Web Analytics Made Easy - Statcounter

لیندسی گراهام، سناتور سرشناس آمریکایی که به دوستی نزدیک با دونالد ترامپ شناخته می‌شود، جو بایدن را "بی‌کفایت‌ترین" رئیس‌جمهوری دوران عمر خود در عرصه سیاست خارجی توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، این اظهارات لیندسی گراهام جمهوری‌خواه در جریان مصاحبه با برنامه "اتاق خبر آمریکا" در شبکه فاکس نیوز مطرح شد. گراهام گفت که جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا "بدتر از جیمی کارتر بوده است"، به ویژه بعد از خروج از افغانستان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سناتور سرشناس آمریکایی گفت: ارتش به رئیس جمهور بایدن گفت که اگر شما تمام نیروهای ما را خارج کنید و اگر پایگاه بگرام را ترک کنید، ما نمی‌توانیم از آنچه که باقی مانده است، دفاع کنیم و اینجا سقوط خواهد کرد.

او افزود: جو بایدن بی‌کفایت‌ترین رییس جمهور در طول عمر من در سیاست خارجی بوده است. حتی بدتر از جیمی کارتر. او ماهیت جنگ علیه تروریسم را درک نمی‌کند. او معتقد است که ما می‌توانیم از این مناطق خارج شویم و ایمن بمانیم. بدتر از این‌ها در انتظار افغانستان است.

خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از افغانستان به صورت رسمی به تاریخ اول ماه مه ۲۰۲۱ موکول شده بود. به این ترتیب، نیروهای آمریکایی و ناتو بعد از ۲۰ سال ماموریت در افغانستان باید از این کشور جنگ‌زده خارج ‌می‌شدند.

هرچند حکومت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق ایالات متحده آمریکا، در سال ۲۰۲۰ توافقنامه‌ای را با طالبان امضا کرد که در آن تاریخ خروج نیروهای بین‌المللی اول ماه مه ۲۰۲۱ ذکر شده بود، اما جو بایدن این تاریخ را به ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۱ به تاخیر انداخت.

همچنین جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر از سیاست خود درباره خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان دفاع کرد و گفت بهترین تصمیم برای کشورش بوده است. بایدن ماموریت تخلیه شهروندان آمریکایی از کابل را هم "فوق‌العاده موفقیت‌آمیز" دانست. خروج آمریکا تقریبا با تسلط دوباره طالبان بر افغانستان همزمان شد.

با این حال بایدن به خاطر سیاست خود در افغانستان و ماموریت تخلیه نیروهای آمریکایی و همکاران محلی آنان از کابل در داخل آمریکا به شدت تحت فشار قرار گرفته است. منتقدان می‌گویند او به متحدان آمریکا در افغانستان خیانت کرده و به اعتبار آمریکا در سطح جهان ضربه زده است. آنها همچنین انتقاد کردند که او خروج نیروها را باید زودتر آغاز می‌کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: افغانستان جو بایدن لیندسی گراهام نیروهای آمریکایی رئیس جمهوری جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۶۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ

همزمان با نزدیک شدن جمهوری های ارمنستان و آذربایجان به توافق صلح، پرچم کشورهای روسیه و ترکیه از منطقه‌ای در قره باغ به نشانه خروج نیروهای حافظ صلح پایین آورده شد.

به گزارش مشرق،پس از آنکه نیروهای حافظ صلح روس به حضور چند ساله خود در منطقه قفقاز جنوبی پایان دادند، پرچم روسیه و ترکیه نیز دیروز جمعه به مناسبت بسته شدن مرکزی که برای نظارت بر آتش بس در قره باغ ایجاد شده بود، پایین آورده شد.

در نوامبر سال ۲۰۲۰ (آبان ۱۳۹۹) نزدیک به دو هزار نیروی حافظ صلح روسیه بر اساس توافقی با میانجیگری مسکو که به شش هفته درگیری میان نیروهای جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان پایان داد، به قره باغ اعزام شدند.

اما در سپتامبر سال گذشته جمهوری آذربایجان در نهایت قره باغ را با زور بازپس گرفت و باعث کوچ اجباری ۱۲۰ هزار ارمنی ساکن این منطقه شد.

پس از این رویداد، ارمنستان مسکو را به عدم حمایت از منافع ایروان متهم کرد؛ اتهامی که مسکو آن را رد کرد.

روسیه نیز که پیش از این قرار بود نیروهای حافظ صلح خود را تا سال ۲۰۲۵ در منطقه حفظ کند، در اوایل ماه جاری میلادی تصمیم به خروج آنها گرفت.

این نیروها شامل سربازانی از روسیه و ترکیه و همچنین جمهوری آذربایجان بودند که در شهر متروکه ای به نام آغ دام که از سال ۲۰۲۰ در کنترل باکو قرار دارد، مستقر شده بودند.

سرگئی ایستراکوف معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه پس از خروج نیروهای حافظ صلح روس از این منطقه، از دوستی میان سه کشور قدردانی کرد و گفت: اولویت حقوق بشردوستانه بین‌المللی این امکان را فراهم کرده تا عملیات زودتر از موعد تکمیل گردد.

در حال حاضر گفته می شود که جمهوری های ارمنستان و آذربایجان به سمت یک توافق صلح برای پایان مناقشه قره باغ گام برداشته اند.

یک منبع وزارت دفاع جمهوری آذربایجان نیز در همین زمینه به رویترز گفت که آخرین گروه از نیروهای حافظ صلح قرار است در پایان ماه مه (۱۱ خرداد) منطقه را ترک کنند.

الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان نیز پیش از این در همین زمینه اظهار داشت: باکو ممکن است قبل از کنفرانس صلح بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان (COP۲۹) که در ماه نوامبر (آبان) به میزبانی باکو برگزار می‌شود، توافقنامه صلح امضا کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • موضع‌گیری جدید «بایدن» درباره اسیران صهیونیست
  • بایدن: تا زمان آزادی گروگان‌ها آرام نمی‌گیرم
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم