Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه اعزام مجدد اعزام زائران در پایان مذاکرات رئیس سازمان حج و زیارت کشورمان و وزیر سیاحه و گردشگری سوریه به امضا رسید.

به گزارش مشرق، علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت در پایان سفر به سوریه و طی نشست و مذاکرات نهایی با وزیر گردشگری و سیاحه سوریه، اظهار کرد: خوشبختانه جلسات خوبی با مسئولان سوریه در حوزه‌های مربوطه داشته‌ایم که امید است منتج به شروع مناسب و شایسته سفرهای زیارتی به سوریه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه موضوع سلامت، رعایت پروتکل بهداشتی و امنیت زائران در برقراری مجدد این سفرها بسیار حائز اهمیت است، گفت: باز شدن این مسیر زیارتی خرسندی زائران ایرانی را موجب می‌شود.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به برنامه‌ریزی برای اعزام زائران گفت: برای پروازها وانتقال هوایی زائران هم باید مقدمات و تدابیر مناسب در این رابطه انجام شود.

وزیر سیاحه سوریه نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه به سوریه، اظهار کرد: معتقدم سفر شما گام موثری در نزدیکی دو دولت و ملت خواهد بود.

محمد رامی مارتینی افزود: وزیر کشور سوریه نیز بسیار مشتاق راه اندازی سفر زائران ایرانی است و تأکید کرده تا موضوعات مربوط به اعزام زائران ایرانی را پیگیری و به نتیجه رسانیم.

وی بر برقراری سفرهای زیارتی به منظور همکاری بیشتر دو کشور و دو ملت تاکید و عنوان کرد : حدود ۱۳ هزار تخت در زینبیه آماده پذیرایی از زائران است همچنین در صورت نیاز هتل‌های زیادی در دمشق برای ارائه خدمات به زائران در اختیار است و مشکلی در این رابطه وجود ندارد.

وی همچنین با اشاره به مباحث طرح شده از سوی رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص پروازها گفت: در این رابطه نیز اگر تعداد زائران افزایش یابد می‌توانیم تعداد پروازها را افزایش دهیم.

در پایان این دیدار طرفین تفاهم نامه مربوط به اعزام زائران را به امضا رساندند.

رئیس سازمان حج و زیارت شامگاه یکشنبه در رأس هیئی به منظور انجام اقدامات و نهایی کردن تفاهم برای از سرگیری مجدد اعزام کاروان های زیارتی به سوریه به این کشور سفر کرده است.

وی طی این سفر چهار روزه با وزرای کشور، گردشگری، بهداشت و نیز اوقاف سوریه در دمشق پیرامون این سفرها و مباحث مختلف مربوطه بحث و تبادل نظر کرد.

وی در روز نخست این سفر با سفیر کشورمان در دمشق، وزرای اوقاف و نیز سیاحه و گردشگری سوریه و در دومین روز (سه شنبه) با وزرای کشور و بهداشت سوریه و نماینده ولی فقیه در این کشور دیدار کرد و امروز نیز طی مذاکراتی با طرف‌های سوری در نهایت تفاهم‌نامه مربوط به اعزام زائران کشورمان به سوریه را به امضا رساندند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان سازمان حج و زیارت سوریه زیارت حرم حضرت زینب رئیس سازمان حج و زیارت زائران ایرانی اعزام زائران تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۹۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد

دولت هلند جمعه اعلام کرد، در صورتی که آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا پیشنهاد‌ها برای تقویت بی‌طرفی خود را اجرا کند، ازسرگیری کمک‌ها به این نهاد را بررسی می‌کند.

به گزارش رویترز، دولت هلند گفت که در ماه ژانویه کمک‌های سالانه خود را به آنروا داد و قصد ندارد در آینده نزدیک کمک‌های بیشتری ارائه کند.

در پی ادعا‌هایی که رژیم صهیونیستی اسرائیل در ژانویه مبنی بر احتمال مشارکت ۱۲ کارمند آنروا در حملات حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ مطرح کرد، یک گروه تحقیق ایجاد شد. در هفته‌های بعد، بسیاری از کشور‌های حامی مالی آنروا حدود ۴۵۰ میلیون دلار کمک‌های خود به این سازمان را تعلیق یا متوقف کردند.

از آن زمان بسیاری از این کشور‌ها از جمله سوئد، کانادا، ژاپن، اتحادیه اروپا و فرانسه کمک‌های مالی را از سر گرفته اند، اما کشورهایی، چون آمریکا و انگلیس این کار را نکرده‌اند.

نتایج تحقیق مستقل از آنروا که روز دوشنبه منتشر شد، نشان دهنده «بی طرفی» این نهاد بین المللی است و می‌گوید که [رژیم]اسرائیل مدرکی برای ادعا‌های خود در مورد برخی از کارکنان این آژانس ارائه نکرده است. این گزارش می‌افزاید: آنروا همچنان «غیر قابل جایگزین و اجتناب ناپذیر» است.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد به تازگی گفت که توقف این کمک‌ها به ارگان اصلی کمک‌رسانی در غزه در حالی صورت می‌گیرد که ماه‌ها عملیات نظامی اسرائیل این منطقه را به یک «جهنم بشردوستانه تبدیل کرده است» و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت آن به غذا، آب و خدمات پزشکی و سرپناه نیاز مبرم پیدا کرده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ۳۹ کاروان از گلستان برای مناسک حج تمتع اعزام می شوند
  • اعزام زائران کرمانی به سرزمین وحی پس از ۹سال + تصاویر
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • ببینید/ بدرقه حاجیان با نوای «چاوشی‌خوانی»
  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳
  • میانگین سنی حجاج عازم حج تمتع ۵۷ سال است
  • حاجیان ایرانی با میانگین سنی ۵۷ سال عازم حج تمتع می‌شوند
  • برگزاری همایش آموزشی توجیهی مناسک حج تمتع در مشهد
  • ۱۰۵۵ قزوینی به حج تمتع اعزام می‌شوند