نهایی شدن گزارش‌های فنی برپایه عواملی از جمله ارزیابی کارآمدی (FFS) ناهنجاری‌های (Anomaly) گزارش شده در طول مسیر خطوط لوله، محاسبات فشار ایمن، نرخ خوردگی و همچنین میزان عمر باقی‌مانده برای هر خط براساس مکانیزم‌های تخریب خوردگی و مکانیکی مؤثر و فعال، سلامت خطوط لوله بررسی شد و اولویت‌های تعمیراتی جهت انجام تعمیرات پیشگیرانه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

برچسب هاپیگرانی هوشمند خطوط انتقال گاز شرکت نفت و گاز پارس (POGC) میدان گازی پارس جنوبی (پارس جنوبی)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: پیگرانی هوشمند خطوط انتقال گاز شرکت نفت و گاز پارس POGC میدان گازی پارس جنوبی پارس جنوبی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو لوله دریایی پارس جنوبی پیگرانی هوشمند خطوط شرکت نفت و گاز پارس خطوط لوله دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۸۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: مسعود درستی مدیرعامل شرکت مترو تهران تاکید می کند که امسال تکمیل پایانه‌های مترو به صورت ویژه در دستور کار این شرکت قراردارد و در این رابطه می گوید: «در زمینه توسعه پایانه‌ها و پارکینگ‌های قطارهای شبکه مترو پایتخت، در سال جاری قصد داریم عملیات اجرایی پایانه دولت آباد در خط ۶، پایانه آزادگان در خط ۳ و فاز دوم پایانه شهید کلاهدوز در خط ۴ را به صورت ویژه پیگیری کرده و پیشرفت‌های فیزیکی مورد نظر در مورد این ۳ پایانه را حاصل نماییم. نقش انکارناپذیر پایانه ها در روند تعمیر و نگهداری واگن ها از یک طرف و تاثیر پایانه ها در کاهش سرفاصله حرکتی قطارها از سوی دیگر، اجرای پررنگ و جدی این ماموریت شرکت مترو در ارتقا سطح کیفی خدمات رسانی به مسافران میلیونی شبکه موجود را ضروری تر از همیشه ساخته است.»

درستی ادامه داد: «ناگفته پرواضح است که در برهه‌هایی از طول دوره فعالیت شرکت مترو، گسترش طول شبکه و تعداد ایستگاه‌های مترو در اولویت قرار داشته و در حقیقت بحث کلیدی ایجاد پایانه‌ها در ابتدا و انتهای هر خط، در سایه قرار گرفته است.»

درستی در ادامه با اشاره به لزوم تکمیل پروژه های توسعه ای خطوط هفتگانه، ادامه داد : «نکته مهم دیگر در برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این است که روند عملیات اجرایی خطوط جدید تسریع یافته و البته در کنار این امر مهم، پروژه های توسعه‌ای خطوط موجود که عرصه فراگیری شبکه مترو در اقصی نقاط پایتخت را گسترش می‌دهد، به طور جدی دنبال شود. این پروژه‌ها شامل توسعه شرقی خط ۲، توسعه شرقی و غربی خط ۴، توسعه جنوبی خط ۶ و همچنین توسعه شمال غربی خط ۷ است که برخی از آنها پیشرفت‌های خوبی هم داشته‌اند. با این تفاسیر می توان گفت، تکمیل ایستگاههای باقی‌مانده خطوط ۶ و ۷ به همراه پیگیری پروژه‌های مربوط به توسعه خطوط ۲،۴،۶ و ۷ و همچنین سرعت گرفتن عملیات اجرایی خطوط جدید شبکه مترو پایتخت در کنار مساله احداث پایانه‌ها و پارکینگ‌های خطوط مختلف مترو، اهم اقدامات اجرایی شرکت مترو تهران در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.»

مدیرعامل شرکت مترو درخصوص برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این شرکت، گفت: «اجرایی شدن برنامه‌های امسال شرکت مترو تهران، مستلزم تامین به موقع منابع مالی لازم است و آنچه مدنظر متولیان امر در حوزه مدیریت شهری است، با تامین و تخصیص بودجه مورد نیاز محقق می شود. امروز که فرآیند تکمیل ایستگاه های خطوط هفتگانه مترو به خط پایان نزدیک شده است، موظف هستیم سایر بخش های شبکه موجود را نیز تکمیل کنیم تا با رفع نواقص و اتمام کارهای باقی مانده، از امکانات سخت افزاری ایجاد شده، بهترین بهره برداری را احصا کنیم. در واقع توسعه متوازن تمام شقوق یک شبکه ریلی زیرزمینی، آن چیزی است که باید جدی گرفته شود تا کارایی و بهره وری داشته های امروز، در حد اعلای آن به منصه ظهور برسد.»

کد خبر 847495 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل شهرداری تهران پایتخت مترو تهران مترو حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت