Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدرس دانشگاە و دکتری مدیریت بازاریابی گفت: دیدگاه پلتفرم مبتنی بر یکپارچه سازی است و بسیاری از فرآیندهایی که ما در روند کسب و کارها شاهد آن هستیم، مبتنی بر پلتفرم یا سامانه هستند.

مهدی الله دادی در وبیناری تحت عنوان کلاس نارنجی با موضوع نوآوری‌های دیجیتال که با همت واحد فرهنگی جهاد دانشگاهی استان کردستان برگزا شد اظهار کرد: بحث نوآوری زمانی پیش آمد کە انسان بە مسائل مختلف فکر کرد و مهم‌ترین کاری کە انسان در یک دورە از زندگیش انجام دادە برخورد با مسئلە و برخورد با چالش است زیرا زمانی کە انسان‌ها با مسائلی یا با مشکلی روبەرو می‌شوند، شروع بە تفکر می‌کنند و زمانی کە فکر می‌کنند سعیشان بر این است کە ایدەای بە ذهنشون برسد و این ایدە را تبدیل بە خلاقیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اللە دادی بیان کرد: و این خلاقیت کە در قالب یک محصول یا خدمت کە در گذشتە در کسب‌وکار ارائە نشدە، ارائە می‌دهند کە بە این امر نوآوری گفتە می‌شود؛ در واقع نوآوری یک ایدە جدید است و یک سری افکار خلاق است کە بە شیوەهای جدیدی ارائە می‌شود.

وی افزود: مهم‌ترین چیزی کە وجود دارد این است کە نوآوری با ایدە‌پردازی اتفاق می‌افتد این در حالی است کە اختراع کردن ناشی از پدیدآوردن محصول جدید است، در نتیجە درمی‌یابیم کە نوآوری با اختراع متفاوت است؛ در واقع نوآوری بە معنی معرفی محصول تازە است و اختراع بە معنی پدید آوردن یک محصول جدید است.

اللە‌دادی بیان کرد: بسیاری از کارآفرینان بە دنبال خلق محصول جدید هستند و در این راستا بە شناسایی و تفحص دربارە نیازهای روز بازار و جامعە می‌پردازند، جست و جو در بازار و شناسایی مشکل و ارائە راە‌حل می‌تواند بە این مهم کمک کند کە در بازار چە اتفاقی صورت می‌گیرد و بە چە چیزی احتیاج دارد و این یکی از مباحثی است کە بازاریابی با شناخت تقاضا، خواستە، نیاز و شناخت مسئلە است و امروزە یکی از مشکلات موجود در خلق یک محصول عدم شناخت مسئلە است.

وی ادامە داد: در بازاریابی چهار محور وجود دارد کە باید بە آن توجە شود، کە یکی از آن محورها خود بازار است، زیرا گفتە می‌شود بازار بە مثابە موجود زندەای است کە خود تصمیم می‌گیرد کە چە اتفاقی بیفتد.

اللە دادی عنوان کرد: محور بعدی بحث کارآفرینی است، کە آیا این کارآفرینی مبتنی بر بازار اتفاق می‌افتد یا خیر؟

وی تصریح کرد: بعد از کارآفرینی بحث دیگری کە پیش می‌آید مشتری مداری است یعنی آیا محصول جدید مشتری دارد؟ آیا خواستە‌ها، نیازها و توقعات مشتری را برآوردە می‌کند یا خیر؟ و این مسئلەای است کە بعدها محصول را دستخوش تغییراتی می‌کند و اینجاست کە نوآوری بە وجود می‌آید.

اللە دادی اضافە کرد: ما در دنیای اقتصاد پنج نسل را داریم، که یکی نسل قدیم و نسل اول کسب و کارها است که نسل بازاریابی و فروش، مشتری مداری بود، برندسازی و مسئولیت اجتماعی بود  و بعدها نسل توجه به مسائل اجتماعی و اخلاقی و محیط به وجود آمد، نسل چهارم نسل انقلاب صنعتی بود و بر این باور بود که فناوری‌ها باید در اختیار بشر قرار گیرند.

وی افزود: ما یک سری دگردیسی‌های دیجیتال داریم که مدام در حال تغییر و تحول است و برخی از آن‌ها با شکست روبه‌رو می‌شوند و برخی از آن‌ها دچار قوت می‌شوند.

الله دادی گفت: با توجه به وجود محدودیت در کسب و کارها، اگر کارآفرین از این محدودیت درست استفاده و به آن توجه کند می‌تواند محدودیت را به فرصت تبدیل کند.

وی در خصوص اصول بنیادی در نوآوری دیجیتال اظهار کرد: نوآوری‌های دیجیتال پلتفرم‌های مختلفی را به وجود آورده است، یعنی یک سایت و اپلیکیشنی دارند و یک بستر نرم‌افزاری دارند، پس یک نگاه پلتفرمی دارد و می‌توان گفت توسط نسل‌های وب این پلتفرم‌ها پیاده سازی می‌شوند

الله دادی اضافه کرد: مفهوم نوآوری دیجیتال از طریق اطلاعات پلتفرم‌های مشارکتی به وجود آمده است و می‌توان گفت نوآوری دیجیتال مبتنی بر پلتفرم و ارتباطات اجتماعی و داده‌ها است.

وی عنوان کرد: کسانی که فناوری و نوآوری را تدریس می‌کنند، کسانی هستند که بایستی ظهور و افول صعود نوآوری را ببینند.

الله دادی در خصوص نگاه پلتفرمی ادامه داد: دیدگاه پلتفرم مبتنی بر یکپارچه سازی است و نگاه پلتفرمی این است که بسیاری از فرآیندها که ما در روند کسب و کارها شاهد آن هستیم، مبتنی بر پلتفرم شده‌اند.

وی در خصوص اینترنت اشیا اظهار کرد: امروزه بسیاری از کسب و کارها به سمت اینترنت اشیاء حرکت کرده‌اند و هر آنچه که در اطرافمان می‌بینیم همچون تلفن و ... همه به نحوی اینترنت اشیاء محسوب می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کسب و کارها محصول جدید الله دادی اللە دادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۶۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد

رییس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس، گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش بینیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویداد‌های علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت اپ قرار می‌گیرند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد.

دکتر مصطفی زمانیان عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می‌توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رییس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه‌هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهاد‌های مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • آیا هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • استفاده از روش‌های نوین برای به نتیجه رسیدن کارهای فرهنگی
  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • وجود تضاد جدی بین دولت‌سازی در توسعه غربی و مدل اسلامی
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور