Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@17:36:55 GMT

۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خوزستان با تانکر آب‌رسانی می‌شدند

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۷۶۱۳۵

۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خوزستان با تانکر آب‌رسانی می‌شدند

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی یوسفی عصر امروز در آئین بهره‌برداری از پروژه آب‌رسانی به روستای ام الطمیر اظهار کرد: همزمان با آغاز کار مجلس شورای اسلامی گذشته به هر دلیلی در حوزه آبفا و زیرساختی با مشکلات جدی روبه‌رو بودیم و حدود ۹۸۰ روستای خوزستان با تنش آبی جدی مواجه بودند به‌طوری که ۳۰۰ - ۴۰۰ روستا با تانکر آب‌رسانی می‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در خوزستانی با پنج رودخانه بزرگ و هفت سد که ۱۲ درصد برق کشور را تأمین می‌کند، مردم اعتراض به‌حق داشتند؛ اقدامات انجام نشده مسئولان در گذشته برای رفع مشکلات تعمدی نبود اما می‌توانستند در ادوار گذشته بهتر کار کنند.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت کمیسیون تلفیق برای سطح ملی تصریح کرد: با اصلاح برق برخی مشترکین پرمصرف صنعتی بزرگ مانند شرکت‌های فولادی و پتروشیمی هشت هزار میلیارد تومان منابع نقد جدید تولید شد که ۲ هزار میلیارد تومان آن به حوزه آب و ۶ میلیارد تومان دیگر به اصلاح شبکه برق و گاز اختصاص یافت.

یوسفی اضافه کرد: سرانه گاز در حوزه روستایی از ۱۲ میلیون تومان به ۲۴ میلیون تومان در کمیسیون تلفیق افزایش پیدا کرد و بعد آن از معاون وزیر شرکت گاز و نفت وقت دستور گرفتم تا برای خوزستان این رقم ۲۵ میلیون تومان به علت مناطق نفت‌خیز شود.

وی با بیان اینکه این پروژه ۶ هزار نفر و با روستاهای پیرامون آن هفت هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت را پوشش می‌دهد، عنوان کرد: آب بی‌کیفیت از ۲۲ کیلومتر لوله‌ای به دلیل جنس لوله و قدمت آن در هفته یک یا دو روز آب پایدار داشتند.

کد خبر 5350915

منبع: مهر

کلیدواژه: مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس روستاهای خوزستان آب شرب ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بارش برف کرمانشاه گرگان واکسن کرونا اردبیل بارش باران سیستان و بلوچستان مراسم تودیع و معارفه شیوع کرونا عکس استانها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۶۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

تین نیوز

رئیس کل دادگستری خوزستان از تعیین تکلیف پرونده های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان در سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از دادگستری کل خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: در راستای تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

دهقانی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می کنند و هزینه بالای نگهداری از آن ها که موجب ضرر به بیت المال می شود، دستور داده شد نسبت به تعیین تکلیف آن ها از مراجع قانونی اقدامات لازم انجام شود و پرونده ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

وی گفت: این پرونده ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود ۴ هزار میلیارد ریال به بیت المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ پرونده نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری های دادستان مرکز استان و دادستان های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش های مدیران اداره اموال تملیکی استان خوزستان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده ای از اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده های فاقد رأی، ۹۱۰ رای قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال و یک فقره انهدام تخصصی دارو، از پرونده های مهم تعیین تکلیف شده استان خوزستان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از ۷۶ تانکر سوخت‌رسان
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرک پرویزخان
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌