Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی، امام جمعه کرج در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کرج با اشاره به بیست و سوم آبان ماه سالروز ولادت حضرت امام حسن عسکری (ع)، گفت: هشتم ربیع‌الثانی در سال ۲۳۱ قمری خانه امام هادی (ع) منور به وجود یازدهمین خورشید آسمان ولایت و امامت و سیزدهمین معصوم حضرت امام حسن عسکری (ع) شد؛ فرزندی که از دامن مطهر مادری پرهیزکار و نیکوکار به نام حدیثه متولد شد و پدر عدالت‌گستر موعود حضرت، ولی عصر ارواحنا فدا هست و کنیه آن حضرت ابا محمد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام‌جمعه کرج با تأکید بر این که مسئله حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از کالا‌های اساسی را دولت و مجلس محترم باید تمام ابعاد و جوانب آن و آثاری که بر زندگی افراد به‌خصوص اقشار کم‌درآمد جامعه دارد را به‌دقت بررسی و ارزیابی کنند، افزود: گرانی‌ها به‌اندازه کافی جامعه را تحت‌فشار قرار داده است. لطفاً دقت لازم را داشته باشید تا به مردم شُک جدید وارد نشود و دچار نگرانی تازه‌ای نشوند.

آیت‌الله حسینی همدانی گفت: حتماً لازم است اقدامات مؤثری برای اصلاح بازار و مشکل گرانی برداشته شود، ما منتظریم و هنوز اقدام جدی و مؤثری دیده نمی‌شود، امیدواریم به‌زودی این اقدامات دیده شود، هنوز مردم اهل صبوری هستند و دولت تازه‌کار و جدید را فرصت می‌دهند. امیدوارم به‌سرعت این ضعف‌ها جبران شود.

او با اشاره به نکته استانی، افزود: الحمدالله استاندار البرز هم توسط دولت اگرچه کمی دیر، ولی بالاخره انتخاب شد؛ و در هفته پیش رو معرفی خواهند شد، اولاً از تلاش و فعالیت‌های استاندار سابق جناب آقای شهبازی تشکر می‌کنم. خدای تعالی بر اساس نیات افراد به عمل آنان پاداش می‌دهد بنابراین هرچه کار در این استان انجام داده‌اند و نیت الهی داشته‌اند عندالله مأجورند و متنعم، من نمی‌دانم چگونه بوده، نیات را خود افراد می‌دانند؛ ما هم موظفیم به هر مقداری که کار صورت گرفته تقدیر و تشکر کنیم و خدا قوت بگوییم و از خدای تعالی بخواهیم در هر جایگاهی که قرار می‌گیرند، موفق و مؤید باشند.

امام جمعه کرج بابیان این که برای استاندار جدید جناب آقای عبداللهی هم آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در مدت مأموریت در این منطقه منشأ آثار و برکات باشند، گفت: عمر مسئولیت‌ها کوتاه و زمان به‌سرعت سپری می‌شود و نباید فرصت‌ها را از دست داد، به جناب ایشان عرض می‌کنیم استان البرز پر است از فرصت کار و جوانان عالم، مستعد و متدین آماده‌به‌کار و خدمت که باید با مدیریت حضرت‌عالی و برقراری جو همدلی و محبت با استفاده از همه ظرفیت‌ها، شعار ما می‌توانیم را گفتمان رایج کرده تا شاهد فتح قله‌های اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی در این استان که تأثیر بر نقاط دیگر کشور هم دارد، باشیم پس باید به جدّ تلاش کرد تا عقب‌ماندگی‌های گذشته استان که علل مختلفی دارد به‌سرعت جبران شود.

آیت‌الله حسینی افزود: افرادی که انتخاب می‌شوند، توانمند و قدرت داشته باشند. کارشان را بلد باشند، اهل لابی‌گری و سیاسی بازی نباشند، مشغول کار باشند، این استان زمینه کار فراوان دارد و خیلی زود شکوفا خواهد شد و الگوی مناطق دیگر کشور خواهد شد، عناصر جوان در این استان فراوان‌اند. ظرفیت‌های کاری فراوان است. نکاتی را در صورت لزوم و با قید حیات در جلسه معارفه عرض خواهم کرد، برای فضای عمومی همین نکات کفایت می‌کند.

انتهای پیام /ر.ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماز جمعه خطبه های نماز جمعه جمعه کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۴۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نور محبوسی که خاموش نشد

هر چند تقویم‌ها را ساخته‌اند تا به ما سال و ماه را یادآوری کنند تا زمان را از دست ندهیم اما این، همه فایده خط‌کشی سال و ماه نیست. گاه همین خط و نشانه‌ها به ما کمک می‌کند سری به روایت‌های به‌جامانده از حوادث و اشخاص در تاریخ بزنیم. وقایع و اشخاصی که برای ما عبرت‌ها و یادآوری‌هایی با خود دارند. در این میان می‌توان مدعی شد تقویم شیعه برای ما بچه مسلمان‌ها، سراسر ذکر و یادآوری است. به همین دلیل بر آن شدیم در مجموعه نوشته‌هایی، برخی از این یادآوری‌ها و ذکرها را بیاوریم.

مناسبت‌های ماه شوال را که مرور می‌کنی، در برخی روزها بیشتر از بقیه ممکن است مکث کنی. یکی از این روزها، سالروز دستگیری امام کاظم(ع) توسط هارون عباسی است. آن‌طور که شنیده‌ایم و می‌دانیم، آغاز امامت ایشان همزمان با دوران استقرار و ثبات خلافت عباسیان است. سلسله‌ای که دارای حکام مستبدی بود و به حکومت‌دارای همراه با خفقان و تهدید و بگیر و ببند، مشهور بودند. طبیعی است در چنین شرایطی، شخصیتی مانند امام موسی کاظم(ع) روز خوش نداشته باشد. بنا به روایت‌های تاریخی، علت اصلی اسارت و زندانی کردن امام موسی کاظم(ع)، شهرت امام و دسترسی شیعیان به ایشان و توجه بی‌سابقه مردم به آن‌ حضرت است. حضرت موسی بن جعفر(ع) در طول دوران امامتش بارها از طرف خلفای عباسی احضار و زندانی شد. در مورد مدت زندانی‌ بودن امام(ع) گزارش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توان گفت مدت آخرین اسارت منتهی به شهادت ایشان چهار تا پنج سال و مجموع اسارت ایشان در دوران زندگیشان، بین 10 تا 12سال است. اگرچه در بسیاری از موارد، امام(ع) در خانه برخی از افراد، محصور و تحت نظر بودند؛ اما در مواردی حکومت عباسی به شکنجه ایشان در زندان‌هایی مخوف و سیاهچال‌ها می‌پرداختند که در زیارت‌نامه حضرت به این موضوع اشاره شده است. بر اساس گزارشی دیگر، ‌هارون گاهی برای تفریح به پشت‌بامی می‌رفت که مشرف به زندان بود. روزی به ربیع گفت این پارچه چیست که هر روز آن‌ را داخل زندان می‌بینم؟ ربیع گفت: پارچه نیست! موسی بن جعفر است که پس از فجر تا هنگام نماز ظهر به سجده می‌رود. ‌هارون گفت: او از راهبان بنی‌هاشم است! ربیع از او پرسید: پس چرا در زندان بر وی سخت‌گیری می‌کنی؟ ‌هارون گفت: چاره‌ای نیست!

نخستین‌بار امام در زمان خلافت مهدی عباسی از مدینه به بغداد تبعید شد که زمان دقیق آن ذکر نشده است. اما دومین بار به وسیله هارون در ۲۰شوال سال ۱۷۹ق در مدینه دستگیر و ۷ ذی‌الحجه در بصره در خانه عیسی بن جعفر زندانی شد. نفوذ معنوی امام کاظم(ع) در دستگاه حاکم به‏حدی بود که کسانی مانند علی بن یقطین وزیر دولت عباسی، از دوستداران حضرت موسی بن جعفر(ع) بودند و به دستورات ایشان عمل می‌کردند. هارون سرانجام در سفری که در سال 179 به خانه خدا رفت، از عظمت معنوی امام و احترام خاصی که ایشان در بین مردم داشت بیش از پیش آگاه شد. او پس از بازگشت به مدینه و زیارت مرقد پیامبر(ص) تصمیم گرفت موسی بن جعفر(ع) را دستگیر و زندانی کند. به دستور هارون در زمان انتقال آن حضرت از مدینه به بصره، کجاوه‌هایی در مسیر همراه با کجاوه امام حرکت کردند تا در طول مسیر از راه‌های مختلف مسیر خود را تغییر دهند و  به این ترتیب مردم ندانند امام را به کجا و با کدام کجاوه بردند. این سیاست برای مأیوس کردن مردم و بی‌خبری از تبعیدگاه امام(ع) بود، سیاست‌هایی که نشان‌دهنده ترس حاکمان مستبد از نور و عظمت این امام بزرگوار بود؛ ترسی که به شهادت ایشان منجر شد. اما تاریخ گواه معتبری برای شکست استبداد و باقی ماندن نور است.

زهره هاشمی

دیگر خبرها

  • داعش مسئول حمله به نمازگزاران هرات
  • برپایی جشن‌های دهه‌ کرامت در گیلان و میزبانی از سه کاروان خدام رضوی
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت رونمایی می‌شود
  • اهدای درب طلای حرم امام رضا(ع) از طرف حرم حضرت معصومه(س)
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا(ع) در دهه کرامت
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود