Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر پیشین امور خارجه با اشاره به اینکه قدرت دفاعی ایران، یک مؤلفه بازدارنده مهم برای جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات است، تصریح کرد: قدرت دفاعی ایران، تهاجمی دفاعی است نه تهاجمی و جنگی.

به گزارش مشرق، منوچهر متکی در آستانه مذاکرات ۱+۴، قدرت دفاعی را یکی از مؤلفه‌های مهم برشمرد و گفت: قدرت یک کشور که سیاست خارجه، آن را در محیط بین‌الملل به نمایش می‌گذارد، برآیند همه قدرت‌های موجود در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*اعتقادات ملی و مکتب ملت ایران را اولین منبع قدرت جمهوری اسلامی ایران در سطح بین‌الملل است

وزیر پیشین امور خارجه اعتقادات ملی و مکتب ملت ایران را اولین منبع قدرت جمهوری اسلامی ایران در سطح بین‌الملل دانست و تصریح کرد: منطق جمهوری اسلامی ایران، که به حق است، یکی از منابع قدرت نظام در سطح جهان است.

متکی تأکید کرد: توان سیاسی، موقعیت ژئوپلیتیک و ژئواستراتژیک کشور، مؤلفه قدرت جمهوری اسلامی ایران در محیط بین‌الملل است.

*قدرت نرم و سخت، مهم‌ترین مؤلفه قدرت جمهوری اسلامی

وزیر پیشین امور خارجه افزود: قدرت نرم و سخت (دفاعی و نظامی)، مهم‌ترین مؤلفه قدرت جمهوری اسلامی ایران در محیط بین‌الملل است.

وی ادامه داد: یکی از پروژه‌هایی که رهبری شخصاً طی ۳۰ سال گذشته در جایگاه فرماندهی کل قوا، مدیریت کردند، بحث دفاع است.

متکی تأکید کرد: فرمانده معظم کل قوا، با استفاده از کارشناسان، متخصصان، صاحب‌نظران، تحلیلگران و بررسی تجربه هشت ساله دفاع مقدس که حتی به ما سیم خاردار هم نمی‌دادند، مدبرانه برای اینکه قدرت دفاعی کشور در بالاترین درجات قرار بگیرد، مدبرانه عمل کردند، این مسائل هیچ‌وقت تبلیغ نمی‌شد و مصاحبه در مورد آن انجام نمی‌شد، اما در عوض کار می‌شد.

وزیر پیشین امور خارجه تصریح کرد: مقام معظم رهبری نشان دادند، چگونه با استفاده از نیروهای نظامی ما «تهرانی مقدم‌ها و...»، می‌توان یک پیشرفت علم بنیان را در حوزه دفاعی کشور به وجود آورد.

*قدرت دفاعی ایران، یک مؤلفه بازدارنده مهم برای ایران

متکی، تحقق یافتن مسئله رسیدن به جایگاهی که دشمنان از قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران وحشت داشته باشند را یکی از اهداف بلند فرمانده معظم کل قوا دانست و افزود: این مهم با حمله به عین‌الاسد (پایگاه نظامی تصرف‌شده توسط ارتش تروریست آمریکا) و سرنگونی پهپادهای متجاوز ارتش تروریست آمریکا، تحقق‌یافته است.

*قدرت دفاعی ایران، مؤلفه بازدارنده مهم برای جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات، تهاجمی و دفاعی است نه تهاجمی و جنگی

وزیر پیشین امور خارجه با اشاره به اینکه قدرت دفاعی ایران، یک مؤلفه بازدارنده مهم برای جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات است، تصریح کرد: قدرت دفاعی ایران، تهاجمی دفاعی است نه تهاجمی و جنگی، این مهم مورد توجه دشمنان است.

*دشمنان عادت دارند در مذاکرات از زبان تهدید استفاده کنند

متکی با بیان اینکه دشمنان عادت دارند در مذاکرات از زبان تهدید استفاده کنند، اضافه کرد: دشمن متوجه است که دیگر نمی‌تواند در جریان مذاکرات تهدید را راهبرد خود قرار دهند، زیرا در این رابطه همه کار انجام دادند.

*سردمداران آمریکا، با ترس از قدرت دفاعی ایران، حرف از گزینه نظامی نمی‌زنند

وزیر پیشین امور خارجه با تأکید بر اینکه یک روز بوش پسر تهدید نظامی را سوژه اصلی مصاحبه‌های خود علیه ایران قرار داده بود و دائم تکرار می‌کرد که گزینه نظامی روی میز است، تصریح کرد: بخش مهمی از این موضوع که الآن سردمداران آمریکایی با وحشت از قدرت دفاعی ایران، حرفی از گزینه نظامی روی میز نمی‌زنند، به توانمندی قدرت دفاعی ایران بر می‌گردد.

متکی با اشاره به اینکه قدرت دفاعی ایران، پشتوانه قوی در هر مذاکره در سطح بین‌الملل به ویژه نشست وین است، اضافه کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران از چنین جایگاهی برخوردار است.

وزیر پیشین امور خارجه در آستانه مذاکرات وین، تصریح کرد: ان‌شاءالله تیم مذاکره‌کننده، بر مبانی اصول و محورهای اساسی کار اشراف و باور دارند و با جدیت آن را دنبال می‌کنند.

*هدایت آقای رئیسی در برجام، هوشمندانه و مدبرانه است

متکی با اشاره به مواضع دولت سیزدهم مخصوصاً شخص رئیس‌جمهور نسبت برجام، اظهار داشت: هدایت آقای سید ابراهیم رئیسی در موضوع برجام و مذاکرات، هدایتی کاملاً هوشمندانه و مدبرانه است و برای این عزیزان در مسیر مذاکره آرزوی توفیق داریم.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان منوچهر متکی برجام دولت سیزدهم سیدابراهیم رئیسی مقام معظم رهبری دفاع مقدس آمریکا ایران نشست وین قدرت جمهوری اسلامی ایران ایران در برابر تهدیدات وزیر پیشین امور خارجه قدرت دفاعی قدرت دفاعی ایران بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۸۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم

  درخصوص ماهیت تسلیم‌ناپذیری در برابر دشمنان و نضج یافتن آن در حوزه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، نکاتی وجود دارد که لازم است مورد توجه قرار گیرد:

نخست آن‌که، پذیرش زور و تسلیم در برابر زیاده‌خواهی‌ها، ریشه فرهنگی و فکری دارد. سلطه‌پذیری، در واقع به معنای پذیرش هنجارهای ساختگی و الگوواره‌های مغایر با فطرت و ارزش‌های انسانی توسط افراد و جوامع سلطه‌گراست. پر واضح است که سازش و کرنش در برابر بیگانه، به‌نوعی که استقلال فکری و فرهنگی را از بین ببرد، ارمغانی جز بی‌هویتی و نابودی ساختارهای فرهنگی جوامع در پی نخواهد داشت. در نقطه مقابل، تسلیم‌ناپذیری در برابر زیاده‌خواهی‌ها و متعاقبا ایستادگی و مقاومت افراد و جوامع در برابر فشار بیگانگان، هویت‌آفرین بوده و نشان از پایبندی به ارزش‌های فطری و آموزه‌های معنوی و دینی دارد. انسان‌ها و جوامع موحد، قدرت را منحصر در ذات باریتعالی می‌دانند، از این رو مقهور قدرت‌های ساختگی نشده و آن را مغایر با آزادی خدادادی خود قلمداد می‌کنند. از آنجا که فرهنگ، نقش زیربنایی در جوامع گوناگون دارد، بیگانگی از فرهنگ خودی، به مراتب نسبت به از خودبیگانگی اجتماعی(که توسط هگل و دیگران مطرح شده)آثار و تبعات سوء بیشتری دارد و منتج به سرکوب ارزش‌ها و هنجارها و تبدیل آنها به ضد ارزش می‌شود و زمینه پذیرش فشار و زور را فراهم می‌سازد. نکته دوم، مربوط به نگاه امامین انقلاب به آسیب از خودبیگانگی و تأثیر سوء آن بر عزت و استقلال کشور است. حضرت امام خمینی(ره)، ریشه‌های آسیب به استقلال را،فکری - فرهنگی دانسته ووابستگی درونی و ذهنی به دشمنان را منشأ سایر وابستگی‌های تحقیر‌آمیز قلمداد می‌فرمایند. در نگاه کلان رهبرمعظم انقلاب اسلامی نیزبزرگ‌ترین فاجعه برای ملت ما،وابستگی فکری به دشمنان و غافل ماندن از ارزش‌های درون‌زای ملت ایران است.
معظم له در اولین روز از سال۱۳۹۳ و درحرم مطهر حضرت امام رضا(‌علیه السلام)‌ روی همین مسأله، تاکید ویژه‌ای فرمودند: « نادیده گرفتن خطوط انقلاب اسلامی و هویت اصلی ملت ایران، تحقیر اخلاق ایرانی و فرهنگ اسلامی و مقایسه‌ای احساسی و توام با لاابالی‌گری، زمینه سست شدن عزم راسخ ملی و توسعه بیماری سرطانی تردید را در میان مردم به وجود خواهد آورد.» قاعده قرآنی محکم و مبنایی نفی‌سبیل، ناظر بر آن است که خداوند متعال راهی برای تسلط کفار بر مسلمین قرار نداده و وابستگی انسان‌ها به کفار، معلول نادیده گرفتن ارزش‌های ذاتی و انسانی و حرکت در مسیری غیر‌خداپسندانه است. نکته سوم، معطوف به رصد و تحلیل ابزارهای نوین دشمن (‌خصوصا در پیچ تاریخی کنونی) در راستای تحقیر و تسلیم ملت‌های مسلمان و محو مولفه‌های استقلال و عزت از حیات آنهاست. دشمن در این مسیر، مصادیق سلطه‌پذیری و سازش جوامع اسلامی را در بسته‌های تزیین شده ارائه کرده و تمرکززدایی از ذات و ماهیت این بسته‌های ضد‌فرهنگی را در دستور کار خود قرار داده است. درمقابل، نقطه قوت گفتمان انقلاب اسلامی، قدرت اقناع و تبیین‌گری آن درمواجهه تمام‌عیار با دشمن درعرصه جهاد تبیین است. تکیه بر‌کنشگری فرهنگی در مقابل نگاه واکنشی و انفعالی وبازخوانی دقیق مولفه‌های تسلیم‌ناپذیری واستقلال‌طلبی درتمدن اسلامی- ایرانی، چارچوب و پیش‌شرط اصلی تحقق قدرت واستقلال همه‌جانبه ما ومتعاقبا، ناکامی وشکست نهایی دشمنان خواهد بود. 

دیگر خبرها

  • ایران در عملیات «وعده صادق» سیلی دردناکی به اسراییل زد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟
  • «وعده صادق» و تثبیت جایگاه ویژه ایران در نظام امنیتی غرب آسیا
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است