Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا زباندار روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بحث ارتقای نظام صنفی قرار است اتاق اصناف کشاورزی تاسیس و امور دام و طیور و باغبانی و زراعت تفکیک شوند. 

وی افزود:  نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان یک سازمان مردم نهاد در سال ۱۳۸۷ با مصوبه هیات وزیران در مجلس کلید خورد و در آذربایجان شرقی نیز در ۲۱ شهرستان اجرایی شده است که کشاورزان استان عضو این تشکل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

زباندار ادامه داد: برای ۲۶۵ عدد زیرشاخه پروانه فعالیت در امور کشاورزی صادر شده است که از آن جمله می‌توان به پرورش اسب، دام و طیور، ماکیان، الاغ، عقرب و مار اشاره کرد. 

مسؤل سازمان نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان تبریز خاطرنشان کرد: شکل سنتی کشاورزی توسط این تشکل‌ مردم‌نهاد نظام‌مند شده و در راستای ساماندهی بخش کشاورزی فعالیت می‌کند که از خدمات آن می‌توان به صدور پروانه فعالیت برای خانم‌های روستایی اشاره کرد. 

وی اضافه کرد: پروانه‌های سازمان نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی، از دید جهاد کشاورزی معتبر هستند و به عبارتی تشکل‌های صنفی کشاورزی بازوهای محرکه جهاد کشاورزی می باشند. 

زباندار خاطرنشان کرد: در شهرستان تبریز بیش از هشت هزار عضو داریم که تنها اعضای صاحب پروانه فعالیت، حق رای در مجمع را دارند. 

وی با اشاره به شرایط عمومی عضویت کشاورزان و فعالان کارهای کشاورزی در نظام یادآور شد: فرم ثبت‌نامی که به افراد می‌دهیم باید ابتدا به تایید شورای روستا و یا در شهرها به تایید انجمن اسلامی مساجد برسد و پس از آن بازرسان جهاد کشاورزی و بازرسان نظام صنفی از محل فعالیت افراد بازدید و اشتغال آنها را تایید می‌کنند که در کمترین زمان پروانه فعالیت آنها صادر می‌شود. 

زباندار تاکید کرد: این پروانه‌ها همچون پروانه‌های بهره‌برداری اعتبار بالایی داشته و قابلیت ارائه به بانک جهت تضمین را دارند و در کنار آن با تعامل و همکاری قوه قضاییه این پروانه‌ها به عنوان وثیقه نیز می‌توانند مورد استفاده واقع شوند. 

وی افزود: در بحث نیرو نیز تعرفه اشتراکات گاز، برق و آب با تعرفه کشاورزی حساب می‌شود؛ در بحث بیمه نیز فرد دارای پروانه به عنوان کارفرما و مابقی فعالان  نیز می‌توانند به عنوان کارگر در کارگاه‌ها بیمه شوند. 

مسئول سازمان نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان تبریز گفت: ۷۰ درصد پروانه‌های ما را امور دام تشکیل می‌دهند که گاو، گوسفند، مرغ و ماهی، زنبور عسل و زراعت ( یونجه، گندم و جو)، تولید کلزا، کاشت نهال و زعفران در رده‌های نخست قرار دارند و سعی داریم کشاورزان را به سمت کشت دانه‌های روغنی  سوق دهیم. 

برچسب‌ها نظام صنفی آذربایجان شرقی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور تبریز اتاق اصناف ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نظام صنفی آذربایجان شرقی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور نظام صنفی آذربایجان شرقی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور تبریز اتاق اصناف ایران پروانه فعالیت سازمان نظام پروانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۴۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، علاوه‌بر بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی IRAN EXPO ۲۰۲۴، گفت: مشارکت بین مراکز تحقیقاتی این نهاد و بخش خصوصی نمونه‌ای از تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم است.

مسلمی نائینی بیان کرد: این محصولات بعضا در دنیا به عنوان محصولاتی محسوب می‌شوند که برای اولین بار تولید شده و نیازمند این هستند تا در جایی عرضه شوند.

وی افزود: یکی از روش‌های عرضه محصولات تولیدی در بازار برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها است که نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی IRAN EXPO ۲۰۲۴ تاکنون موفق بوده و مهمانان خارجی بسیاری دعوت شده‌اند و از محصولات تولیدکنندگان ایرانی بازدید می‌کنند.

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه این نهاد از ابتدای تشکیل به عنوان نهادی پیشران در حوزه علم و فناوری مطرح شده است، اضافه کرد: محققان و متخصصان جهاددانشگاهی محصولات دانش بنیان متعددی تولید کرده‌اند که در غرفه این نهاد در این نمایشگاه عرضه شده است.

مسلمی نائینی به نام گذاری سال جاری با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره و عنوان کرد: یکی از نمونه‌های واقعی تحقق این شعار مشارکت بین مراکز تحقیقاتی مانند پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی و شرکت خصوصی بوده که تبدیل به شرکت وینافارما شده و نمونه واقعی از شعار جهش تولید با مشارکت مردم را تداعی می‌کند.

وی در پایان اضافه کرد: ان‌شاءالله تولیدات علمی و دانش فنی که در پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ایجاد شده، تا مرز تولید پیش رفته و به مرحله تولید انبوه محصول برسند.

ارائه ۱۵ طرح حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

سیدضیاء نصرتی مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی نیز در حاشیه بازدید رئیس جهاددانشگاهی از این نمایشگاه، گفت: نمایشگاه اکسپو بزرگترین فرصت صادراتی برای کشور ما و سایر کشور‌هایی است که این نمایشگاه در آنجا برگزار می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با طرح‌های منتخب خود در این نمایشگاه شرکت کرد که بر این اساس ۱۵ طرح از واحد‌های مختلفی که در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی فعالیت می‌کنند، در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند.

مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی یادآور شد: پژوهشکده گیاهان دارویی، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی، پژوهشگاه‌های ابن سینا و رویان و سایر همکارانی که در این حوزه زحمت می‌کشند طرح‌های خود را در این غرفه ارائه کرده‌اند.

نصرتی با تأکید بر اینکه خوشبختانه غرفه جهاددانشگاهی بنا به طبیعت و ذات کار‌های پژوهشی این نهاد که کاربردی و محصول محور است بسیار خوب مورد استقبال قرار گرفت، افزود: به عنوان مثال طرح تولید جنین گوساله‌های ممتاز که توسط پژوهشگاه ابن سینا ارائه شده بسیار مورد استقبال هیئت‌های خارجی بازدید کننده در این نمایشگاه قرار گرفت و پیشرفت‌های خوبی در بحث عقد قرارداد با  شرکت‌های خارجی داشتیم.

وی یادآور شد: علاوه بر بازدید هیئت خارجی از غرفه جهاددانشگاهی، قرار بعدی‌مان با آنها این شد که از مجموعه‌های جهاددانشگاهی بازدید کنند و از نزدیک با ظرفیت‌های مختلف حوزه کشاورزی و منابع طبیعی این نهاد آشنا شوند تا بتوانیم وارد مرحله عقد قرارداد و همکاری بین المللی در طرح‌های منتخبمان بشویم.

همچنین در بازدید رئیس جهاددانشگاهی از غرفه شرکت وینافارما، در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» قرارداد انتقال دانش فنی چهار داروی ترک اعتیاد، کمک به کاهش و درمان آلزایمر، درمان کبد چرب و داروی لاغری و چربی‌سوز از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی به این شرکت خصوصی که سهامدار آن صندوق پژوهش فناوری البرز و جهاددانشگاهی هستند، به امضاء رسید.

 توسعه ارتباطات جهاددانشگاهی در حوزه بین الملل با ارائه محصولات فناورانه و دانش بنیان صادراتی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی از مهمترین مولفه‌های حضوراین نهاد علمی در نمایشگاه IRAN EXPO ۲۰۲۴ است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، این نمایشگاه از ۸ اردیبهشت آغاز شده است و تا ۱۲ این ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • پلمب ۴۸ واحد صنفی متخلف در مرند
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد