Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، در مراسم روز جهانی رادیولوژی، گفت: حوزه تصویربرداری یکی از بخش‌های پیشرو در نظام سلامت است که در زمینه خودکفایی علمی مرزهای جدید را در هم نوردیده است.

وی به پیشرفت‌های صورت گرفته در در این حوزه اشاره کرد و افزود: امروز به مدد همت بلند و اهتمام ستودنی رادیولوژیست‌ها و پرتونگاران در قلل بلند مهارتی و دانشی در حوزه تصویربرداری قرار داریم و شاهد ارائه خدمات مبتکرانه و نوین رادیولوژی در اقصی نقاط کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی، رادیولوژی مداخله‌ای را بن مایه امسال این روز جهانی و به معنای مراقبت فعالانه بیمار عنوان کرد و ایران را در این حوزه پیشرو دانست.

وی، اوج شکوفایی خدمات تصویربرداری را در پاندمی کووید ۱۹ دانست و گفت: تصویربرداری از همان روزهای آغازین پاندمی نقش مهمی در تشخیص کرونا داشت و نقش راهبردی و تأثیرگذاری در عرصه تشخیص و درمان این بیماری ایفا کرد.

به گفته زالی، امروزه بدون استفاده از رادیولوژی؛ تشخیص، درمان، ارزیابی یا پیش آگهی بیماری در حوزه کرونا غیر ممکن است و رادیولوژی یک اثر بنیادین در تشخیص و درمان یکی از بحران‌های بیولوژیک قرن ایفا می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در هم تنیدگی علوم پایه و بالینی را یکی از ویژگی‌های مهم تصویربرداری عنوان کرد و افزود: یک پرتونگار حاذق و مبرز دانش و اطلاعات عمیقی نیز در علوم پایه دارد. امروز سطح تصویربرداری از ماکرو به میکرو و حتی ماکروارگانرها رسیده و به برکت این اتفاق پیشرفت‌های زیادی در حوزه پزشکی صورت گرفته است.

وی استفاده از هوش مصنوعی در رادیولوژی را منجر به راه اندازی افق‌های جدید در مهارت‌های دانشی و تخصصی در حوزه پزشکی دانست.

زالی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص خوداتکایی گفت: امروز در کشور در سایه تلاش و همت سخت کوشان عرصه سلامت در قله خودباوری، عزت نفس ملی و خوداتکایی هستیم. نگاه دانشجویان باید به سمت تحصیل مرجعیت علمی باشد و بی شک رادیولوژی نیز یکی از میانبرها برای رسیدن به مرجعیت علمی کشور است.

کد خبر 5349049

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری علیرضا زالی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رادیولوژی ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون کووید 19 دیابت اهدای خون سازمان نظام پزشکی واکسن هلال احمر جمهوری اسلامی ایران انجمن رادیولوژي ایران چاقی سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۳۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

محمد وحید نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه نقشه راه از ابتدای سال ۱۴۰۲ مشخص بوده است، اظهار کرد: به همت مجموعه مدیریت شهری درآمد شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ به صورت ۱۰۸ درصدی محقق شده است.

وی با اشاره به سهم شهرداری مرکز در تحقق درآمد سال ۱۴۰۲، افزود: عملکرد شهرداری مرکز در حوزه نقدی ۱۰۱ درصد و در حوزه غیرنقدی ۱۲۱ درصد بود.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم در زمینه عوارض نوسازی تصریح کرد: در راستای فرهنگ سازی و مشارکت با شهروندان شاهد تحقق ۷۸ درصدی در این حوزه بوده‌ایم که با توجه به سوابق گذشته قابل توجه است.

وحیدنیا با اشاره به سهم عوارض ساخت‌وساز از درآمدهای شهرداری، ادامه داد: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به تفکیک تحقق درآمد تصریح کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری ۱۴۰ درصد، در بحث اوراق مشارکت ۱۰۰ درصد، در مالیات و ارزش افزوده ۱۸۰ درصد و در حوزه وام دریافتی مجموعه مدیریت شهری شاهد ۱۱۷ درصد تحقق درآمد بوده است.

وحیدنیا با اشاره به سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده، گفت: طی سال‌های اخیر اداره کل مالیاتی استان قم پیگیری‌هایی را برای پرداخت مالیات شرکت‌های بزرگ در استان انجام داد که سهم خوبی بر ارتقای درآمدهای شهرداری از این طریق داشت.

وی ادامه داد: تلاش ما این است که با سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده برای مردم قم امکانات و تسهیلات رفاهی همچون پروژه‌های تقاطع غیرهمسطح یا بوستان‌های شهری ایجاد شود و این موضوع را اطلاع‌رسانی کنیم تا مردم بدانند این بخش از مالیات کجا مصرف می‌شود.

کد خبر 749948

دیگر خبرها

  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • تشخیص بدعت و انحرافات، ویژگی ممتاز یک معلم
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور