Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی نایب رییس هیات مدیره صنوق پژوهش و فناوری ارس گفت: متاسفانه آذربایجان شرقی در مقایسه با برخی استان های کشور با تاخیر یک دهه ای در تاسیس صندوق پژوهش و فناوری مواجه بوده و همین امر توسعه ساختار تامین مالی برای دانش بنیان ها و گروههای فناور را با کندی همراه کرده است.

ابراهیم نصیری در حاشیه نمایشگاه رینوتکس تبریز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه خلا وجود نهاد مالی موثر در اکوسیستم نوآوری وفناوری استان با تاسیس اولین صندوق پژوهش و فناوری استان توسط منطقه آزاد ارس و پارک علم و فناوری و مشارکت دو نهاد خصوصی از سال 98 و صندوق تبریز در سالجاری مرتفع شده و بایستی از ظرفیت بوجود آمده نهایت بهره برداری انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این تاخیر و به نوعی عقب ماندگی تاریخی در ایجاد و توسعه ساختار نهادهای تامین مالی سرمایه گذاری در حوزه دانش بنیانی بایستی با جدیت تمام جبران شود.

عضو هیات مدیره صندوق پژوهش و فناوری ارس با اشاره به این‌که فعالیت در حوزه نوآوری و فناوری با چالش های متعددی روبروست، ادامه داد: هرچند صندوق پژوهش و فناوری ارس در دو سال گذشته نزدیک به 200میلیارد ریال تسهیلات و خدمات از منابع مختلفی چون منابع داخلی صندوق، منابع صندوق نوآوری و شکوفایی کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اختیار شرکت های دانش بنیان و فناور استان قرار داده است؛ ولی آنچه که امروز یکی از مهمترین نیازهای اکوسیستم دانش بنیان استان و تامین مالی سرمایه گذاری خطرپذیر یا همان وی سی و فعال شدن شتابدهنده هاست.

وی ادامه داد: رینوتکس امسال دو مجموعه صندوق پژوهش و فناوری ارس و تبریز و چندین شتابدهنده را در کنار سایر بازیگران اکوسیستم دارد و این نویدبخش اقدامات خوب در این زمینه است.

نصیری گفت: صندوق پژوهش و فناوری ارس در کنار خدمات جاری خود در حوزه تسهیلات و ضمانت نامه و خدمات مالی دیگر، بدنبال تقویت سرمایه گذاری با الگوهایی مانند هم سرمایه گذاری است.

وی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی ریاست جمهوری در این خصوص طرح های ویژه ای دارند که با عاملیت صندوق پژوهش و فناوری ارس می تواند منجر به تحقق پروژهای استارتاپی بزرگ در استان و کشور شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی نمايشگاه فناوري صندوق پژوهش و فناوری ارس سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۹۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در آذربایجان شرقی در حال احداث است