Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@19:11:41 GMT

سایه قحطی و گرسنگی بر سر مردم یمن

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۰۳۲۰

سایه قحطی و گرسنگی بر سر مردم یمن

گزارش‎ها نشان می‎دهند که بحران گرسنگی در یمن گسترده است و بسیاری از مردم این کشور با بحران‌های مختلفی روبرو هستند.

خبرگزاری میزان - اهالی استان حجه در یمن می‎گویند که حملات ائتلاف سعودی باعث شده کامیون‌هایی که زمانی برای انتقال آن‌ها به محل کار فعالیت می‎کردند، به یکباره ناپدید شده و پروژه‌های ساختمانی که افراد در آن کار می‌کردند، متوقف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «واشنگتن پست»، همچنین قیمت مواد غذایی نیز افزایش یافته و خانواده‌ها به طور ناگهانی دیگر قادر به خرید کالا‌های اساسی نیستند.

 

 

بسیاری از زنان که از گرسنگی شدید رنج می‌برند، می‌گویند که این شرایط، غذا دادن به فرزندانشان را تقریباً غیرممکن کرده است.

 


بحران گرسنگی یمن گسترده است و بسیاری از مردم در این کشور اکنون با مشکلات و بحران‌های مختلفی روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: پیامدهای حملات عربستان به مدارس یمن مرگ و معلولیت ۱۰ هزار کودک یمنی از زمان آغاز حملات عربستان

این کشور در سال‌های اخیر پس از افزایش بودجه بشردوستانه، از اعلام رسمی قحطی خودداری کرده بود اما اکنون، سازمان ملل می‌گوید که بدون مداخله فوری کشور‌ها و نهاد‌های بشر دوستانه دیگر، قحطی در یمن اجتناب ناپذیر خواهد بود.

سازمان ملل اعلام کرده که دستکم ۵ میلیون نفر در یمن در آستانه قحطی قرار دارند و حدود ۴۷ هزار نفر در حال حاضر در شرایط قحطی مانند زندگی می‌کنند.

 


کابینه فراری یمن با حمایت ائتلاف سعودی، حریم هوایی این کشور را کنترل می‌کند و محدودیت‌های شدیدی را بر بندر حدیده در دریای سرخ، که دروازه‌ای حیاتی برای واردات کالا به شمال یمن بوده، اعمال کرده است.

دیپلمات‌ها و مقام‎های سازمان‌های بشردوستانه مدت‌هاست هشدار داده‌اند که محدودیت‌ها راه حیاتی در این کشور را قطع می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: یمن عربستان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: یمن یمن عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۰۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن
  • وزیر خارجه اردن: حماس آتش جنگ غزه را روشن نکرد
  • حکمرانی ولایی، نظریه جدید در مدل حکمرانی
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور