Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهره اسد پور در گفت و گو با مهر اظهارکرد: تا کنون ۸۰۰ صنعتگر صنایع دستی و هنرهای سنتی خراسان جنوبی از ابتدای پرداخت تسهیلات کرونا برای دریافت آن معرفی شده‌اند.

وی بیان کرد: از این تعداد ۵۵۰ نفر در مرحله اول در سال گذشته و ۲۵۰ نفر در مرحله دوم تا این لحظه برای دریافت تسهیلات معرفی شده‌اند که بیشتر آنها این تسهیلات را با کارمزد ۴ درصد دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از جامعه آماری ۱۰ هزار صنعتگر صنایع دستی استان برای ۷ هزار و ۵۰۰ نفر مجوز و پروانه تولید انفرادی، پروانه تولید کارگاهی، پروانه اعلام تأسیس کارگاه و کارت شناسایی صادر شده است.

اسدپور عنوان کرد: مابقی صنعتگران صنایع دستی و هنرهای سنتی استان مجوز ندارند یا به دلایلی مجوز آنها باطل شده و برای صدور مجدد آن تاکنون اقدام نکرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه ارزش فروش تولیدات صنایع دستی با شرکت فعالان این حوزه در نمایشگاه‌های صنایع دستی استان و کشور مشخص می‌شود، گفت: با شیوع کرونا و اینکه نمایشگاه‌های صنایع دستی تعطیل شد بازار این تولیدات راکد و فروش مجازی صنایع دستی رونق گرفته و چون این کار توسط خود این افراد انجام می‌شود، آمار دقیقی در این باره نمی‌توان ارائه کرد.

سرپرست معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی درباره میزان صادرات صنایع دستی از ابتدای سال عنوان کرد: از آن جایی که در خراسان جنوبی پایانه صادرات صنایع دستی در گمرک نداریم صادرات صنایع دستی استان از گمرکات استان‌های دیگر است.

وی ادامه داد: همچنین صادرات به شکل چمدانی از دفتر پست بیرجند هر ماه ۴ تا ۵ ساک بزرگ است که باید برای ارائه آمار در این باره بررسی دقیقی انجام شود.

کد خبر 5350186

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی خراسان جنوبی صنایع دستی تسهیلات کرونایی ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه آمار کرونا کرمانشاه بارش برف گرگان واکسن کرونا اردبیل بارش باران عکس استانها سیستان و بلوچستان ایلام مراسم تودیع و معارفه صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۰۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت ۶۲ درصدی تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدزبیر موسوی، امروز_ سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در نشست شورای بانک‌های عامل کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، اظهار کرد: میانگین پرداخت کشوری ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصداست.

وی افزود: ۵۳ هزار و ۶۵ پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده است و بقیه را حداکثر تا اواخر خرداد معرفی می‌کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک ملی ۴۵۰ سهمیه داشتیم که ۴۱۶ واحد معرفی شده‌است، در سال جدید بانک‌ها اعلام کرده‌اند سیاست‌ها هنوز ابلاغ نشده‌است و پرداخت‌ها کمتر شده‌است، انتظار داریم کمی سخت‌گیری‌ها در بخش ضمانت‌ها نیز کمتر شود، سال جدید پرداختی در بانک ملی نداشتیم.

سهراب اصالت‌زاده معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست وضعیت پرداخت تسهیلات مسکن از طرف بانک‌ها را شرح داد و گفت: بانک سپه ۷۰۰ سهمیه دارد که ۲۰۹ واحد انعقاد قرارداد شده‌ اما در سال جدید هنوز پرداختی انجام نشده‌است.

وی افزود: سهمیه بانک مسکن ۱۳۵۰ فقره بوده که از ۱۲۰۰ مورد معرفی شده ۴۲۴ مورد انعقاد قرارداد شده است.

اصالت‌زاده تصریح کرد: سهمیه بانک تجارت ۱۵۰۰ واحد سهیمه بوده که از این تعداد ۱۱۴۵ واحد معرفی شده ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

وی با اشاره به عملکرد سایر بانک‌ها از سال گذشته تاکنون گفت: در بانک صادرات ۹۰۰ سهمیه داشتیم که ۲۶۳ مورد انعقاد قرارداد شده‌است، در بانک کشاورزی ۴۵۰ واحد سهمیه داشتیم ۴۱۴ مورد معرفی و ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سهمیه بانک رفاه ۸۰۰ واحد بود که از ۶۸۴ واحد معرفی شده، ۲۰۰ واحد انعقاد قرارداد شده‌است و بانک ملت ۵۵۰ سهمیه بود که ۳۴۳ واحد معرفی شده و ۳۱۵ واحد انعقاد قرارداد شده‌ است.

وی گفت: پست بانک نیز ۳۰۰ واحد سهمیه داشتیم که ۲۰۷ واحد معرفی کردیم و ۴۸ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

کد خبر 749365

دیگر خبرها

  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران