Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت دانش بنیان نویان نگین پارسیان با حضور در پنجمین کنگره سلامت کشورهای اسلامی که از 16 تا 18 آبان ماه در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، توانمندی های خود در انتقال فناوری های نوین صنعت آزمایشگاهی را به نمایش گذاشت.

به گزارش برنا، مرکزهمایش های بین المللی صدا و سیما از یکشنبه 16 تا سه شنبه 18 آبان ماه 1400 به مدت سه روز میزبان پنجمین کنگره سلامت کشورهای اسلامی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حاشیه این کنگره مراکز درمانی و شرکت های مختلف حوزه پزشکی و آزمایشگاهی به ارائه دستاوردهای خود پرداختند که توانمندی های شرکت دانش بنیان « نویان نگین پارسیان » در انتقال فناوری صنعت تجهیزات آزمایشگاهی به کشور مورد استقبال مسئولان ارشد دولتی، نمایندگان مجلس ومهمانان عالیرتبه این کنفرانس قرار گرفت.

درمراسم افتتاحیه این همایش که دوشنبه 17 آبان ماه در سالن اصلی مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد تیزر معرفی قابلیت ها و توانمندی های شرکت نویان نگین پارسیان در حضور معاون امور زنان وخانواده رئیس جمهور، معاون فناوری وزیر بهداشت، اعضای هیات رییسه کمیسیون بهداشت مجلس و مسئولان کمیسیون گردشگری سلامت اتاق بازرگانی ایران و تهران، مدیران مراکز بیمارستانی و درمانس و فعالان بخش خصوصی بنگاه ها و کسب وکارهای حوزه درمان، نمایندگان انجمن ها و تشکل های گردشگری سلامت کشورهای عمان، عراق، ترکیه، هند، تونس، افغانستان، اتحادیه اروپا، مجارستان ، آلمان، صربستان، سازمان اقتصادی اکو و ... به نمایش درآمد و مورد توجه قرار گرفت.

در ادامه این همایش غرقه شرکت نویان نگین پارسیان از سوی مدعوین داخلی و خارجی پنجمین کنگره سلامت کشورهای اسلامی از جمله دکتر انسیه خزعلی معاون امور زنان و امور خانواده ریس جمهور، دکتر محمد علی محسنی بندپی عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر رضا جمعه آل صالح رییس اتاق بازرگانی کشور عمان ، دراگان تودورویچ سفیر صربستان در ایران، دکتر رامین مهمان پرست سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه، علی اکبر عبدالملکی رئیس کمیسون گردشگری اتاق بازرگانی ایران و ... مورد بازدید قرار گرفت و توضیحات لازم درمورد توانمندی های شرکت نویان نگین پارسیان در حوزه تولید کیت های تشخیصی مدرن از سوی کارشناسان این شرکت به سمع و نظر بازدیدکنندگان رسید.

رامین مهمان پرست سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه از جمله بازدیدکنندگان از غرفه شرکت نویان بود که با اشاره به سد شکنی شرکت نویان در انتقال فناوری نوین تجهیزات صنعت آزمایشگاهی به کشور بر لزوم حمایت از این اقدامات توسط بخش اقتصادی دستگاه دیپلماسی ایران در توسعه مقاصد صادراتی این فناوری تاکید کرد.

شایان ذکراست در این همایش دکتر مجید زنگویی دبیر کل مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی و رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی تهران، دکتر مهدی کریمی رئیس شواری سیاست گذاری پنجمین کنگره سلامت کشورهای اسلامی، دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، محمد رضا دشتی اردکانی رئیس کمیسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی، علی اکبر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، دکتر فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، دکتر رضا جمعه آل صالح رئیس اتاق بازرگانی عمان، دکتر احمد گرگین دبیرکل فدراسیون گردشگری سلامت ترکیه، دکتر محمد قاضی مجبری رئیس انجمن گردشگری سلامت تونس، خانم ها لیلا کرشیج دبیر کل انجمن گردشگری سلامت اتحادیه اروپا ، چیلا مزوسی دبیر کل انجمن اسپاهای اتحادیه اروپا و زینب هاشم شهاب نماینده وزارت بهداشت عراق، آقایان لوتز لونگ ویتس دبیر انجمن گردشگری سلامت آلمان، آکاس فارکاس رییس انجمن گردشگری سلامت مجارستان، جاندوس آسانوف معاون اقتصادی سازمان همکاری های اقتصادی اکو، الکساندر لیبر رییس ای‌اسپا کشور آلمان، میودراگ میلکویچ رییس انجمن گردشگری سلامت صربستان و جمعی دیگر از فعالان گردشگری سلامت کشورهای اسلامی به ایراد سخنرانی و تبیین ظرفیت ها، قابلیت ها ، فرصت ها و چالش های حوزه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی پرداختند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نویان نویان نگین پارسیان شرکت نویان نگین پارسیان گردشگری سلامت کشورهای انجمن گردشگری سلامت انتقال فناوری اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳