Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@02:50:59 GMT

ارز ۴۲۰۰ تومانی دست چه کسانی است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۰۱۶۴

ارز ۴۲۰۰ تومانی دست چه کسانی است؟

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در واکنش به برخی اظهارات مبنی برعدم علاقه این سازمان به از بین بردن رانت دارو، گفت: رانت و فساد یعنی اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی را بگیرید و کالا را با چند برابر قیمت ارز آزاد در اختیار تولید کننده و مصرف کننده قرار دهید و از جوابگویی نیز فرار کنید و از آنطرف هم به سیستم‌های نظارتی، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو حمله و تهمت بزنید تا جهت افکار عمومی را منحرف کنید؛ این جواب نمی‌دهد و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا حقوق مردم را بازگردانیم و این گرانی را از دوش مردم برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بهرام دارایی در خصوص مطلب عنوان شده مبنی بر این که سازمان غذا و دارو هیچ علاقه‌ای ندارد که رانت دارو رو از بین ببرد، گفت: در مورد موضوع مطرح شده درخصوص یکی از مدیران دارویی سازمان باید بگویم که این مدیر در حدود ۲۰ سال پیش در سازمان غذا و دارو مشغول به کار بوده است و البته طوری درموردشان صحبت کردند که گویا الان هم در این سازمان در سمت مدیریت عالی مشغول به کارند، در حالی که تاکید می‌کنم که این واقعیت ندارد و مدیر مورد اشاره در حال حاضر در این سازمان فعالیتی ندارد.

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در ادامه با اشاره به این که تغییرات در دولت و وزارت بهداشت طی مدت اخیر صورت گرفته است و وزیر بهداشت با وسواس خاص در حال انتصاب مدیران خود است، افزود: شعار دولت انقلابی هم شفافیت و برخورد با فساد است و ما در این راستا قدم برداشته ایم.

وی در ادامه با بیان این که برای این اظهارات و ادعا باید شاهد و استدلال خود را بیان کنند، افزود: جای سوال است با توجه به این که سیستم ما درحال اجرای برنامه‌های خود می‌باشد، چه نتیجه‌ای گرفته‌اند که‌عدم علاقه سازمان غذا و دارو به از بین بردن رانت دارو را مطرح کرده اند؟ ضمن اینکه مطلبی را که گفته‌اند مربوط به سالیان پیش است و یک نوع نقض غرض و مغالطه است.

دارایی درخصوص بحث مبارزه با فساد و شفافیت‌سازی نیز گفت: سازمان غذا و دارو عزم خود را در راستای اجرای این امر جزم کرده است و این موضوع در شکل بازسازی و شفاف‌سازی فرایندهایی که این سازمان در قسمت‌های مختلف از جمله غذا، دارو و تجهیزات پزشکی با آن سرو کار دارد، بروز می‌کند.

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو همچنین عنوان کرد: فرایندسازی‌های سازمان غذا و دارو بر اصل جلوگیری از رانت، انحصار گرایی، بی‌عدالتی و در جهت تامین حقوق مردم به عنوان مصرف کننده و همچنین ذینفعان اصلی و تولید کنندگان ما به عنوان کسانی که در سنگر خودکفایی و حفاظت نیازمندی‌های ملی ما گام بر می‌دارند، مربوط می‌شود.

وی در ادامه تاکید کرد: لازم است این شفاف سازی‌ها در فرایندها و در بستر امن مکانیزه و در بستر آی تی انجام گیرد که بارزترین آن در سیستم تی تک و رصد و پایش تمام فرایندها است که در صورت تکمیل فرایند ها، چرخه تامین و عرضه دارو به ثمر می‌رسد و نتایج آن را به خوبی خواهیم دید.

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: این سامانه‌ها به سامانه‌های فراسازمانی از جمله گمرک و مالیات، سیستم‌های نظارتی و صنعت معدن و تجارت متصل است و باید یک همکاری بین بخشی صورت گیرد و تمرکز خود را در این زمینه بگذاریم.

دارایی یادآور شد: یکی از مواردی که باید در این راستا صورت گیرد استفاده از کارشناسان و مدیرانی است که می‌شود به آنان اعتماد کرد و امور مهم را به دست آنان سپرد و این یکی از دغدغه‌های ماست، که در حال انجام همین تغییرات در سیستم سازمان غذا و دارو هستیم، اما چیزی که بسیار مهم است و باید به آن توجه کنیم حفظ حقوق مردم است که اگر جایی تضییع شده باشد باید پیگیرآن تا حصول نتیجه باشیم.

وی با اشاره به تاکید وزیر بهداشت در این خصوص گفت: ما موظفیم که حتما ارز ۴۲۰۰ تومانی که حق ملت است و ما با این تحریم‌های ظالمانه درحال تامین آن هستیم را به دست مردم برسانیم، در حالی که متاسفانه شاهدیم که به دست افرادی افتاده که کالا و دارو را با ارز آزاد محاسبه کردند و پولش را از مردم گرفتند، حتما پیگیر این موضوع هستیم و باید آن‌ها را به مردم و مراجع ذی صلاح معرفی کنیم.

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در ادامه افزود: مسلما افرادی که این کارها را کرده‌اند نگران و ناراحت شدند و تلاش‌هایی می‌کنند که حاشیه‌سازی کنند و افکار عمومی را از اصل موضوع منحرف کنند درحالی که قول می‌دهیم ما تا آخر کار پیگیر هستیم و این کار را به سرانجام خواهیم رساند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی همچنین افزود: به هرحال بحث‌های حاشیه‌ای باعث می‌شود بخشی از انرژی سیستم هدر برود و مجبور می‌شویم که روی این مسائل تمرکز کنیم.

دارایی در پایان گفت: در واقع رانت و فساد یعنی اینکه شما ارز ۴۲۰۰ تومانی را بگیرید و کالا را با چند برابر قیمت ارز آزاد در اختیار تولید کننده و مصرف کننده قرار دهید و از جوابگویی نیز فرار کنید و از آنطرف هم به سیستم‌های نظارتی، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو حمله و تهمت بزنید تا جهت افکار عمومی را منحرف کنید. این جواب نمی‌دهد و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا حقوق مردم را بازگردانیم و این گرانی را از دوش مردم برداریم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو ارز4200 تومانی دارو معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو ارز ۴۲۰۰ تومانی وزارت بهداشت حقوق مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۰۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند؛ اعلام کرد.

به گزارش ایسنا؛ روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن 66462026روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دلیل حذف خبر ۲ میلیارد تومانی استقلال مشخص شد!
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم