Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@13:08:00 GMT

ابلاغ قیمت خرید حمایتی دام روستایی

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۹۰۸۱

وزیر جهاد کشاورزی در نامه‌ای دستورالعمل نحوه اجرای حمایت از تولیدکنندگان دام روستایی را به معاونت امور تولیدات دامی و شرکت پشتیبانی امور دام کشور ابلاغ کرد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، سیدجواد ساداتی نژاد، در نامه‌ای به معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام کشور، تصویب نامه این شورا در زمینه "خرید حمایتی دام روستایی" را ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن این تصویب نامه به شرح زیر است:

با استناد به تصویب نامه شماره ۰۲۰/۱۷۶۴۶ مورخ  ۸  آبان ۱۴۰۰شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در خصوص حمایت از تولیدکنندگان دام روستایی در مقابله با شرایط خشکسالی در سال ۱۴۰۰، بدین وسیله وفق بنده (۶) مصوبه فوق الذکر "دستورالعمل نحوه اجرای حمایت از تولیدکنندگان دام روستایی" به شرح ذیل جهت اجرا ابلاغ می‌شود:

۱) شرکت پشتیبانی امور دام کشور به عنوان مباشر خرید دام روستایی تعیین می‌شود.

۲) قیمت خرید بره زنده نر پرواری به ازای هر کیلوگرم ۶۲۰.۰۰۰ ریال خواهد بود که از این مبلغ ۵۳۰.۰۰۰ ریال نقد و مابقی در قالب خوراک دام آماده (کنستانتره) به مقدار (۲.۲) کیلوگرم بدون اخذ وجه دامداران تحویل میدهند.

۳) وزن بره زنده نر پرواری با حداکثر (۲) کیلوگرم دنبه، حداقل ۴۰ کیلوگرم و حداکثر ۵۵ کیلوگرم قابل تحویل خواهد بود.

تبصره: در صورت تحویل دام با بیش از ۲ کیلوگرم دنبه به ازای هر کیلوگرم دنبه مازاد تحویلی، از وزن دام زنده یک کیلوگرم کسر می‌شود.

۴) قیمت خرید گوساله زنده نر پرواری به ازای هر کیلوگرم ۵۹۰/۰۰۰ ریال خواهد بود که از این مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ ریال نقد پرداخت می‌شود و مابقی در قالب خوراک دام آماده (کنستانتره) به مقدار (۲.۲) کیلوگرم بدون اخذ وجه به دامداران تحویل می‌دهند.

تبصره ۱: وزن زنده گوساله نر پرواری حداقل ۴۰۰ کیلوگرم و حداکثر ۶۵۰ کیلوگرم است و در صورت تحویل دام بیش از این و حداکثر تا ۷۵۰ کیلوگرم که قابل پذیرش خواهد بود، از وزن ۶۵۰ کیلوگرم دام زنده تا سقف اعلامی تا (۵۰) کیلوگرم یک درصد از وزن دام کسر خواهد شد. (از ۶۵۱ الی ۷۰۰ کیلوگرم، یک درصد و از ۷۰۱ تا ۷۵۰ کیلوگرم ۲ درصد از وزن دام زنده کسر خواهد شد.)

تبصره ۲: در صورتی که ضریب لاشه تحویلی دام زنده گوساله نر پرواری بیش از ۵۲ درصد باشد به ازای هر یک درصد مازاد از مقدار تعیین شده یک درصد به وزن دام زنده تحویلی اضافه و با نرخ تعیین شده پرداخت می‌شود.

تبصره ۳: در صورتی که ضریب لاشه تحویلی گوساله زنده نر پرواری کمتر از ۵۰ درصد باشد به ازای هر یک درصد کاهش، از مقدار تعیین شده یک درصد از وزن دام تحویلی کسر می‌شود.

۵) بره زنده نر پرواری و گوساله زنده نر پرواری تحویلی از سوی دامداران باید سالم بوده و چنانچه بنا به اعلام ناظر دامپزشکی مستقر در محل کشتارگاه مبنی بر اقدام به حذف و ضبط لاشه، به وزن زنده دام لاشه ضبط شده از میزان وزن دام‌های زنده تحویلی کسر می‌شود.

۶) محل تحویل دام درب کشتارگاه‌های اعلامی از سوی مباشر خواهد بود.

۷) مباشر می‌تواند با پرداخت کارمزد نسبت به انعقاد قرارداد عاملیت (تحویل دام، کشتار، بسته‌بندی، فروش آلایش و تحویل گوشت به صورت ۶ تکه منجمد) با اولویت اتحادیه ها، تعاونی ها، دامداران توانمند و سایر تشکل‌های ذی‌ربط اقدام کنند.

تبصره: در صورت عدم مشارکت اتحادیه ها، تعاونی ها، دامداران توانمند و سایر تشکل‌های ذیربط، مباشر می‌تواند نسبت به انعقاد قرارداد عاملیت (تحویل دام، کشتار، بسته بندی، فروش آرایش و تحویل گوشت به صورت ۶ تکه منجمد) طبق مقررات و ضوابط قانونی اقدام کنند.

۸) آنالیز خوراک دام آماده (کنسانتره) تحویلی به دامداران (موضوع مندرج در بند ۲ و ۳ این دستورالعمل) از سوی معاونت تولیدات دامی تعیین و توسط شرکت پشتیبانی امور دام کشور تولید و در محل استان مربوطه تحویل دامدار می‌شود.

۹) مدت زمان اجرای خرید از زمان ابلاغ این دستورالعمل تا پایان سال ۱۴۰۰ تعیین می‌شود.

تبصره: خرید گوساله زنده نر پرواری انجام شده توسط شرکت پشتیبانی امور دام کشور در سال جاری نیز مشمول مصوبه فوق الذکر و شرایط مندرج در این دستورالعمل خواهد بود.

۱۰) با عنایت به بند ۲ مصوبه شورای قیمت گذاری در اجرای فعالیت تولید قراردادی، شرکت پشتیبانی امور دام کشور موظف است نسبت به در اختیار قرار دادن نهاده مورد نیاز جهت پرواربندی گوساله و بره‌های نر بر اساس ترکیب جیره، مدت پروار و قیمت تمام شده هر کیلوگرم دام زنده اعلامی از سوی معاونت امور تولیدات دامی در قالب تولید قراردادی مطابق با ضوابط، مقررات و قوانین موضوع اقدام کنند.

۱۱) با عنایت به بند ۳ مصوبه شورای قیمت گذاری در اجرای فعالیت قرارداد امانی با دامداران، شرکت پشتیبانی امور دام کشور موظف است با در اختیار قراردادن نهاده مورد نیاز برای دام مولد نسبت به تشکیل کمیته استانی اقدام کنند.

تبصره ۱: کمیته استانی متشکل از رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به عنوان رئیس کمیته و شرکت پشتیبانی امور دام استان به عنوان دبیر و نماینده سازمان دامپزشکی، تشکل‌های زی ربط به عنوان عضو کمیته است.

تبصره ۲: تامین نهاده موضوع این دستورالعمل از موجودی ذخایر راهبردی خواهد بود.

تبصره ۳: شرکت پشتیبانی امور دام کشور بر اساس معرفی نامه صادره از سوی کمیته مذکور اقدام به تحویل نهاده مدت دار سه ماهه با نرخ مصوب در قالب ضمانت نامه بانکی معتبر بدون اخذ وجه التزام از سوی دامداران معرفی شده خواهد بود. در صورت عدم ارائه ضمانتنامه بانکی فروش به صورت نقدی صورت می‌پذیرد.

تبصره ۴: مدت زمان اجرای بند (۱۱) حداکثر تا پایان دی ماه سال جاری خواهد بود.

۱۲) معاونت امور تولیدات دامی و شرکت پشتیبانی امور دام کشور مکلفند گزارش اقدامات صورت گرفته را به تفکیک خرید (تعداد رأس بره زنده نر پرواری و گوساله زنده نر پرواری و میزان مربوطه، میزان خوراک دام تحویل و ارزش ریالی هر کدام، میزان و ارزش لاشه خریداری شده برای ذخایر راهبردی) به صورت هفتگی به دبیرخانه شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشور ارسال کنند.


    بیشتر بخوانید: قیمت تعریف‌شده برای صادرات دام بالاست/ بازگشت ارز؛ مشکل و دغدغه اساسی صادرکنندگان

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی وزیرجهاد کشاورزی دام روستایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزیرجهاد کشاورزی دام روستایی شرکت پشتیبانی امور دام کشور معاونت امور تولیدات دامی شرکت پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی دام روستایی قیمت گذاری اقدام کنند وزن دام خوراک دام تحویل دام دام زنده ۰۰۰ ریال یک درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۹۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار

صاحبعلی اصغری در حاشیه جلسه خرید تضمینی گندم و کلزا در شهرستان بیله‌سوار گفت: ۷۴ هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت گندم رفته و پیش‌بینی می‌شود ۱۶۰ هزار تن گندم از اراضی این شهرستان برداشت و ۱۵۰ هزار تن با قیمت تضمینی تحویل مراکز خرید دولتی شود. 

او از راه‌اندازی ۲ مرکز خرید محصولات کلزا در شهر‌های بیله‌سوار و جعفر آباد خبر داد و افزود: میزان تولید و سطح زیر کشت کلزا در شهرستان بیله‌سوار نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

فرماندار بیله‌سوار اضافه کرد: سطح زیر کشت کلزا در این شهرستان چهار هزار و ۵۰۰ هکتار است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۲ هزار تن کلزا در این اراضی تولید و با نرخ تضمینی ۳۵۰ هزار ریال تحویل مراکز خرید دولتی شود.

اصغری اضافه کرد: امسال سطح زیر کشت گندم بیله‌سوار هم ۷۴ هزار هکتار است و با توجه به شرایط پیش‌بینی می‌شود ۱۶۰ هزار تن گندم برداشت و ۱۵۰ هزار تن تحویل مراکز خرید دولتی شود.

او به زارعان منطقه توصیه کرد از برداشت زودهنگام محصول خودداری کنند تا هنگام تحویل به مراکز خرید از نظر میزان افت رطوبت مشکلی نداشته باشند.

فرماندار بیله سوار اضافه کرد: گندم تولیدی کشاورزان هم با قیمت تضمینی ۱۷۵ هزار ریال از کشاورزان و زارعان خریداری می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • عرضه خودروهای برقی آغاز شد
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم