Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، ظفرمند مدیر کل بیمه سلامت مازندران درباره آزاد حساب شدن داروها توسط داروخانه ها در صورت درج نشدن کد ملی روی نسخه های بیمار، گفت: ممکن است برخی از داروخانه‌ها و نسخه پیچ‌ها بعلت شلوغی کار کد ملی را از بیمار نپرسند که ما از آن‌ها درخواست داریم همکاری لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: پزشکان حتی در سربرگ خود کد ملی بیمار را بنویسند نسخه به صورت بیمه‌ای برای بیمار محاسبه خواهد شد.

ظفرمند گفت: برای ثبت هر نسخه بیمار در سامانه به داروخانه‌ها مبلغی به عنوان پاداش داده خواهد شد.

او افزود:طرح نسخه نویسی الکترونیک به کمک مردم آمده و اگر برخی اشکالات در این طرح وجود دارد در آغاز راه هستیم.

ظفرمند گفت: بسیاری از مشکلات مردم در گذشته به هراه نداشتن دفترچه بوده که هم اکنون با ارائه کد ملی می‌توانند خدمت دریافت کنند.

مشکل قطع شدن اینتر نت در این طرح

ظفرمند مدیر کل بیمه سلامت مازندران گفت:برخی مواقع ممکن است سیستم قطع بوده و مشکل داشته باشد که راه‌های جایگزینی وجود دارد که به همه موسسات اعلام شده است

او افزود:مشکل قطعی اینترنت برای همه مردم وجود دارد و روش جایگزین برای رفع این مشکل وجود دارد.

او افزود:اگر سیستم قطع باشد هر فردی با  شماره گیری کد دستوری# ۱۶۶۶* هم وضعیت بیمه‌ای خود را مشاهده کند و هم موسسه مربوطه کد ۱۲ رقمی دریافت کرده که به عنوان برگه بیمه و استخقاق درمان است که می‌تواند روی آن برگه ثبت کند و نسخه درمان را بپیچد.

مراکز خصوصی موظف به ارائه خدمات الکترونیک هستند

ظفرمند مدیر کل بیمه سلامت مازندران گفت:برابر قانون ۵ ساله ششم و قانون بودجه کشور تبصره ۱۷ تمام مراکز خصوصی دولتی و خیریه ارائه دهنده خدمات سلامت باید در بستر الکترونیک کار کنند.

او افزود:تمام سازمان‌ها بیمه گر و سازمان‌های بیمه تکمیلی هم کلف شدند حداقل تا اول دیماه الکترونیکی پذیرش کنند در غیر اینصورت به عنوان تخلف محسوب می‌شود.



منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه سلامت مازندران نسخه نویسی الکترونیکی وزارت بهداشت کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۱۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!

قلعه باستانی «فلک‌الافلاک» یکی از شاخص‌ترین آثار تاریخی ایران و جهان است، بنای عظیم آجری مربوط به دوره ساسانی که همچنان استوار بر روی تپه‌ای باستانی در مرکز شهر خرم‌آباد میزبان دوستداران میراث‌فرهنگی این مرزوبوم است.

مسکوت ماندن طرح استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک»

زیبایی و معماری شگفت‌انگیز قلعه «فلک‌الافلاک» موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان به‌عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.

این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری به‌عنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آل‌بویه درآمد و از قرن ششم هجری پس از ساخته‌شدن شهر جدید خرم‌آباد این قلعه نیز بنام خرم‌آباد معروف شد و احتمالاً نام فلک‌الافلاک در دوره قاجار به آن اطلاق شده است.

این بنای کم‌نظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در این میان، طرح استحکام‌بخشی و لرزه‌خیزی قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک» سال‌هاست که به دلایل مختلفی ۱۴ سال است که مسکوت مانده و امروز شاهد برخی مشکلات در این بنای تاریخی هستیم، مشکلاتی که در مقطعی با هشدار مسئولان ملی و استانی نیز مواجه شد.

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان، اظهار داشت: درگیر تأمین اعتبار استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» هستیم.

وی عنوان کرد: سازمان مدیریت قول مساعد داده که این اعتبار را تأمین کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان تأکید کرد: اجرای طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» نیازمند حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

حسن‌پور با تأکید بر اینکه طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» ۱۴ سال است که رها شده و متوقف مانده است، گفت: حتماً می‌بایست قبل از حضور ارزیاب یونسکو برای بررسی ثبت جهانی قلعه «فلک‌الافلاک» این طرح اجرایی شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در مشکلات فنی در قلعه خوشبختانه نداریم، چیزی به نام رانش دیگر در قلعه نداریم، استحکام‌بخشی به‌منظور جلوگیری از رانش است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • طرح نور، طرحی برای حفظ حجاب و عفاف
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله