Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سید امید شهیدی نیا روز چهارشنبه در نشستی با مدیرعامل بانک تجارت در ماهشهر بیان کرد: با بهره برداری از این پروژه‌ها، برای سه هزار و ۳۰۰ نفر دیگر اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد.

وی گفت: پیشنهاد می‌شود با تعامل و همکاری هرچه بیشتر، زمینه تهیه پیوست‌های تسهیلاتی طرح‌های سرمایه‌گذاری در حال اجرا و یا در دست برنامه‌ریزی این منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عمده این طرح‌ها در حوزه صنایع تکمیلی و پایین دستی صنعت پتروشیمی است و هدف از تهیه این پیوست مالی و تسهیلاتی، بهبود شرایط سرمایه‌گذاری در منطقه است.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با اشاره به نقش و جایگاه حاکمیتی این سازمان در ایجاد زیرساخت‌ها و نظارت بر عملکرد شرکت‌های فعال در منطقه گفت: تحقق سرمایه‌گذاری‌ها در جهت افزایش ظرفیت تولید محصول در واحدها و همچنین ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار از جمله اولویت‌های تعیین شده سازمان در راستای رشد اقتصادی کشور است.

وی ادامه‌داد: در صورتی که از سوی شبکه بانکی کشور در تهیه این پیوست تسهیلاتی برای طرح‌های سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی ارایه شود، روند اجرای پروژه‌ها با سرعت بهتری انجام خواهد شد.

شهیدی نیا با تاکید بر اینکه بر اساس برنامه ریزی‌ صورت گرفته برای تهیه این پیوست مالی، طرح های با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد مشمول دریافت این تسهیلات خواهند شد گفت: سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در معرفی این طرح ها (با هدف اهمیت داشتن سرمایه گذاران) و انجام برآورد مربوط به پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، با شبکه بانکی جهت پرداخت تسهیلات ارزی و ریالی به سرمایه‌گذاران همکاری خواهد کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ادامه به دغدغه سرمایه‌گذاران در راستای دریافت تسهیلات مورد نیاز اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه طرح‌های سرمایه‌گذاری مورد اشاره از جمله پروژه‌های جدید در تولید محصولات خاص و کم نظیر در کشور و منطقه خاورمیانه محسوب می‌شوند، انتظار می‌رود که شبکه بانکی قراردادهای واگذاری زمین را به عنوان وثیقه از متقاضیان قبول کند.

وی روند توسعه در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی را رو به رشد ارزیابی کرد و گفت: بهره برداری از این تعداد پروژه باعث استفاده حداکثری از اراضی موجود منطقه خواهد شد، لذا تداوم توسعه فعالیت های تولیدی و اقتصادی این سازمان نیازمند الحاق اراضی جدیدی است که در این زمینه برنامه ریزی لازم در دست انجام است.

‌مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی خاطر نشان کرد: با بهره برداری از این طرح ها، ظرفیت تولید محصول در این منطقه به ۸۵ میلیون تن در سال و ایجاد اشتغال پایدار برای سه هزار و ۳۰۰ نفر دیگر خواهد شد.

بهره‌مندی پروژه‌های با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی از تسهیلات ارزی و ریالی بانکی

مدیرعامل بانک تجارت نیز با اشاره به نقش تاثیرگذار سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در رشد اقتصادی و تامین ارز مورد نیاز کشور گفت: این بانک در ادامه همکاری خود، برای ارایه تسهیلات مورد نیاز جهت تکمیل و اجرای طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه گذاری صنعت پتروشیمی در این منطقه همکاری خواهد کرد.

هادی اخلاقی که در سفر به ماهشهر از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر دیدن کرد بیان کرد: صنعت پتروشیمی در توسعه اقتصادی و تامین ارز مورد نیاز کشور نقش تاثیرگذار و مهمی دارد.

وی با تاکید بر پشتیبانی بانک تجارت از طرح های جدید سرمایه گذاری مورد تایید سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، گفت: برای اختصاص تسهیلات مورد نیاز به این طرح‌ها، با همکاری این سازمان ساختار و شاخص‌هایی تعریف خواهد شد که از این طریق توسعه هرچه بیشتر صنعت در ماهشهر بیش از پیش تسریع شود.

اخلاقی ادامه‌داد: با همکاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، پروژه‌های دارای حداقل پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد مشمول دریافت تسهیلات ریالی و ارزی بانک تجارت خواهند شد.

وی افزود: طبق درخواست این سازمان، پذیرش قراردادهای واگذاری زمین به سرمایه گذاران به عنوان وثیقه‌های بانکی گزینه مناسبی است که بررسی آن از سوی بانک انجام خواهد شد.

بر اساس این گزارش، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر در محدوده‌ای به وسعت حدود ۲ هزار و ۸۵۰ هکتار در جنوب غربی ایران و در ساحل خلیج فارس، واقع در شهرستان بندر ماهشهر، شهر بندرامام خمینی (ره) قرار گرفته شده است.

این منطقه با توجه به موقعیت طبیعی و جغرافیایی و همچنین برخورداری از تسهیلات قانونی مناطق ویژه، به منظور توسعه صنعت و تجارت به ویژه صنایع پتروشیمی و صنایع پایین دستی، تامین منافع اقتصادی، اجتماعی و ملی، جذب تکنولوژی‌های جدید و افزایش اشتغال ایجاد شده است.

از نظر موقعیت جغرافیایی، منطقه از طریق بندر امام خمینی (ره) و از آبراه خور موسی به آب‌های آزاد بین المللی و از طریق راه آهن سراسری به ترکیه، اروپا و آسیای مرکزی دسترسی دارد.

این منطقه به عنوان بخشی از استان خوزستان، همانند یک پایگاه استراتژیک و تاثیرگذار در مناطق نفت و گازخیز ایران عمل کرده و دستیابی به منابع نفت و گاز مواد اولیه و خوراک واحدهای صنعتی را بیش از پیش تسهیل می‌کند. 

در این راستا سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برای مدیریت و تحقق توسعه فعالیت‌های صنعتی و اقتصادی در منطقه از جمله صنایع پتروشیمی، به صورت زیر مجموعه‌ای از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، براساس مصوبه تیر سال ۱۳۷۶ شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی فعالیت‌ خود را در سال ۱۳۷۷ آغاز، و از سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور سرمایه‌گذاری در این منطقه مهم اقتصادی دعوت شده است. هم اکنون ۲۱ پتروشیمی در شهرستان ماهشهر فعال است.

برچسب‌ها بانک تجارت پتروشیمی بندر ماهشهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بانک تجارت پتروشیمی بندر ماهشهر بانک تجارت پتروشیمی بندر ماهشهر سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی سرمایه گذاران پیشرفت فیزیکی سرمایه گذاری بانک تجارت طرح ها مورد نیاز پروژه ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۲۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  وزیر اقتصاد در پایان همایش دو روزه مناطق آزاد و اقتصادی کشور با حضور مدیران این مناطق و وزیر اقتصاد در مشهد گفت: تعیین هدف گذاری کمی و کیفی که تا پایان سال هر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بر اساس ارزش شاخص و معیار‌های دیگر در در زمینه تجارت، سرمایه‌گذاری، ارتقای فناوری و تولید محصولات، فتح بازار‌های جدید صادراتی موفق بودند و پیش رفتن این هدف گذاری را از دبیرخانه مناطق آزاد و اقتصادی مطالبه می‌کنیم و باید در دستور کار دبیرخانه باشد.

خاندوزی افزود: ما باید برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی یک برنامه جمعی باید داشته باشیم که اصلاح قانون از سمت مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شروع و به مجلس شورای اسلامی می‌رسد.

وی گفت: مشکلاتی از قبیل مسائل مالیاتی و گمرکی این مناطق که بدون اجازه قانونگذار حل و فصل نمی شود و ما دستورالعملی تهیه و از مجلس شورای اسلامی مطالبه می‌کنیم.

دبیر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور هم در ادامه گفت: در کشور ۴۸ منطقه آزاد و ویژه اقتصادی داریم که سهم بالایی در اقتصاد کشور دارند و یک سوم صادرات غیر نفتی کشور از این مناطق است

عبدالملکی افزود: ۸۰ درصد کل ترانزیت کشور از این مناطق هست و در واقع در رشد اقتصادی کشور نقش مهمی دارند

وی گفت:  سال گذشته مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در حوزه سرمایه‌گذاری رشد ۴ برابری، در سرمایه‌گذاری محقق شده رشد سه برابری که به ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری رسیدیم.

دبیر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور افزود: امسال هم همچون پارسال ۱۰۰۰ بسته سرمایه‌گذاری جدید را تا پایان سال خواهیم داشت در نمایشگاه که هفته آینده در تهران برگزار می‌شود ۲۰۰ تا از این بسته‌ها رونمایی می‌شود و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

عبدالملکی گفت: هر بسته سرمایه‌گذاری شامل سه بخش است که بخش اول مطالعات امکان سنجی اقتصادی اولیه انجام شده بخش دوم هر بسته زیرساخت‌های مورد نیاز است اعم از زمین آب و برق و گاز و دسترسی اینهایی که برای هر طرح آماده شده و بخش سوم وزن آن فعالیت و این سرمایه‌گذاری که به صورت بی‌نام صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر