Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، پیمان نامدار، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین که ظهر امروز در محل سالن اجتماعات پردیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: هیچ کاری در دانشگاه با توان و ایده یک فرد انجام نشده و همه در انجام آن نقش داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۲۳ ماه پیش که بنده مسؤولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی را پذیرفتم، با یک تیم منسجم روبرو بودم و تلاش کردیم در کنار یکدیگر در بحث توسعه دانشگاه گام برداریم.

نامدار ادامه داد: در آن دوران، بیمارستان رحیمیان مهم‌ترین مطالبه استان بود، هم‌چنین بیمارستان شهدای آبیک و پروژه‌های متعدد در حوزه سلامت نیز کوهی از کار را پیش روی ما داشت که باید با همت همه‌جانبه پیش می‌رفت.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: توسعه آموزش و پژوهش اصلی‌ترین رکن دانشگاه علوم پزشکی بود و ما کار را با یک تیم جوان آغاز کردیم و در همان اوایل کار نیز به بحران کرونا برخوردیم که تجربه‌ای در دنیا در آن وجود نداشت، در چنین بحرانی باید به‌صورت ضربتی و با آموخته‌های پیشین خود با این بیماری ناشناخته مواجه می‌شدیم و آن را در همه ابعاد مدیریت می‌کردیم.

نامدار بیان کرد: اگر انسجام و کمک مردم و گروه‌های جهادی، دستگاه‌های مختلف، خیرین، اصناف و صنعت نبود و هم‌چنین ۲ بال دانشگاه یعنی بیمه سلامت و بیمه تأمین اجتماعی نبود، عبور از این بحران بسیار سخت بود.

وی تصریح کرد: ما در این ایام سهم زیادی از انرژی و توان خود را برای مبارزه با کرونا گذاشتیم تا در کنار مدیریت این بیماری، اقدامات مناسبی برای زیرساخت‌های مستهلک حوزه سلامت و بهداشت انجام دهیم.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ادامه عنوان کرد: اگر چه حوزه بهداشت ما در طرح موفق شهید سلیمانی و طرح واکسیناسیون تلاش‌های زیادی کرد، اما در واحدهای دیگر نیز از توسعه زیرساخت‌ها عقب نماندیم و اقدامات موثر و مثبتی داشتیم.

وی تصریح کرد: تلاش ما در این ایام این بود که در تمام انتخابات و انتصابات از علایق و سلایق سیاسی استفاده نکنیم، زیرا استقلال خود را حفظ کرده‌ایم و این مهم‌ترین نکته‌ای است که باید وجود داشته باشد.

نامدار عنوان کرد: بزرگ‌ترین سرمایه ما اعتماد مردم بود و این سرمایه اجتماعی در موضوع واکسیناسیون کمک شایانی به ما کرد.

وی بیان کرد: استفاده از توان اعضای هیئت علمی دانشگاه نیز به خوبی شکل گرفت و طرح موفق خدمات مراقبتی در منزل که در هیئت وزیران نیز مصوب شده، پایلوت آن در قروین بود و ما در روزهایی که با کمبود تخت مواجه بودیم، توانستیم با استفاده از این طرح، ۶ هزار بیمار را در منزل حمایت کنیم و نیز ۵۰ هزار مشاوره تلفنی نیز به بیماران بدهیم.

نامدار خاطرنشان کرد: در این ایام ۷۰ تخت آی‌سی‌یو نیز به تخت‌های بیمارستانی استان قزوین افزوده شد.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: هم‌چنین ما در توسعه پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی در استان پیشتاز بودیم.

نامدار عنوان کرد: ۲۸۳ عضو هیئت علمی در دانشگاه مشغول به فعالیت هستند که بیش از ۳۰ درصد این اعضا در ایام مسؤولیت بنده بوده که مایه فخر و مباهات است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین بحران کرونا پیمان نامدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۳۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟

آیا این امکان وجود دارد که نانوذرات از دستگاه گوارش عبور کرده و دارو را مستقیم به بافت مغز برسانند؟ محققان دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گویند بله و انتظار می‌رود آخرین یافته‌های آنها برای بیماران مبتلا به اختلالات نورودژنراتیو مانند مولتیپل اسکلروزیس یا ام‌اس، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS و بیماری پارکینسون یا PD مفید باشد. این کار با همکاری شرکت کلین نانومدیسین انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مرتضی محمودی، دانشیار گروه رادیولوژی در کالج‌های پزشکی استئوپاتی و پزشکی انسانی و سلامت دقیق دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گوید: ما بر روی شناسایی هویت بیولوژیکی نانوذرات از جمله نوعی از پروتئین‌ها که به سطح می‌آیند، متمرکز هستیم. این موضوع مهم است زیرا نوع پروتئین‌هایی که به سطح می‌آیند، الگوی منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهند که می‌تواند ما را برای عبور از سد خونی مغز و کار مستقیم در بافت‌های مغز یاری کند.

محمودی و تیم تحقیقاتی او دو مقاله در مورد هویت بیولوژیکی نانوذرات منتشر کرده‌اند. اولین مورد با عنوان «Measurements of heterogeneity in proteomics analysis of the nanoparticle protein corona across core facilities » در سال ۲۰۲۲ در نشریه Nature Communications منتشر شد.

دومین مقاله این گروه با عنوان « A uniform data processing pipeline enables harmonized nanoparticle protein corona analysis across proteomics core facilities » در ماه ژانویه ۲۰۲۴ در Nature Communications منتشر شد.

محمودی می‌گوید: نانوذرات یکسان با پروتئین کرونا را تهیه و به ۱۷ مرکز ارزیابی مختلف ارسال کردیم. ما تنوع داده‌های قابل‌توجهی را از پروتئین‌های ارسالی دریافت کردیم، بنابراین روشی برای تجزیه و تحلیل برای کمک به آزمایشگاه‌ها در بازتولید دقیق‌تر داده‌ها از هویت بیولوژیکی نانوذرات ایجاد کردیم. این ابزار به جامعه علمی کمک می‌کند تا در تحلیل نتایج هماهنگ‌تر شوند.

محمودی می‌گوید: از آنجایی که ما بیش از ۱۵ سال تجربه تجزیه و تحلیل قوی کرونا پروتئین را داریم، توانستیم با شرکت کلین نانومدیسین (Clene Nanomedicine) برای روشن کردن هویت بیولوژیکی نانوذرات آنها همکاری کنیم.

CNM-Au۸ سوسپانسیونی از نانوبلورهای طلا است که بیماران می‌توانند به صورت خوراکی مصرف کنند. نانوکریستال‌ها از طریق دستگاه گوارش عبور کرده و وارد سیستم گردش خون بدن می‌شوند، جایی که با پروتئین‌های خون و سایر مولکول‌های زیستی برهم‌کنش می‌کنند و توسط آنها پوشانده می‌شوند.

به نقل از ستاد نانو، محمودی توضیح داد که این ترکیب توانایی نانوبلورها را برای عبور از سد خونی مغزی افزایش می‌دهد. تحقیقات ما نشان می‌دهد که این نانوبلورهای طلا که با استفاده از روشی جدید برای تشکیل ساختارهای خاص و بدون سورفکتانت‌ها ساخته شده‌اند، می‌توانند یک کرونا پروتئین متمایز تشکیل دهند که دسترسی به بافت مغز را تسهیل ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • اجرای طرح جهادی پلیس پاسخگو در خرم آباد
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • ارائه خدمات گروه‌های جهادی به روستائیان شهرستان خانمیرزا