Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران جوان، سلامت روان کارآفرین ممکن است با شنیدن توصیه‌های اشتباه از آدم‌های اشتباه از بین برود و این آغاز فرسودگی است؛ بنابراین مهم است که به طور مداوم، به حفظ آن فکر کنید.

کارآفرینی، از دور پرزرق و برق به نظر می‌رسد. بسیاری از مردم جذب سبک زندگی و آزادی می‌شوند که تصویر برساخته شبکه‌های اجتماعی از زندگی کارآفرینانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مردم از یک نکته غافلند. تعداد کمی از کارآفرینان و به طور تقریبی، بیشتر آنان، به آن نقطه از موفقیتی که می‌بینیم، نمی‌رسند، مگر با سال‌ها درگیری و چالش با دشواری‌های مختلف از جمله مشکلات مالی. از آن گذشته، آنچه در شبکه‌های اجتماعی می‌بینیم، همیشه منعکس کننده زندگی واقعی یک فرد نیست.

کارآفرین بودن، به معنای بیدار شدن در یک جزیره دورافتاده، فرستادن چند ایمیل و سوار شدن به جت شخصی برای رفتن به ایتالیا نیست. یک کسب و کار، مثل آسیاب عمل می‌کند که سنگ زیرین در آن، همان کارآفرین است. این قاعده حتی برای کارآفرینان موفقی که شرکت آن‌ها به ماشین پولسازی تبدیل شده هم، صادق است.

راه انداختن یک کسب وکار، ساده نیست. مطالعات نشان می‌دهد ۷۲ درصد از کارآفرینان، درباره سلامت روان خود احساس نگرانی می‌کنند. افسردگی، اختلالات خلقی از جمله دوقطبی، مصرف مواد و اختلال در توجه و بیش فعالی از مشکلات روانی است که بسیاری از کارآفرینان آن را تجربه کرده اند. کسب وکار‌های نوپا رشد نمی‌کنند و به مرحله درآمدزایی نمی‌رسند، مگر با تلاش شبانه روزی موسسان آن ها. موسسانی که برای ادامه مسیر کار و زندگی به روان سالم نیاز دارند.

جاناتان بروکس، نویسنده و کارآفرین در سایت کارآفرین به چند نکته کاربردی برای سلامت روان کارآفرینان در سفر پرفراز ونشیب زندگی شان اشاره کرده است.

۱. مراقب مسائل مالی باش

مثل دیگر بخش‌های زندگی، مسائل مالی، نخستین عامل استرس زا و دلیل اصلی اضطراب در کارآفرینان است. بعضی از مردم پس انداز همه عمرشان را برای راه اندازی استارتاپ سرمایه گذاری می‌کنند. استارتاپی که شکست می‌خورد و عاید آن‌ها هیچ است.

براساس گزارش سایت اسمال بیزنس جینیس، ۳۹ درصد از موسسان کسب وکار‌های کوچک از سرمایه شخصی برای راه اندازی استفاده می‌کنند، روشی که برای تعدادی کمی از آن‌ها جواب می‌دهد، به همه توصیه نمی‌شود و می‌تواند فرد را در شرایط سختی قرار دهد. استارتاپ زدن به اندازه کافی استرس زا هست، چه برسد به اینکه همه پس انداز خود را در سبدی سرمایه گذاری کنیم که احتمال ریزش ۹۰ درصدی آن وجود دارد.

این کار هوشمندانه نیست. کارآفرین باید مطمئن شود ضمانت مالی برای گذران زندگی، دست کم برای ۶ ماه وجود دارد. اگر امکان دارد، یک شغل پاره وقت با ساعت‌های کاری منعطف پیدا کند. ایده دیگر این است که از یک منبع درآمد جداگانه مثل اجاره شرکت یا سود سرمایه گذاری‌های پیشین استفاده کند.

۲. از واگذاری کار‌ها نترس

یکی از دلایلی که سطح استرس را برای کارآفرینان بالا می‌برد، انجام همه کار توسط خودشان است. حتی زمانی که استارتاپ، به مرحله‌ای نرسیده که کارمند تمام وقت استخدام کند، منابع زیادی برای کمک به کسب وکار‌ها برای محول کردن وظایف وجود دارد.

محول کردن کار‌ها به دیگران بسیار مهم است چراکه فرسودگی در زمان ساختن یک کسب وکار، خیلی زود خودش را نشان می‌دهد. فرسودگی زمانی سرعت بیشتری می‌گیرد که کارآفرین به انجام همه کار‌ها توسط خودش اصرار کند. یک راه خوب برای کاستن از استرس این است که کسب وکار را با کمک یک شریک راه اندازی کنید. به طور معمول هر کسی، در یک زمینه متخصص است. حضور افراد دیگر به عنوان شریک می‌تواند به پیشرفت کار کمک کند و سنگینی بار کار بر دوش یک نفر بکاهد.

۳. با آدم‌های درست بگرد

زمانی که یک کارآفرین، کارش را آغاز می‌کند، باید دور خودش را با آدم‌های مثبت و اثرگذار پر کند. این نکته برای حفظ سلامت روان او بسیار مهم است. دوستان، خانواده و آشنایان کارآفرینان که به زندگی با درآمد تضمین شده و مسیر مشخص باور دارند، درباره تصمیم کارآفرینان می‌پرسند. به طور معمول این افراد از سر دلسوزی و عشق، تصمیم‌های کارآفرینان را مورد تردید قرار می‌دهند، اما نکته مهم این است که آن‌ها کارآفرین نیستند.

اگر مسیر کارآفرینی را آغاز می‌کنید، باید با کارآفرینان موفق بیشتر معاشرت کنید. از آن‌ها درباره مسیری که طی کرده اند بپرسید و به توصیه هایشان گوش کنید. تلاش کنید شبکه ارتباطات را با حرفه ای‌ها در زمینه کسب وکار خود تقویت کنید.

سلامت روان کارآفرین ممکن است با شنیدن توصیه‌های اشتباه از آدم‌های اشتباه از بین برود و این آغاز فرسودگی است؛ بنابراین مهم است که به طور مداوم، به حفظ آن فکر کنید.

بیشتر بخوانید

سندرم قلب شکسته، زنگ خطر رو به رشد در خانم‌ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سلامت روان مدیران کارآفرینی سلامت روان کسب وکار کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز

آفتاب‌‌نیوز :

یکی از مهم‌ترین تحقیقات انجام شده درباره تاثیر دروغگویی بر سلامت جسمانی افراد تحت سرپرستی «لین برینکه» (Leanne Brinke) استاد دانشگاه هاروارد با عنوان «فیزیولوژی بی‌صداقتی، آیا بر سلامتی تأثیر می‌گذارد؟» انجام شده است. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد اعمال غیر صادقانه با موارد متمایز فیزیولوژیکی همراه است. در واقع، در حین و بعد از یک عمل غیرصادقانه، اثرات فیزیولوژیکی در مغز و بدن به عینه دیده می‌شود. نتایج تحقیقات مختلف نشانگر آن است که اعمال ناصادقانه می‌توانند زیر پوست ما نفوذ کنند و بنابراین تجسم می‌یابند.

وقتی یک تجربه انسانی تجسم پیدا می‌کند، به طور معمول اثرات عمیق‌تری بر سلامت کوتاه‌مدت و بلندمدت بدن انسان می‌گذارد. در اینجا، ما بین ادبیات موجود در مورد فیزیولوژی (عدم) صداقت و استدلالی که طبق آن بیان می‌شود عدم صداقت برای سلامتی ما مضر است پیوند بر قرار می‌کنیم.

تجربه فیزیولوژیکی درگیر شدن در (عدم) صداقت

برخی از مردم زندگی بافضیلتی دارند. آن‌ها صادق و راستگو هستند و وقت گران‌بهای خود را صرف امور خیریه، حقیقت‌گویی، وفاداری به دوستان و همسر و... می‌کنند. اما افراد متفاوت دیگری هم در جوامع هستند که حتی وقتی نیازی ندارند یا مستمند مستحق نیستند، صدقه می‌گیرند، دروغ می‌گویند، تقلب می‌کنند یا دزدی را پیشه خود می‌سازند. علم مدرن به ما می‌گوید که نبود صداقت در افراد به دلایلی نظیر وضعیت و موقعیت و تصمیماتی که آن‌ها می‌گیرند بروز پیدا می‌کند. جنبه‌های ساختاری محیط‌های فیزیکی و فرهنگی ما که عدم صداقت را ترویج می‌کند، باید شناسایی شود، اما به گفته این استاد دانشگاه هاروارد در این مطالعه روی نشانگر‌های زیستی قابل اندازه‌گیری استخراج شده از مغز (به عنوان مثال تفاوت‌های عملکردی ام آرآی) و بدن (به عنوان مثال صربان و کارایی قلب) تمرکز شده است.

عدم صداقت در مغز

پیشرفت‌های اخیر در فناوری به محققان این امکان را داده است که فعالیت‌ها را در مغز وقتی درگیر یک عمل غیرصادقانه است، اندازه‌گیری کنند. برخی از تفاوت‌های عملکردی MRI در مغز بازیگران صادق با بازیگران غیرصادق وجود دارد. به عنوان مثال قبل از اینکه یک دورغ تازه گفته شود و زمانی که در ذهن تازه شروع به شکل‌گیری می‌کند، قشر سینگولیت قدامی (کورتکس) تمایل به فعال شدن را نشان می‌دهد. در حین گفتن دروغ یا در زمان انجام عمل غیرصادقانه، حوزه‌های مرتبط با کنترل اجرایی مغز درگیر هستند. قشر جلو و پشتی و جانبی و قشر جداری خلفی مغز پاسخ‌های صادقانه را مهار و منابع حافظه فعال را فراهم می‌کند. جالب توجه است که به نظر می‌رسد مناطق عصبی به کار گرفته شده با نوع دروغ متعادل می‌شوند. در حالی که تحقیقات ارتباط دروغگویی با مغز نیاز به دقت و توجه بیشتری دارد، ترکیبی از نتایج اعلام می‌کند که مناطق کنترل اجرایی مغز در زمان دروغ گفتن درگیر می‌شوند. به طور کلی کاهش منابع گران‌بهای شناختی (که در زمان دروغ گفتن و برای جبران فشار ناشی از آن به کار گرفته می‌شوند) باعث می‌شود که توانایی استفاده موثر از این منابع برای اهداف دیگر از جمله کم‌کردن استرس و افزایش سایر واکنش‌های پاراسمپاتیک سالم و حفظ‌کننده هموستاز کاهش پیدا کند.

تاثیرات مخرب دروغگویی در بدن

دروغگویی همچنین اثر خود را در بدن و درون ما به جا می‌گذارد از جمله تغییر در ضربان قلب، تعداد تنفس و رسانایی پوست. تغییرات در این نشانگر‌های فیزیولوژیکی هم می‌تواند به طور مستقیم بر سلامت تاثیر بگذارد. این در حالی است که حتی یک صداقت کوچک هم احساسات مثبت در افراد را افزایش می‌دهد و می‌تواند به کاهش اختلالات بیش از حد برانگیختگی مانند اضطراب کمک کند. چنین اعمال صادقانه‌ای همچنین می‌تواند به طور مستقیم مزایای سلامت مانند کاهش فشار خون و افزایش طول عمر را برای بدن ما به ارمغان بیاورد.

برخلاف اعمال صادقانه فضیلت‌آمیز، بی‌صداقتی و دروغگویی عموما با تاثیر منفی بر جسم و بدن همراه است. به طور کلی، دروغ گفتن با افزایش برانگیختگی همراه است که منجر به افزایش رسانایی پوست و کندتر شدن روند احیای پوست، افزایش فشار خون، بالا رفتن ضربان قلب، افزایش سرعت تنفس و گشاد شدن مردمک چشم می‌شود. افزایش مزمن ضربان قلب و فشار خون هم می‌تواند منجر به اختلال تیروئید، دیابت و سایر شاخص‌های سندرم متابولیک شود.

منافع راستگویی و مضرات دروغگویی برای بدن

راستگویی، نوع دوست بودن، منصفانه رفتار کردن و به طور کلی دیگرگرا بودن، فضیلت‌هایی هستند که مستقیما با مجموعه‌ای از نتایج مثبت سلامتی مانند سلامت جسمانی، استرس کمتر، کاهش پیری سلولی و افزایش آسودگی روانی و در مجموع سلامت بهتر و طول عمر بیشتر مرتبط هستند. اما در سوی دیگر، دروغ گفتن، خودخواه بودن، تقلب و خیانت کردن با مجموعه‌ای از پیامد‌های سلامتی منفی مانند افزایش ضربان قلب، بالا رفتن فشار خون، انقباض عروق، افزایش کورتیزول و کاهش قابل توجه حجم و عملکرد مناطق مرتبط با تنظیم عاطفی و فیزیولوژیکی در مغز می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • صدایی که دستور جنایت صادر کرد! | مادرم گفت تو دیوانه ای و شنیدن این جمله موجب شد تا من ...
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود