Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای ورلد میترز که آمار به روز بیماران و جان باختگان کرونا را منتشر می کند، شمار مبتلایان ایالات متحده با افزایش نزدیک به ۹۰ هزار نفری به بیش از ۴۷ میلیون مورد رسیده است.

بر اساس تازه ترین آمار؛ حدود ۶۷ درصد شهروندان واجد شرایط ایالات متحده به صورت کامل و بیش از ۷۸ درصد شهروندان دستکم یک واحد واکسن، دریافت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 آمریکا با وجود واکسیناسیون سراسری کووید ۱۹ و داشتن بیش از ۴۷ میلیون  نفر مبتلا و بیش از ۷۸۰هزار جان باخته، همچنان در رتبه نخست میزان ابتلا به ویروس کرونا در جهان شناخته می شود.

هم زمان، جر و بحث و مجادله بر سر فرمان جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در باره اجباری شدن تزریق واکسن برای شرکت های خصوصی دارای ۱۰۰ کارمند و کارگر یا بیشتر، ادامه یافته است.  

یک دادگاه فدرال آمریکا به دنبال واکنش شدید جمهوری‌خواهان به تصمیم دولت بایدن که ده‌ها میلیون آمریکایی را ملزم به واکسیناسیون در مقابل کرونا یا آزمایش هفتگی می‌کند، که قول داده بودند آن را لغو کنند، توقف اجرای این تصمیم را اعلام کرد.

بایدن روز پنجشنبه اعلام کرد که کارفرمایان با بیش از ۱۰۰ کارمند باید اطمینان حاصل کنند که کارگران آنها تا تاریخ چهار ژانویه ۲۰۲۲ (۱۴ دی) به طور کامل واکسینه شده یا هر هفته آزمایش می‌شوند، در غیر این صورت با جریمه‌های فدرال حدود ۱۴ هزار دلار به ازای هر تخلف مواجه می‌شوند. این تصمیم بیش از ۸۵ میلیون کارمند در شرکت‌های مختلف را در برمی گیرد.  

کاخ سفید همچنین از تمام کارکنان دولت فدرال خواسته است خود را در مقابل کرونا واکسینه کنند که شامل بیش از ۲.۵ میلیون کارمند دولت می شود.  

کاخ سفید، قانونگذاران دموکرات و بسیاری از مقامات عمومی بهداشت و سلامت،  واکسیناسیون اجباری را تنها راه برای خروج آمریکا از بحران همه‌گیری دانسته اند که در کمتر از ۲ سال بیش از ۷۵۰ هزار قربانی از شهروندان این کشور گرفته است.

برچسب‌ها کرونا واکسن کووید 19 ایالات متحده آمریکا کاخ سفید جو بایدن واکسن کرونا محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا واکسن کووید 19 ایالات متحده آمریکا کرونا واکسن کووید 19 ایالات متحده آمریکا کاخ سفید جو بایدن واکسن کرونا محدودیت های کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۴۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر‌ها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح

یک مقام آمریکایی می‌گوید ارتش رژیم صهیونیستی به دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و سازمان‌های امدادی فعال در داخل نوار غزه اطلاع داده است که آنها طرحی را برای انتقال مردم از رفح به منطقه «المواصی» در جنوب غربی غزه تعیین کرده‌اند.

مجله آمریکایی پالتیکو نوشت نیرو‌های اشغالگر نقشه منطقه المواصی را به گروه‌های امدادگر ارسال کردند تا برای حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح آماده شوند؛ اقدامی که حتی متحدان تل‌آویو درباره آن و خطر حمله به رفح برای بیش از یک میلیون آواره‌ای که در این منطقه حضور دارند، هشدار داده‌اند.

این در حالی است که کاخ سفید اعلام کرد طرح جامعی از سوی رژیم صهیونیستی درباره عملیات نظامی در شهر رفح دریافت نکرده و قبل از هر گونه حمله به رفح، خواهان ادامه مذاکرات با تل‌آویو است.

کاخ سفید مدعی شد از حمله ارتش رژیم صهیونیستی به رفح نگران است چرا که ۱.۵ میلیون آواره در رفح هستند که باید محافظت شوند و واشنگتن در حال کار روی توافق آتش‌بس و بازگشت گروگان‌هاست.

در همین راستا، رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند میان «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات این رژیم از جمله مقامات امنیتی داخل کابینه جنگ در مورد زمان و شکل عملیات در رفح اختلاف‌نظر وجود دارد، زیرا آنها از رویارویی با آمریکا در صورت انجام این حمله نگران هستند.

وبگاه خبری آکسیوس هم به نقل از مقامات آمریکایی نوشت بایدن شخصا در تلاش‌های فشرده برای دستیابی به توافق آتش بس و آزادی اسرا شرکت دارد.

این وبگاه خبری نوشت بایدن دستیابی به چنین توافقی را عنصری حیاتی در چارچوب استراتژی گسترده‌تر در داخل و خارج می‌داند.

از سوی دیگر «حسام بدران» یکی از رهبران حماس گفت: در حال انجام رایزنی‌های داخلی قبل از بازگشت هیأت مذاکره کننده به قاهره هستیم.

رسانه‌های مصری هم گزارش کردند هیأت مذاکره کننده حماس برای بررسی توافق آتش‌بس موقت فردا (شنبه) وارد قاهره می‌شود.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش کرد حماس تا این لحظه به پیشنهاد آتش‌بس که اخیرا در قاهره ارائه شد، پاسخی نداده است و فردا رسما توسط هیأتی از این جنبش که به قاهره خواهد رفت، پاسخ خواهد داد.

یک مقام آمریکایی هم به رویترز گفته ایالات متحده معتقد است در گفتگو‌های قاهره بر سر آتش‌بس و تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی پیشرفت‌هایی حاصل شده، اما «منتظر خبر‌های بیشتری هستند».

بایدن نیز مدیر سیا را روانه مصر کرده تا در مذاکرات آتش‌بس شرکت کند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • براثر بارش‌های چند روز گذشته تالاب حله شهرستان بوشهر جانی تازه گرفت.
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد
  • خبر‌ها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح