Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، احمد محمدی زاده پیش از ظهر امروز در نشست بررسی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری بوشهر با مدیران گروه بهمن اظهار داشت: با توجه به فراهم بودن زیرساخت‌های لازم برای جهش اقتصادی در بوشهر، باید در این زمینه هوشمندانه عمل کرده و از ظرفیت‌های موجود نهایت بهره را برای توسعه اشتغال و تولید در استان ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار بوشهر بیان کرد: وجود ۳۰ واحد پالایشگاهی و تولید ۷۰ درصد گاز کشور بخشی از ظرفیت‌های استان بوشهر در عرصه نفت، گاز و پتروشیمی است. 

وی ادامه داد: همچنین در استان بوشهر ۴۲ واحد پتروشیمی داریم که ۲۴ واحد آن در حال تولید و ۱۸ واحد آن در حال توسعه هستند. 

محمدی زاده به دیگر ظرفیت‌های تولید و اشتغال در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: تولید ۵۰ درصد خرما و بیش از ۵۰ درصد میگوی کشور از ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان بوشهر است که این استان را در عرصه کشاورزی و تجارت محصولات کشاورزی زبانزد کرده است. 

استاندار بوشهر ادامه داد: استان بوشهر با وجود بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز آبی و سواحل بکر، بستر لازم برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری را هم داراست. 

وی با بیان اینکه از سرمایه‌گذاری گروه بهمن در بخش محصولات پتروشیمی در استان بوشهر استقبال می‌کنیم، تصریح کرد: منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر با ۳۹۰۰ هکتار وسعت و ۱۳ کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس، موقعیت بسیار ایده آل برای سرمایه‌گذاری در عرصه محصولات پایین دست پتروشیمی است. 

محمدی زاده از توافق ایجاد ۲ مجتمع فولاد در استان بوشهر خبر داد و گفت: یکی از این مجتمع‌ها با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی در بوشهر احداث خواهد شد و مجتمع فولاد دیگر هم با ۸۰ هکتار وسعت و ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بین ایران و چین حداکثر تا یکماه آینده در بندر گناوه عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

حمید کشاورز مالک گروه بهمن و مدیر پتروپالایش بهمن نیز در این نشست گفت: پروژه مد نظر ما برای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه شمال استان بوشهر، پروژه تولید PVC است و در این زمینه مطالعاتی انجام شده و استان بوشهر را مستعد اجرای این طرح می‌دانیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر فولاد سرمایه گذاری محمدی زاده مجتمع فولاد استان بوشهر سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۶۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • دکتر ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات بزرگ فارس
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات فارس
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال