Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به تزریق آسترازانکا برای متقاضیان قزوینی سفر به خارج از کشور، گفت: برای تزریق واکسن محدودیتی وجود ندارد در واقع افرادی که واکسن دریافت نکرده‌اند می‌توانند دز اول آسترازانکا را دریافت کنند، همچنین افرادی که دز اول یا دز دوم واکسن دیگری را دریافت کرده‌اند بعد از گذشت ۴ هفته می‌توان واکسن آسترازنکا دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفر فیض الهی در گفت‌وگو با ایسنا تصریح کرد: برخی از افرادی که قصد سفر به خارج از کشور دارند باید واکسن آسترازنکا تزریق کنند بنابراین شرایط تزریق واکسن آسترازانکا به این افراد در استان قزوین مهیا شده است.

وی افزود: برای تزریق واکسن محدودیتی وجود ندارد در واقع افرادی که واکسن دریافت نکرده‌اند می‌توانند دز اول واکسن را دریافت کنند، همچنین افرادی که دز اول یا دز دوم واکسن دیگری را دریافت کرده‌اند بعد از گذشت ۴ هفته می‌توان واکسن آسترازنکا دریافت کنند.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: متقاضیان برای تزریق واکسن باید مستنداتی برای سفر به خارج از کشور ارائه دهند، این مستندات توسط کمیته‌ای سه نفره بررسی و دستور تزریق واکسن صادر می‌شود، این مستندات می‌تواند شامل برگه پذیرش اقامت، ویزا، دعوتنامه از طرف اقوام در خارج از کشور و هر مستند دیگری باشد.

وی یادآور شد: سختگیری در صدور مجوز واکسن آسترازنکا وجود ندارد و اصل ما بر خوداظهاری افراد است و بررسی مدارک در سریعترین زمان ممکن صورت می‌گیرد، افرادی که یک نوبت واکسن غیره زده باشند باید ۲ نوبت واکسن آسترازانکا دریافت کنند و افرادی که دو نوبت واکسن دریافت کردند نیز تنها یک نوبت واکسن دریافت می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی واکسن کرونا قزوين کرونا در ایران سفر به خارج از کشور واکسن آسترازنکا واکسن دریافت تزریق واکسن دریافت کنند نوبت واکسن دز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۸۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌‌ ایجاد کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از 150 کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین 60 تا 80 درصد مؤثر است.

کانادا 13.6 میلیون دوز واکسن آسترازنکا را دور می‌ریزد!

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا 100 میلیون پوند برای حدود 50 قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن