Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@06:04:20 GMT

پیوست‌های اقتصادی دیپلماسی فرهنگی آلمان در کامرون

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۳۸۵۵

پیوست‌های اقتصادی دیپلماسی فرهنگی آلمان در کامرون

به گزارش خبرنگار مهر، رایزنی فرهنگی ایران در آلمان در تازه‌ترین مطلب تحلیلی ارسالی خود به مهر از سرمایه‌گذاری‌های فرهنگی ژرمن‌ها در کامرون گفته است. این رایزنی پیشتر سرمایه‌گذاری‌های فرهنگی هنگفت آلمان در دیگر کشورها را نیز در قالب گزارش‌هایی برای مهر ارسال کرده است که مطالعه آنها می‌تواند به مثابه دوره‌های آموزشی در حوزه دیپلماسی فرهنگی برای آن دسته از نهادهای فرهنگی کشور ما باشد که ماموریت‌شان در خارج از کشور تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیتاهای گزارش از سایت‌های موسسه تبادلات آکادمیک آلمان، وزارت خارجه، گوته، بنیاد فردریش ابرت، جامعه همکاری‌های بین‌المللی و موسسه اعتباری برای بازسازی و… اخذ شده‌اند.

این‌گزارش را در ادامه بخوانید:

براساس آمارهای منتشر شده توسط دولت فدرال، در حال‌حاضر، دانشجویان کامرونی، بزرگترین گروه از دانشجویان آفریقایی در آلمان را تشکیل می‌دهند. همچنین بیش از ۲۴ هزار کامرونی در آلمان زندگی می‌کنند و زبان آلمانی از جمله محبوب‌ترین زبان‌های خارجی در این کشور به شمار می‌رود. بنابراین عجیب نیست که در میان کشورهای آفریقایی، هیچ کشوری به اندازه کامرون مورد توجه جمهوری فدرال آلمان نباشد. آلمان بودجه زیادی به توسعه همکاری‌های دو جانبه با کامرون اختصاص داده است. آنطور که سایت وزارت خارجه آلمان گزارش داده است: دولت فدرال تنها در فاصله سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹، بیش از ۱۰۰ میلیون یورو برای پروژه‌های مشترک میان دو کشور در نظر گرفته است.

آلمان در کامرون نمایندگی‌های زیادی دارد. به عنوان مثال، موسسه گوته که بیش از ۵۰ سال در کامرون فعال بوده، بستری برای فعالیت هنرمندان جوان کامرونی فراهم کرده و دوره‌های آموزش زبان آلمانی را نیز برگزار می‌کند. همچنین موسسه تبادلات آکادمیک، جامعه همکاری‌های بین‌المللی و موسسه اعتباری برای بازسازی سه موسسه مهم دیگر آلمان هستند که در راستای پیش‌برد برنامه‌های دولت فدرال در کامرون فعالیت می‌کنند.

ساخت مدرسه و مراکز پزشکی

این‌موسسه به زنان باردار این امکان را می‌دهد تا با هزینه‌ای مناسب در کلینیک‌های معتبر تحت نظر باشند. این موسسه هر ساله، بودجه‌ای نبز برای ساخت مدرسه، بیمارستان و جاده در اختیار دولت کامرون قرار می‌دهدکامرون پتانسیل بالایی برای کسب درآمد از راه کشاورزی دارد. علاوه بر این، صنعت نفت، بخش قابل توجهی از درآمد دولت را تامین می‌کند. با این وجود، شرایط بسیاری از بخش‌های این کشور بحرانی است. به طور مثال، اکثر بیمارستان‌ها در مناطق روستایی کامرون بدون آب و برق اداره می‌شوند و خفاش‌ها اغلب در سقف‌های کاذب مراکز درمانی لانه می‌کنند. در چنین شرایطی، اکثر زنان کامرونی ترجیح می‌دهند در خانه و با کمک پزشکان تجربی -که فاقد دانش و تجهیزات اولیه پزشکی هستند- زایمان کنند. از این رو، تعداد زنانی که در کامرون حین زایمان جان خود را از دست می دهند از سایر کشورهای جهان بالاتر است. در کل، تنها تعداد کمی از مردم به خدمات عمومی مانند مدارس، آب آشامیدنی، امکانات بهداشتی و درمانی یا بازارها دسترسی دارند.

بنابراین، دولت فدرال آلمان برای تامین آب آشامیدنی، امکانات بهداشتی و پزشکیِ ساخت مدارس و بازارها به دولت کامرون کمک می‌کند. در این راستا، موسسه اعتباری برای بازسازی آلمان، تجهیزات پزشکی در ۲۰۰ مرکز مراقبت‌های بهداشتی کامرون را تامین کرده است. همچنین این‌موسسه به زنان باردار این امکان را می‌دهد تا با هزینه‌ای مناسب در کلینیک‌های معتبر تحت نظر باشند. این موسسه هر ساله، بودجه‌ای نبز برای ساخت مدرسه، بیمارستان و جاده در اختیار دولت کامرون قرار می‌دهد. در کنار این‌ها، موسسه اعتباری برای بازسازی آلمان در راستای حفاظت از محیط‌زیست و منابع طبیعی کامرون نیز به این کشور کمک می‌کند. از طریق این نشانی می‌توانید اطلاعات بیشتری درباره فعالیت‌های این موسسه به دست آورید.

تامین مواد غذایی

به‌علاوه، بیکاری در این‌کشور آمار بالایی دارد و جوانان و زنان برای پیداکردن کار با مشکلات زیادی روبرو هستند. در این شرایط، یکی از مهم‌ترین اقدامات آلمانی‌ها در کامرون، تاسیس جامعه همکاری‌های بین‌المللی آلمان استدولت کامرون قصد دارد تا سال ۲۰۳۵، شرایط کشور را بهبود بخشد. با این وجود، هنوز سیستم اداری کامرون فاقدکارایی و شفافیت است و دولت در حوزه‌های کشاورزی، استفاده پایدار از منابع و مراقبت‌های بهداشتی نیز با چالش‌های زیادی روبرو است. همچنین بیش از یک پنجم خانوارهای روستایی نمی‌توانند مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین کنند. از این‌رو، سوءتغذیه در زنان و کودکان بسیار شایع است. به‌علاوه، بیکاری در این‌کشور آمار بالایی دارد و جوانان و زنان برای پیداکردن کار با مشکلات زیادی روبرو هستند. در این شرایط، یکی از مهم‌ترین اقدامات آلمانی‌ها در کامرون، تاسیس جامعه همکاری‌های بین‌المللی آلمان است. این سازمان که از اوایل دهه ۶۰ میلادی در کامرون فعال بوده است. تلاش می‌کند تا در راستای توسعه روستایی، تامین مواد غذایی و مراقبت‌های بهداشتی، حفاظت از محیط‌زیست و منابع طبیعی به دولت کامرون کمک کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید به این نشانی رجوع کنید.

فعالیت بنیاد فردریش ابرت در کامرون

از دیگر موسسات آلمانی که در کامرون فعالیت دارد، می‌توان به بنیاد مشهور فردریش ابرت اشاره کرد. این بنیاد که ۴۰ سال است در حوزه آفریقا فعالیت می‌کند، نقش مهمی در توسعه صلح و امنیت، گسترش مشارکت مردمی در تصمیمات سیاسی، ایجاد فرصت‌های برابر اجتماعی و اقتصادی، اشتغال‌زایی برای جوانان و آموزش برابری جنسیتی در کامرون دارد. اعضای این بنیاد تلاش می‌کنند تا با سیاست‌مداران و بازیگران جامعه مدنی کامرون ارتباط برقرار کنند و در این راستا با سیاست‌مداران، دانشجویان، فعالان حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی وارد مذاکره می‌شوند. این نشانی می‌تواند اطلاعات بیشتری در این باره را در اختیار علاقمندان بگذارد.

انتقال دانشجویان به آلمان

در سال‌های اخیر، نبودن زیرساخت‌های مناسب تحصیلی و آمار بالای بیکاری در کامرون موجب شده که متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های این کشور کاهش یابد. در نتیجه، جوانان کامرونی به تحصیل در کشورهای اروپایی از جمله آلمان علاقه زیادی دارند و اگر امکان استفاده از کمک هزینه‌های تحصیلی و پژوهشی را داشته باشند، به سرعت مهاجرت می‌کنند. در این شرایط، موسسه تبادلات آکادمیک، پیشنهادهای خوبی برای تحصیل و پژوهش در آلمان به جوانان مستعد و علاقمند کامرون ارائه می‌دهد. در سال‌های اخیر، دانشجویان کامرون بیش‌ترین تعداد دانشجویان آفریقایی‌تبار آلمان را تشکیل می‌دهد. این نشانی می‌تواند اطلاعات بیشتری را در این باره در اختیارتان قرار دهد.

توسعه زبان آلمانی

همان‌طور که پیشتر گفته شد؛ زبان آلمانی از جمله محبوب‌ترین زبان‌های خارجی در کامرون به شمار می‌رود و موسسه گوته در یائونده در ۵۰ سال گذشته، میزبان هزاران علاقه‌مند به یادگیری زبان آلمانی بوده است. از فعالیت‌های مهم موسسه گوته در در یائونده می‌توان به برگزاری کلاس‌های آموزش زبان برای بزرگسالان، برپایی دوره‌های آمادگی امتحان گوته و برگزاری کلاس‌های تخصصی برای گروه‌های خاص اشاره کرد. همچنین این موسسه، نقش مهمی در تبادلات فرهنگی میان دو کشور ایفا می‌کند. از طریق این نشانی می‌توانید اطلاعات بیشتری درباره فعالیت‌های موسسه گوته در کامرون به‌دست آورید.

کد خبر 5348222 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: دیپلماسی فرهنگی رایزنی فرهنگی ایران در آلمان کامرون معرفی کتاب تازه های نشر ترجمه محمد مهدی اسماعیلی انتشارات سوره مهر تجدید چاپ هفته کتاب ادبیات داستانی فلسفه ادبیات جهان انتشارات سروش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی کتاب ادبیات کودک و نوجوان جامعه همکاری های بین المللی اطلاعات بیشتری زبان آلمانی دولت کامرون دولت فدرال موسسه گوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۳۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه امروز در نشست روسای حوزه‌های علمیه، نخبگان، دانشجویان، اساتید و هیأت رئیسه دانشگاه‌های گلستان گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال‌های اخیر براساس نیاز‌های عصر جدید در موضوعاتی مانند تهیه سند امنیت غذایی، سند هوش مصنوعی و سند فناوری کوانتونومی متمرکز شده است.

وی افزود: علت تحریم این شورا از طرف دولت‌های غربی، تمرکز فعالیت‌های جدی ما در زمینه علوم جدید بوده است.

حجت الاسلام خسروپناه گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه راهکار‌های مقابله با مهاجرت نخبگان و تحقق الگوی حکمرانی نخبگانی نیز فعالیت‌های خوبی انجام داده است.

وی افزود: با تلاش‌های چند دهه اخیر در زمینه توسعه علوم انسانی و اسلامی، امروز ایران به یکی از کشور‌های شاخص در رشد کیفی این علوم تبدیل شده و هیچ کشوری به اندازه ما در این عرصه پیشرفت نداشته است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: سند دانشگاه اسلامی در سال‌های گذشته در این شورا مصوب شده است و با اجرای این سند غالب مشکلات فرهنگی در دانشگاه‌ها رفع خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض