Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «اعتماد صفر» (zero trust) یک چارچوب امنیتی مبتنی بر این باور است که هر کاربر ، دستگاه و آدرس IP که به یک منبع دسترسی پیدا می‌کند یک تهدید محسوب می‌شود تا زمانی که خلاف آن ثابت شود.

به عبارت دیگر Zero Trust یک مدل امنیتی فناوری اطلاعات است که نیاز به تأیید هویت دقیق برای هر شخص و دستگاهی دارد که می‌خواهد به منابع موجود در یک شبکه خصوصی دسترسی پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش موجود، این دفتر فعالیت‌های خود را به مدیر ارشد اطلاعات وزرات دفاع گزارش خواهد داد و تحت نظارت یک مقام ارشد که نام وی فاش نشده، خواهد بود.

دیوید مک‌کئون، در رویداد «سایبرکان» (CyberCon) در این باره گفت: ما تلاش‌های خود را دو برابر کردیم، برای دریافت بودجه داخلی جنگیدیم تا بتوانیم این مشکل را سریع‌تر حل کنیم. ما در حال ایجاد یک دفتر مدیریت پورتفولیو هستیم که همه محیط‌های شبکه را برحسب اولویت دسته بندی می‌کند و طی ۵،۶ و ۷ سال آینده هرکدام از آنها را در یک مسیر «اعتماد صفر» قرار می‌دهد.

او در بخشی دیگر از سخنانش افزود: ما اکنون توجهات را به این موضوع جلب کرده‌ایم و مدیریت ارشد بخش نیز از ایده پشتیبانی می‌کند و بودجه نیز صرف این بخش می‌شود به این ترتیب می‌توان اقدام مذکور با سرعت زیاد انجام داد.

اظهار نظر وی در حالی بیان می‌شود که ۶ ماه قبل و پس از رویداد هک سولارویندز، دولت بایدن دستور ارتقای امنیت سایبری سازمان‌های دولتی را صادر کرد.

کد خبر 5349654

منبع: مهر

کلیدواژه: حاکمیت سایبری پنتاگون امنیت سایبری هکرها فناوری فضایی حکمرانی فضای مجازی نوآوری فیس بوک همراه اول تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری اینترنت فضانوردان ناسا شرکت دانش بنیان ایالات متحده امریکا طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۹۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که یک هواپیمای شخصی اسرائیلی امروز شنبه در ریاض، پایتخت عربستان سعودی به زمین نشست و اخیرا برای انتقال مقامات ارشد موساد از آن استفاده شده است.

رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی موسوم به «مکان» گزارش داد، فرود هواپیما در آستانه سفر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به ریاض انجام شده است.

بر اساس این گزارش، این هواپیما امروز از فرودگاه بن گوریون برخاسته و در امان پایتخت اردن به طور موقت توقف کرده و از آنجا به مقصد ادامه داده است.

رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود: این احتمال وجود دارد که مقامات ارشد اسرائیلی در این هواپیما حضور داشته باشند تا در مورد عادی سازی مذاکرات با عربستان سعودی گفت‌وگو کنند.

بر اساس این گزارش، این هواپیما متعلق به یک تاجر اسرائیلی است و در ماه های اخیر در سفرهای رسمی مسئولان ارشد موساد و وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) استفاده شده است.

پایگاه خبری آکسیوس همچنین گزارش داد که مقامات آمریکایی امیدوارند به توافقی دوجانبه با سعودی‌ها برسند تا به نتانیاهو ارائه کنند. این توافق شامل تعهد به مسیری است که به راهکار دودولتی منتهی می‌شود.

این در حالی  است که قرار است آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا دوشنبه و سه‌شنبه آینده به عربستان سعودی سفر و در مورد تلاش‌های جاری برای دستیابی به آتش بس در غزه رایزنی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • دفتر بن‌گویر بیانیه داد
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا