Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بر خلاف باور برخی از مردم، همه سایکوپت‌ها قاتل‌های سریالی یا آدم‌کش‌های تبر به دست نیستند. در واقع، تنها جمعیت کوچکی از سایکوپت‌ها واقعا تهاجمی هستند. افراد تقریبا همیشه به این نتیجه می‌رسند که سایکوپت‌ها از لحاظ ظاهری افسونگر و جذاب هستند، هرچند بعد‌ها می‌فهمند که بسیار سنگدل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به این سوال که آدم‌های روان آزار معمولا جذب کدام مشاغل می‌شوند می‌پردازیم.

سایکوپت چیست؟

در حالی که سایکوپت در اصطلاح‌شناسی جدید، به یک اصطلاح همه‌گیر برای قاتل‌ها و دیوانگان مجرم تبدیل شده است، ولی این اصطلاح در زمینه روانشناسی تعریف بسیار مشخصی دارد. این اصطلاح رسما به‌عنوان شخصیت سایکوپاتیک اطلاق می‌شود، اگرچه آن را روان‌پریش یا اجتماع‌پریش هم می‌گویند.

چیزی که برآورد شده است این است که یک درصد از این جمعیت به درستی به‌عنوان یک سایکوپت شناخته می‌شوند، اگرچه این رقم در بین جمعیت زندانیان تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد، که جای تعجبی هم ندارد. آن‌چه تعجب‌آور است این حقیقت است که سایکوپت‌ها ممکن است در برخی مشاغل حضور بیشتری داشته باشند. بسته به مکانی که در آن مشغول به کار هستید، ممکن است در محل کارتان با سایکوپت‌ها مواجه شوید حتی ممکن است خودتان نیز یک سایکوپت باشید، درست مانند یک عصب‌شناس که در سن ۵۸ سالگی الگو‌های مغزی سایکوپاتیک خود را کشف کرد.

۱۰ شغل که بیشترین آمار سایکوپت‌ها را دارد: مشاغل سایکوپت‌ها

۱. مدیر عامل

۲. وکیل

۳. مشاغل مرتبط با رسانه (رادیو و تلویزیون)

۴. فروشنده

۵. جراح

۶. خبرنگار

۷. افسر پلیس

۸. روحانی و کشیش

۹. سرآشپز

۱۰. کارمند دولت

شاید در بین مشاغل سایکوپت‌ها یا حرفه‌هایی که بیشترین سایکوپت را دارند به شباهت‌هایی پی‌ببرید، این افراد اساسا قدرت را به ویژه در مقابل مردم در دست دارند. آن‌ها برای تصمیم گیری‌های غیراحساسی و هدفمند پاداش در نظر می‌گیرند. آن‌ها معمولا در کارشان پیشرفت می‌کنند و حتی احساس می‌کنند برای رفتار سایکوپتیک‌شان پاداش می‌گیرند.

مطالعه‌ای که در این زمینه انجام شد به این نتیجه دست یافت که موقعیت‌های بالای مدیریتی ممکن است تا سه درصد از سایکوپت‌ها را شامل شوند. این رقم به اندازه رقم سایکوپت‌های زندانی نیست، ولی از ۱ درصدی که جامعه کل را تشکیل می‌دهد بیشتر است.

۱۰ شغل که سایکوپت‌ها را به خود جذب نمی‌کنند

۱. مشاغل مربوط به مراقبت و نگهداری

۲. پرستار

۳. درمان‌گر

۴. صنایع دستی

۵. آرایشگر

۶. کارمند امور خیریه

۷. معلم

۸. هنرمند خلاق

۹. پزشک

۱۰. حسابدار

این مشاغل، در مقابل فهرست اول، کار‌هایی هستند که نیازمند همدلی و همدردی هستند، مستلزم تماس فرد با فرد هستند، و غالبا، قدرت زیادی به شخص نمی‌دهند. اگر یک سایکوپت یا روان آزار در یکی از این مشاغل مشغول به کار شود، اصلا نمی‌تواند به درستی کارش را انجام دهد، یا حتی از کارش لذت هم نمی‌برد؛ بنابراین اگر با این افراد مشغول به کار هستید احتمالا از سایکوپت‌های محل کار در امان هستید.

اکثر این موقعیت‌ها تعجب‌آور نیستند، اگرچه چیز‌های موازی جالبی در بین این دو فهرست وجود دارد، مثلا تفاوت بین یک جراح، یک پزشک، یا یک فروشنده و یک حسابدار. آن‌گونه که مشخص است، انحراف جزئی در مسیر حرفه‌ای افراد می‌تواند مشخص کند تا چه اندازه سایکوپت هستند یا نیستند.

بیشتر بخوانید

سؤالاتی که به شما کمک می‌کند ذهن دیگران را بخوانید


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سایکوپت روانشناسی سایکوپت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های سیل‌آسا در یزد/ آسمان یزد بارانی است + فیلم

رئیس پیش‌بین هواشناسی استان یزد از روز گذشته باران‌های سیل آسا در برخی نقاط استان یزد آغاز شده و موجب پرآب شدن رودخانه‌های فصلی، سیلاب و آبگرفتگی معابر در استان شده است.

سیدعباس میرحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در یزد اظهار کرد: هشدارهای به موقع نسبت به سامانه‌های اخیر در استان دامنه خسارت را تا حداقل ممکن کاهش داد و برای سامانه جدید بارشی که از روز چهارشنبه آغاز شده است، هشدار از روز دوشنبه صادر شده است.

وی ادامه داد: همچنین برای این سامانه در برخی نقاط هشدار نارنجی صادر گشت، بیشترین بارش‌ها از ظهر امروز پنجشنبه تا صبح جمعه شدید خواهد بود.

رئیس پیش‌بین هواشناسی استان یزد افزود: این بارش‌ها موجب وقوع روان آب، سیلاب و ایجاد خسارات در استان می‌شود، این سامانه در شرایط جوی هوای گرم خواهد بود.

میرحسینی بیان کرد: با توجه به اشباع سطح خاک، رطوبت قبلی در خاک در اثر بارش‌های گذشته قدرت نفوذ آب در خاک کمتر و روان آب‌ها بیشتر خواهد داشت.

وی تصریح کرد: سامانه گرم است و برف‌هایی که در ارتفاعات استان است را نیز ذوب کرده و تشدید روان آب‌ها را خواهد داشت.

رئیس پیش‌بین هواشناسی استان یزد بیان کرد: در راستای پیشگیری، ارتقا و آمادگی در برابر بحران و پیشگیری از خسارت‌ها سامانه هشدار زرد صادر شده است و در صورت نیاز برای برخی نقاط هشدار نارنجی صادر خواهد شد.

کد خبر 750231

دیگر خبرها

  • ببینید | بارش شدید باران و جاری‌شدن روان‌آب در جای‌جای استان مرکزی
  • سیل در خیابان‌های شهر ایلام روان شد | فیلم
  • فیلم/بارش شدید باران و جاری‌شدن روان‌آب در جای‌جای استان مرکزی
  • بارش‌های سیل‌آسا در یزد/ آسمان یزد بارانی است + فیلم
  • اصطلاح حشاشین مربوط به ترور فرماندهان صلیبی است
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم برخوردار در زاهدان
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • محاکمه مرد رمال به اتهام تعرض به ۵ زن
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن | می‌خواستم شوهر خوبی نصیبم شود اما این مرد...