Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه، تحریم های یکجانبه غرب را اقدامی غیرقانونی و غیرقابل قبول خواند.

 از مسکو ، لاوروف روز چهارشنبه در نشست مطبوعاتی مشترک با ولادیمیر مکی همتای بلاروسی خود تصریح کرد: مسکو وضعیتی که در آن تحریم های یکجانبه و غیرقانونی بدون تایید شورای امنیت سازمان ملل وضع و به عنوان ابزار غرب برای مبارزه با حکومت ها بکار گرفته می شود را غیرقابل قبول می داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مسکو و مینسک می توانند بطور موثر با اقدامات علیه بلاروس که از سوی واشنگتن و متحدان اروپایی ان در مجامع بین المللی بکار گرفته می شود، مقابله کنند.

لاوروف در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: مسکو و مینسک در مورد پاسخ به اقدامات غیردوستانه ناتو مواضع یکسان دارند.

وی افزود: ما دلایل جدیدی داریم که ثابت می کند ادامه اقدامات ناتو برای بازداشتن کشورهای ما (روسیه و بلاروس) و اقدامات عملی این بلوک برای نزدیک کردن زیرساخت های خود به مرزهای دولت اتحادی روسیه و بلاروس در راستای استراتژی درازمدت ناتو صورت می گیرد.

وزیر خارجه روسیه گفت: بدیهی است که ما در این مساله موضع واحد داریم که روسای جمهور دو کشور هم بارها اعلام کرده اند و به اقدامات کاملا غیردوستانه و متناقض با توافق های موجود ناتو پاسخ خواهیم داد.

ولادیمیر مکی وزیر خارجه بلاروس هم در  این نشست گفت که علیه دولت بلاروس اقدامات خصمانه گسترده آغاز شده است و این اقدامات نمی تواند بدون پاسخ بماند.
وی با بیان اینکه وضعیت برای روسیه و بلاروس ساده تر نمی شود، اظهار داشت: فشارهای تحریمی بر دو کشور به مرور زمان افزایش می یابد.

وزیر خارجه بلاروس گفت: ما مصمم هستیم که از موضع سازنده و توام با احترام متقابل با همه کشورها بطور قاطعانه دفاع کنیم. در همین حال بر این باوریم که هر گونه اقدام خصمانه علیه کشورهای ما نمی تواند و نباید بدون پاسخ منسجم بماند.

  وی افزود: در این رابطه نسبت به ادامه گسترش غیرموجه توانمندی ناتو در مجاورت مرزهای دولت اتحادی روسیه و بلاروس ابراز نگرانی می کنیم. در زمان حاضر شرکای غربی ترجیح می دهند به مواضع ما توجه نکنند.

روابط روسیه و بلاروس با ناتو و غرب تیره شده است و کشورهای عضو ناتو بویژه سه کشور حوزه بالتیک با مشارکت آمریکا هزاران نیروی نظامی در مرز با بلاروس مستقر کرده اند.
در روزهای اخیر نیز حضور هزاران پناهجو از کشورهای آسیایی در منطقه مرزی بلاروس با لهستان بر تنش روابط مسکو و مینسک با کشورهای غربی افزوده است.

مساله پناهجویان در مرز لهستان و بلاروس در روزهای اخیر با حضور هزاران نفر از پناهجویان در این منطقه و تلاش برای ورود غیرقانونی به خاک لهستان که با استقرار نیروهای ویژه این کشور ممانعت شده، وضعیت بحرانی یافته است.

کمیته مرزی دولتی بلاروس گزارش داد که گروه بزرگی از پناهجویان از کشورهای آسیایی و آفریقایی به مرز بلاروس با لهستان هجوم آورده اند. این کمیته با بیان اینکه وضعیت پناهجویان در مرز بلاروس با لهستان همچنان به شدت متشنج است، گفت: بیش از دو هزار پناهجو از جمله تعداد قابل توجهی زن و کودک در مقابل موانع مرزی لهستانی توقف کرده اند.  نیروهای امنیتی لهستان به آنها اجازه عبور نمی دهند، مهاجران تلاش کردند تا بر موانع غلبه کنند.

از سوی دیگرر ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، ادعای لهستان مبنی بر استفاده مسکو از بحران پناهجویان برای بی ثبات کردن اروپا را رد کرد.

وی به اظهارات «لوکاش یاسین» سخنگوی وزارت خارجه لهستان که گفته بود روسیه از بحران بوجود آمده در مرز لهستان و بلاروس سوء استفاده می کند و تلاش می کند تا تنش ها در اروپا را تشدید کند، پاسخ داد و گفت:  تنش ها در اروپا سالهاست که تشدید می شود. در وهله اول این مساله به دلیل از دست رفتن استقلال برخی از کشورهای این قاره به نفع برخی کشورهای غیراروپایی است که در نتیجه اجرای سیاست خارجی آن صورت گرفته است.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه دیروز گفت که  وضعیت مهاجران در مرز بلاروس با لهستان و لیتوانی باید مطابق با استانداردهای حقوق بشردوستانه تنظیم شود.
لاوروف درباره بحران مهاجرت در مرز بلاروس با لهستان و لیتوانی تصریح کرد: این مشکلات از سیاستی که کشورهای غربی از جمله ناتو و اتحادیه اروپا سال‌هاست در قبال خاورمیانه دنبال می‌کنند، رشد می‌کند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مرز بلاروس با لهستان روسیه و بلاروس خارجه روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۸۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود

معاون وزیر امور خارجه روسیه هشدار داد که روسیه تسلیحات هسته‌ای خارجی در لهستان را به عنوان یک هدف نظامی اولیه در نظر خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا،  ورشو در حال مذاکره با واشنگتن در مورد میزبانی احتمالی تسلیحات هسته‌ای به عنوان بخشی از برنامه ناتو است و «آندژی دودا» رئیس‌جمهور لهستان بر تمایل لهستان برای میزبانی از این سلاح‌ها تاکید کرده است.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز پنجشنبه و در واکنش به این تحولات گفت که مسکو هرگونه گسترش توافق هسته‌ای ناتو را ماهیت «بی‌ثبات‌کننده» و «در واقع تهدیدکننده» روسیه می‌داند.

او گفت که این امر در مورد مأموریت‌های مشترک، جایی که اعضای غیرهسته‌ای بلوک تحت رهبری ایالات متحده برای استفاده از سخت‌افزار آمریکایی آموزش می‌بینند و حتی بیشتر از آن در مورد استقرار دائمی چنین تسلیحاتی که سرهای داغ در ورشو درباره آن صحبت می‌کنند، صدق می‌کند.

ریابکوف تاکید کرد سیاستمداران لهستانی که برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک خود رقابت می‌کنند، «باید درک کنند که هرگونه تغییر در آن جهت، امنیت بیشتری را برای لهستان فراهم نخواهد کرد، زیرا سایت‌های مربوطه قطعاً به هدف تبدیل خواهند شد».

این دیپلمات ارشد افزود: برنامه ریزان نظامی ما آن‌ها را در اولویت قرار خواهند داد.

دودا روز دوشنبه به روزنامه فکت گفت که شخصاً از ایالات متحده خواسته است تا بخشی از زرادخانه هسته‌ای خود را در لهستان مستقر کند. وی گفت: «اگر متحدان ما تصمیم به استقرار تسلیحات هسته‌ای به عنوان بخشی از اشتراک هسته‌ای در خاک ما برای تقویت امنیت جناح شرقی ناتو بگیرند، ما برای آن آماده‌ایم.»

«دونالد تاسک» نخست وزیر لهستان که به یک نیروی سیاسی رقیب تعلق دارد، اظهارات رئیس‌جمهور دودا در همان روز را کم اهمیت جلوه داد و گفت که مایل است دودا روشن کند که قصدش از بیان آن‌ها چیست. او با توضیح اینکه لهستان هیچ برنامه خاصی برای میزبانی از سلاح‌های هسته‌ای خارجی ندارد، افزود: «این ایده بسیار عظیم است، من می‌گویم بسیار جدی است».

به گفته منابع، آمریکا برخی از بمب‌های گرانشی هسته‌ای خود را در پنج کشور غیرهسته‌ای ناتو نگهداری می‌کند: بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه. دولت محافظه‌کار قبلی لهستان به رهبری قانون و عدالت (PiS) که دودا به آن تعلق دارد، سال‌ها به دنبال پذیرش در این باشگاه بوده است. تاسک رهبر پلتفرم مدنی است و دسامبر گذشته به عنوان نخست وزیر به قدرت بازگشت.

ریابکوف همچنین گفت که روسیه در صورت اتخاذ اقدامات عملی برای مصادره دارایی‌های این کشور، گزینه کاهش وضعیت روابط دیپلماتیک با آمریکا را بررسی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه
  • هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند
  • هشدار روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • صدور فرمان جنگ از ورشو!
  • روسیه:مخالف استفاده از تحریم جهت مداخله در کشورهای آفریقایی هستیم
  • انتقاد اولیانوف از سخنان دبیرکل ناتو درباره همسایگی با روسیه