Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ ‌‌رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با اشاره به اغاز تحول در این شرکت گفت: برای سال‌ جاری افزایش ۲۵ درصدی میزان تولیدات شرکت کشت و صنعت مغان را هدف‌گذاری کرده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، قاسم محمدی در دیدار با مدیرعامل خبرگزاری تسنیم ‌از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ‌به عنوان بزرگ‌ترین بنگاه اقتصادی شمال غرب کشور یاد کرد و اظهار داشت: این شرکت با دارا بودن هزاران هکتار زمین‌های حاصلخیز و مجموعه‌های باغات، دامپروری، کارخانجات قند، لبنیات و پروسس بذر و میوه و نزدیک به سه هزار نفر پرسنل، از بزرگ‌ترین مجموعه‌های تولیدی و کارگری کشور است که نیاز به معرفی هرچه بیشتر توانمندی‌هایش در رسانه‌ها‌ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌‌رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه کشت و صنعت و دامپروری مغان از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است، افزود: باید با تدوین یک برنامه در سطح ملی برای کشت و صنعت و دامپروری مغان، این مجموعه به عنوان یک الگوی کشاورزی مدرن در منطقه و ‌کشور شناخته شود.

‌‌محمدی در همین زمینه با بیان اینکه ‌امروز در دنیا به واسطه ایجاد بهره‌وری در مناطق کویری هم آبیاری می‌کنند و در ایران هم باید به شدت روی موضوع آبیاری و ایجاد بهره‌وری در آن متمرکز شویم، تصریح کرد: در کشت و صنعت مغان با توجه به ظرفیت‌های فراوانی که ایجاد شده آمادگی داریم در بسیاری از بخش‌ها نیاز کشور را تامین کنیم به شرط‌ آن که دولت از این مجموعه حمایت کند.

استاندار اردبیل: تولید 600 هزار تنی برازنده مجموعه کشت و صنعت مغان نیستفعالیت مجدد کشت و صنعت مغان افزایش چشمگیر راندمان تولید را به دنبال داردجلیلی: خصوصی‌سازی ‌کشت و صنعت مغان موفق نبود/ در 4 سال آینده مردم باید سایه دولت باشندشرکت کشت و صنعت مغان به دانشگاه علمی و تولیدی تبدیل می‌شودآخرین وضعیت اراضی نگین کشاورزی ایران /‌ ورود دستگاه قضایی مانع فقیر شدن خاک کشت و صنعت مغان شد700میلیارد ریال از بیت‌المال به کشت و صنعت مغان برگردانده می‌شود

‌‌رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه ‌نیروی انسانی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ظرفیت بی‌نظیری دارد‌، ادامه داد: برنامه توسعه‌محوری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در سه بخش تدارک دیده شده که بخش اول مربوط به برنامه وضعیت جاری و به ثبات رساندن وضعیت نیروی انسانی فعلی بعد از بازگشت این شرکت از بخش خصوصی بود.

محمدی با بیان اینکه در برنامه‌ای 3 تا 5 ساله در حوزه‌های مختلف زراعت، دامپروری، صنعت، باغبانی، کارخانجات و ... ‌‌توسعه‌ شرکت را هدف‌گذاری کرده‌ایم، تاکید کرد: برای سال‌ جاری افزایش 25 درصدی میزان تولیدات شرکت کشت و صنعت مغان را هدف‌گذاری کرده‌ایم و برای رسیدن به این هدف با اتکا به فرامین مقام معظم رهبری در راستای تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها، برنامه‌های خود را ‌بر پایه کاهش هزینه‌ها، افزایش تولید و بهره‌وری و راندمان پی‌ریزی کرده‌ایم.

‌‌ رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان خاطرنشان کرد: در راستای استقبال و عمل به فرامین مقام معظم رهبری در سال "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها" تولید بر مبنای دانایی‌محوری و آخرین یافته‌های تکنولوژی‌های نوین در حوزه‌های کشاورزی، باغات، صنایع تبدیلی و نگاه به آینده بلند و صادرات‌محوری و تولیدات محصولات صادراتی در برنامه‌های میان مدت و بلند مدت مد نظر قرار گرفته است

وی با بیان اینکه‌ در راستای "تقویت، استحکام و توسعه کشت و صنعت و دامپروری مغان" در دوره تحول، با تمام وجود برای اطلاع‌رسانی "حقیقی، به‌موقع، جامع و فراگیر" اقدام خواهیم کرد، ادامه داد: ‌شفاف‌سازی هر نوع اطلاعات در چرخه گردش نهاد تولیدی و تجاری شرکت و توسعه همکاری و تشریک مساعی با رسانه‌ها در سطوح منطقه‌ای‌، استانی، ملی و ‌بین‌المللی موثر در صدر برنامه‌هایمان قرار دارد.

‌‌رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش رسانه‌های در انعکاس مشکلات کشت و صنعت مغان اظهار دات: ‌رسانه‌ها به عنوان یکی از عناصر توسعه، اندیشه‌ورزی و رکن چهارم حاکمیت، نقش بسیار مهمی در انعکاس واقعیات جامعه دارند چرا که ‌خروجی اخبار به کشف حقیقت و کمک به هم‌افزایی اجتماعی منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه در دوره تحول شرکت جهت ارتباط نزدیک با افکار عمومی، شورای اطلاع‌رسانی در شرکت ‌تشکیل شده است، تاکید کرد: خبرنگاران و رسانه‌ها آیینه تمام‌نما و تمام‌قد فعالیت‌های شرکت هستند‌ و امیدواریم با تحول و توسعه مدیریتی و تعامل، وفاق و هماهنگی بتوانیم شرکت را به جایگاه اصلی خود برسانیم.

‌‌‌رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان از خبرگزاری تسنیم به یک رسانه "انقلابی، به‌روز، کار‌آمد‌، پیشرو و حقیقت‌پرور" نام برد و اظهار امیدواری کرد تعلاملات رسانه‌ای بین شرکت کشت و صنعت مغان و خبرگزاری تسنیم بیش از پیش افزایش یابد‌.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت کشت و صنعت مغان خبرگزاری تسنیم هدف گذاری رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۶۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه

علی‌اصغر صادقی مجرد، نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تولید و به تیراژرساندن محصولات دانش‌بنیانی به عنوان یکی از موضوعات مهم در مورد دانش‌بنیان‌ها، اظهار کرد: درصنعت نفت، تیراژ دغدغه مهم نیست به این دلیل که شرایط چاه‌های نفت با یکدیگر متفاوت است و به طور مثال برداشت در میدان مسجد سلیمان و مارون با هم تفاوت‌های عمده دارند.

تولید قطعات دانش‌بنیانی در بخش نفت ایده‌محوراست نه خدمت‌محور

وی ادامه داد: همچنین تولید قطعات در این بخش‌ها بیشتر ایده‌محور است نه خدمت محور. البته ممکن است به طور مثال یک شیر پالایشگاهی تولید شود که میزان معینی از دما و فشار را تحمل کند که البته تیراژی هم نه برای آن تعریف می‌شود و نه نیازی به تیراژ در آن وجود دارد و در این جا تنها یافتن آلیاژ مناسب اهمیت دارد.

متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است

وی افزود: در آن بخش‌هایی که بحث نرم‌افزاری و هوشمندسازی است یا نسخه بر اساس چاه و مخزن نفتی تعیین می‌شود، دانش‌بنیان‌ها می‌توانند براساس مسئله مشخص در میدان مشخص برای شرایط عملیاتی مشخص در پالایشگاه مشخص و در میدان مشخص، محصول یا ایده دهند و مانند سایر بخش‌های صنعتی نیست که به طور مثال کارخانه تولید ژل پلیمر، بحث تیراژ مورد نیاز باشد؛ بنابراین متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است.

مهمترین کار حمایتی از دانش‌بنیان‌ها رعایت قانون است

صادقی مجرد در مورد حمایت یا عدم حمایت از دانش‌بنیان‌ها نیز، خاطرنشان کرد: مهمترین حمایت رعایت قانون است. قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها قانونی جامع و کامل است که مشخص کرده است چه بستر‌ها و ساختاری برای رشد وجود دارد. اگر دولت در حمایت از دانش‌بنیان‌ها موفق بود که نتایج آن تاکنون به دست آمده بود، اما واقعیت این است که دولت قادر به حل مشکلات آنها نیست و البته به عقیده من وظیفه‌ای هم در این زمینه ندارد.

وی افزود: اگر شرکتی دانش‌بنیان باشد و به سازمان و پالایشگاه یا صنعتی وارد شد و توانست ایده‌ای ارایه دهد که نیاز به حمایت دارد نباید وارد مناقصه شود و خارج از مناقصه این خدمت را ارایه دهد.

صادقی‌مجرد ادامه داد: همچنین اگر قرار باشد که تولید باراولی توسط دانش بنیانی در قطعه یا محصولی برای اولین بار در ایران ارایه شود، باید تسهیلاتی در اختیار او قرار داده شده و تعیین شود که خرید تضمینی آن محصول انجام شود و در صورت عدم موفقیت نیز هزینه‌های انجام‌شده به او داده شود.

نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: تسهیل اجرای قانون و تسهیل استاندارد‌ها از جمله حمایت‌های مهم از شرکت‌های دانش‌بنیان است. باید اجازه داد تا دانش‌بنیان‌ها، طرح خود را برای تولید ایده‌های خود ارایه دهند و با این شیوه بتوانند در به ثمررساندن تولیدات باراولی اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است