Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بانه از بازگشت ۲۰ قطعه سهره طلایی به زیستگاه های طبیعی شهرستان بانه خبر داد.

رحمان رحیم پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: در بازدید و بررسی مستمر پرنده فروشی‌های شهر بانه توسط مأموران اجرایی یگان حفاظت، یک متخلف که به صورت غیرمجاز اقدام به خرید و فروش پرنده‌های وحشی می‌کرد؛ شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمان رحیم پور ادامه داد: در بررسی‌های انجام شده از مغازه این متخلف؛ ۳۰ قطعه سهره طلایی و یک قفس فلزی بزرگ کشف و ضبط گردید.

وی افزود: پس از انتقال به اداره محیط زیست و بررسی توسط دامپزشک ۲۰ قطعه از پرنده‌ها با هماهنگی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بانه در زیستگاه‌های مورد نظر به دامان طبیعت بازگردانده شدند و متاسفانه ۱۰ قطعه از سهره‌ها به دلیل شرایط بد نگهداری و صدمات وارد قابلیت رها سازی نداشتند.

رییس اداره محیط زیست شهرستان بانه تصریح کرد: پرونده این متخلف زیست محیطی پس از تکمیل و بازجویی مقدماتی و اخذ جریمه ضرر و زیان وارده به محیط زیست به مبلغ ۳۰ میلیون ریال جهت سیر مراحل قانونی به دادگستری این شهرستان ارجاع داده شد.

گفتنی است که سهره از راسته گنجشک سانان، دارای حدود ۱۴ سانتیمتر طول و سرش به رنگ قرمز روشن یا سیاه و سفید و دمش سفید است و گونه طلایی به دلیل برخورداری از صدای آهنگین و سیمای زیبا به محیط زیست شکلی دلنشین تر می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرستان بانه محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۰۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان