Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: صلح و سازش از منظر دین مبین اسلام از اهمیت والایی برخوردار بوده و باید این فرهنگ در جامعه ترویج یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ماموستا فایق رستمی صبح امروز در دیدار با رئیس و کارکنان شوراهای حل اختلاف استان کردستان که در این شهر انجام شد، با بیان اینکه تقویت فرهنگ مصالحه و اصلاح ذات البین در قرآن کریم بارها اشاره شده است، اظهار داشت: صلح و سازش از منظر دین مبین اسلام از اهمیت والایی برخوردار بوده و باید ترویج این فرهنگ در جامعه در دستور کار مردم و مسئولان استانی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شوراهای حل اختلاف افتخار دستگاه قضایی و وظیفه خطیر و سنگینی را برعهده داشته و مشاجرات و منازعات را در جامعه کاهش می‌دهند، افزود: کارکنان این نهاد مقدس باید با بردباری، اخلاق‌مداری و صبر مشکلات مردم را حل و فصل کنند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تحکیم بنیان خانواده تصریح کرد: شورای حل اختلاف با ایجاد صلح و سازش میان زوجین و ایجاد وحدت، رحمت، مودت و الفت از رشد آمار طلاق در جامعه جلوگیری می‌کنند.

وی بر نقش این نهاد در کاهش اطاله دادرسی در محاکم اشاره کرد و گفت: جلوگیری از سرازیرشدن پرونده‌ها به محاکم قضایی در کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها بسیار تأثیرگذار است و جلب رضایت مردم را در پی خواهد داشت.

امام جمعه سنندج همچنین بر لزوم ارتقای سطح معیشتی کارکنان شاغل در این مجموعه تاکید کرد.

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌ غربی: دستورالعمل جدید بانک‌ها از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری می‌کندبازدید 4 ساعته ‌رئیس قوه قضائیه از دادسرا و دادگستری شهرری/ گفت‌وگوی اژه‌ای با مردم و دستور رفع مشکلات قضایی

بهادر اسدی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان نیز در این دیدار از رهایی 4 محکوم به قصاص در استان با تلاش شوراهای حل اختلاف در سال‌جاری خبر داد و اظهار کرد: ائمه جماعات و ماموستایان نقش ویژه و منحصر بفردی در ایجاد صلح و سازش در کردستان دارند که امیدواریم این جایگاه بیش از پیش تقویت شود.

وی با بیان اینکه سیاست‌های دستگاه قضایی در دوران تحول نیز ترویج فرهنگ صلح و سازش در جامعه است، گفت: از همه مردم انتظار می‌رود ما را در پیشبرد اهداف و حل مشکلات کمک کنند.

 معاون دادگستری کل استان کردستان خواستار ترویج، تعمیق و فرهنگ‌سازی در زمینه ایجاد روحیه گذشت و ایثار را در جامعه شد و تصریح کرد: تلاش همه ما باید در مسیر ارتقاء فرهنگ صلح و سازش و حل‌ و فصل پرونده‌ها با رضایت، ریش‌سفیدی و کدخدا منشی باشد.

انتهای پیام/486/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صلح و سازش حل اختلاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۴۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محمدرضا ناصری در مراسم تجلیل از پیشکسوتان ورزش باستانی استان یزد با بیان اینکه از کودکی با ورزش باستانی آشنا بودم، اظهار کرد: در آن زمان زورخانه‌ها جایگاه ویژه ای داشت و علما، بازاریان متدین و افراد معتقد در این فضا حضور می‌یافتند و فضا به قدری معنوی و روحانی بود که مردم خود را مکلف به احترام به این مکان می‌دانستند.

وی با اشاره به اینکه سر در ورودی زورخانه‌ها و سر در اتاق طلبه‌ها کوتاه گرفته می‌شد تا کسی که می‌خواهد وارد شود، متواضعانه وارد شود، عنوان کرد: این معماری نشانگر این است که انسان در مرکز علم و ورزش باید اخلاق‌مدار و دارای تواضع و خشوع باشد.

آیت الله ناصری ادامه داد: تواضع در برابر خداوند متعال، جوانمردی و … از جمله خصلت‌هایی بود که در ورزش زورخانه ای وجود داشت و جای خرسندی است که این روحیات هنوز هم در زورخانه‌ها مورد توجه است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تاکید کرد: دل سپردن به ائمه اطهار (ع)، معنویتی است که در زورخانه‌ها به شکل پررنگی وجود دارد و این روحیه قابل تقدیر، هر روز در ورزش زورخانه ای در حال تقویت است.

وی ادامه داد: گذشت و جوانمردی که در اثر ورزش باستانی در انسان به وجود می‌آید، ایستادگی در مقابل فساد را افزایش می‌دهد و افرادی غیرتمند در این ورزش تربیت می‌شوند.

آیت الله ناصری عنوان کرد: فرهنگ دینی، غیرت، جوانمردی و ایثار ورزشکاران باستانی مثال زدنی و قابل تقدیر است و داستانها و حکایات بسیاری در این زمینه وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه این افراد در مبارزات انقلاب نیز از پیشتازان مبارزات بودند، تصریح کرد: ورزشکار جوانمرد هرگز زیر بار زور نمی‌رود و خدمتگزاری به مردم نیز شاخصه اصلی آنهاست
آیت الله ناصری تاکید کرد: اگر این روحیات به محله‌های ما بیاید و مجدداً در برخی محلات احیا شود، شاهد اتفاقات خوبی در محلات و در میان مردم خواهیم بود.

نماینده ولی فقیه در استان یزد خطاب به ورزشکاران عنوان کرد: روحیات و درس‌های خود را به نسل جوان انتقال دهید و در نظر داشته باشید که هر کدام از شما می‌تواند معلمی برای یک نوجوان باشد و روحیه غیرت، دین مداری و … را در نوجوانان تقویت کنید.

در این مراسم از پیشکسوتان و ورزشکاران موفق در زمینه ورزش باستانی تجلیل شد.

کد خبر 6092047

دیگر خبرها

  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • خیر انسان در حرکت در مسیر الهی است
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود