Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه روسیه گفت: رد پای بحران کنونی پناهجویان در اروپا در سیاست کشورهای عضو ناتو و اتحادیه اروپا در منطقه خاورمیانه نهفته است و مقامات بروکسل باید از برخورد دوگانه با این بحران دست بردارند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی بعد از مذاکرات خود با اسقف اعظم «پل ریچارد گالاگر»، دبیر عالی واتیکان در روابط بین المللی در مسکو تأکید کرد که بحران پناهجویان در مرزهای بلاروس با لهستان و لیتوانی باید با رعایت کامل ضوابط مربوط به حقوق انسانی حل و فصل شود و کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید از بکارگیری "استانداردهای دوگانه" در برخورد با این بحران خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاوروف گفت: «رد پای این بحران در سیاست‌های کشورهای عضو ناتو و اتحادیه اروپا طی سالهای اخیر در قبال کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا نهفته است که تلاش کرده‌اند تا راه زندگی بهتر و دموکراسی به شکلی که در غرب وجود دارد را به آنها تحمیل کنند.»

وزیر خارجه روسیه ادامه داد مشارکت و همکاری با همه کشورهایی که مبدأ جریان مهاجرت به اروپا هستند، باید یکسان باشد. وی بعنوان مثال یادآور شد: «در سال 2016 توافقنامه‌ای با ترکیه منعقد شد که بر اساس آن در ازای کمک و نگهداری مقامات آنکارا به پناهجویان غیرقانونی در خاک این کشور، کمک مالی دریافت کند. در حالی‌که برخورد اتحادیه اروپا با دولت بلاروس در این خصوص کاملاً متفاوت است.»

لاوروف افزود: «مقامات مسکو پیشنهاداتی در رابطه با حل مشکل مهاجرت دارد، از جمله اینکه اتحادیه اروپا می‌تواند کمک مالی به مینسک با هدف نگهداری پناهجویان از کشورهای خاورمیانه در خاک بلاروس ارائه دهد.»

اسقف گالاگر نیز به نوبه خود اعلام کرد که واتیکان آماده حمایت از ابتکارعمل‌های صلح جویانه طرف روسی در مسائل مربوط به ارائه کمک‌های لازم برای حل چنین بحران‌هایی است.

حمایت آمریکا از تمایلات جدایی طلبانه در سوریه می‌تواند برای منطقه خاورمیانه مشکل ساز باشد

وزیر امور خارجه روسیه در بخش دیگری از این کنفرانس مطبوعاتی این نکته را مورد توجه قرار داد که حمایت آمریکا از تمایلات جدایی طلبانه در مناطق شمال شرقی سوریه می‌تواند منجر به آن شود که مشکل کردها نه تنها سوریه، بلکه در دیگر کشورهای منطقه تشدید شود.

وی تأکید کرد: «کردها باید خود را بخشی از جامعه متحد سوریه بدانند. ما همچون گذشته حاضر هستیم تا از ادامه تماس‌های نزدیک نمایندگان کرد با مقامات دمشق برای تصویب قوانینی در جهت حافظ منافع آنها حمایت کنیم. ولی من به کردهای سوری توصیه می‌کنم که اجازه ندهند آمریکایی‌ها با آنها بازی کرده و از آنها در جهت اهداف سیاسی خود استفاده کنند. چنین بازی‌هایی بسیار خطرناک است و می‌تواند مشکل کردها را در سراسر منطقه خاورمیانه گسترش دهد.»

سرگئی لاوروف تأکید کرد: «روسیه بر اجرای دقیق مفاد قطعنامه شماره 2254 شورای امنیت از سوی همه کشورها اصرار دارد و این مسئله در خصوص کشورهایی که همچنان به حضور نظامی غیرقانونی خود در خاک سوریه ادامه می‌دهند هم صادق است. آنها باید به استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارند. ضمن اینکه متوقف کردن هرچه سریع‌تر تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی علیه دولت قانونی سوریه در شرایط اپیدمی نیز بسیار ضروری است.»

مسئول روابط خارجی واتیکان نیز بر اهمیت مذاکرات درباره قانون اساسی سوریه که در ژنو و زیر نظر سازمان ملل جریان دارد، تأکید کرده و ابراز امیدواری کرد که همه طرفین کمک کنند تا این مذاکرات با موفقیت به پایان برسد و راه حل سیاسی برای حل مناقشه در سوریه پیدا شده و پناهجویان به این کشور بازگردند و پیروان ادیان مختلف بتوانند در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند.

روسیه: دلیلی برای ادامه حضور نظامیان آمریکایی در سوریه وجود نداردلاوروف: روسیه مخالف حضور نظامی آمریکا در آسیای مرکزی استنگرانی روسیه از قصد آمریکا برای افزایش حضور نظامی خود در لهستان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اروپا اتحادیه اروپا اخبار روسیه اروپا اتحادیه اروپا اخبار روسیه منطقه خاورمیانه اتحادیه اروپا خارجه روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۴۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس

شهروندان کشورهای عربی جنوب خلیج فارس  ویزای شینگن 5 ساله دریافت می کنند.

به گزارش عصرایران،‌ اتحادیه اروپا اعلام کرد از این پس به شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در اولین درخواست، ویزای 5 ساله چند بار ورود ارائه می شود.
به نوشته رسانه های اروپایی، این تصمیم همزمان با نشست دوجانبه اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس در کشور اروپایی لوکزامبورگ اعلام شد.

6 کشور کویت، بحرین، عربستان سعودی،قطر، امارات و عمان ، عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند. شهروندان امارات قبل از این ، از دریافت شنگن معاف شده بودند و بدون ویزا می توانستند وارد محدوده کشورهای شنگن شوند.

29 کشور عضو شنگن شامل اتریش، بلژیک، دانمارک، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتویا، لایخشتین، لیتوانی، لوگزامبورگ، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلوانی، کرواسی، اسپانیا، سوئد، سویس، رومانی و بلغارستان هستند.

"جوزپ بورل" نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی روز دوشنبه / دیروز گفت: من از تصمیمی که امروز صبح توسط کمیسیون اروپا برای هماهنگ کردن قوانین اعطای ویزای چند بار ورود به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس اتخاذ کرد استقبال می‌کنم.

"لودویک بوی" سفیر فرانسه در عربستان سعودی هم در توییتر نوشت: شهروندان سعودی از این پس با اولین درخواست می‌توانند ویزای شنگن را برای مدت 5 سال دریافت کنند. 

او گفت فرانسه به شدت از این تصمیم اروپا حمایت کرد. وی ادامه داد "ما مشتاقانه منتظر دیدن شهروندان بیشتری از عربستان سعودی در فرانسه هستیم، چه برای گردشگری و چه برای کار."

ویزای شنگن ، ویزای مشترک 29 کشور اروپایی است. افراد با دریافت ویزای شنگن از یک کشور عضو این پیمان می توانند از 28 کشور دیگر نیز آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزای جداگانه، سفر کنند. میان این 29 کشور نیز همه مرزهای دریایی ، هوایی و زمینی برداشته شده است و شهروندان آزادانه در رفت و آمد هستند.

در ماه گذشته، دو کشور رومانی و بلغارستان به صورت محدود، به شنگن پیوستند. این دو کشور فعلا در مرزهای هوایی عضو شنگن هستند و نه زمینی و دریایی.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تلاش بحرین برای معافیت شهروندانش از ویزای شنگن آسان سازی ویزای شنگن برای مردم 60 کشور جهان: صدور اینترنتی ویزا در 20 دقیقه لغو ویزای شنگن برای شهروندان امارات

دیگر خبرها

  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • ماکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • استانداردهای دوگانه پارلمان اروپا در قبال تحولات منطقه
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • تکذیب انتقال حماس به کشورهای دیگر از سوی سخنگوی این جنبش
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد
  • خودداری ارمنستان از شرکت در نشست امنیتی در روسیه
  • رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس