Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مجتبی یوسفی روز شنبه در حاشیه بهره برداری از طرح آبرسانی به ۲ روستای بخش مرکزی اهواز در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای حل مشکل فاضلاب این کلانشهر گفت: متاسفانه در بخش زیرساخت آب و فاضلاب در خوزستان و اهواز دچار انباشت

مشکل هستیم به گونه ای که یک هزار روستا در سال گذشته با تنش آبی مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اهواز، حمیدیه، کارون و باوی با بیان اینکه رفع مشکل فاضلاب مناطق بحرانی اهواز به طور جدی در دستور کار است، ادامه داد: شهر اهواز با نگاه ویژه دولت سیزدهم به کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل شده است به گونه ای که هم اکنون ۹۰ پیمانکار در نقاط مختلف سطح شهر مشغول فعالیت

هستند.

رییس کمیسیون عمرانی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دستور رییس جمهوری برای تکمیل فاضلاب اهواز و حل مشکل زیرساختی خوزستان در دو سال آینده، این امید را ایجاد کرده است که کم کاری چند دهه اخیر با همت دولت سیزدهم برطرف شود.

وی ادامه داد: در برخی محله های اهواز از جمله کوی علوی به دلایل مختلف و با وجود اینکه بیش از یک دهه از آغاز عملیات اجرایی برخی طرح ها می گذرد ولی همچنان ناتمام رها شده اند. این موضوع موجب شده است تا فاضلاب این منطقه یک دهه در معابر جاری شود که رفع مشکل فاضلاب آن

در روزهای اخیر در دستور کار قرار گرفته است.

یوسفی با بیان اینکه مسوولان کشوری شناخت دقیقی از مشکلات خوزستان ندارند گفت: برای شناخت مسوولان کشوری از انباشت مشکلات در خوزستان، بازدیدهای میدانی به این منظور در سطح خوزستان و اهواز طی چند ماه اخیر برای آنان برگزار شده است.

وی ادامه داد: هفته جاری نشستی به منظور بررسی طرح های آب و فاضلاب خوزستان و شهر اهواز و همچنین طرح های شهرداری اهواز در کمیسیون عمران و با حضور برخی وزیران برگزار می شود.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت هزینه کرد اعتبارهای ملی گفت: دستگیری یک مسوول متخلف مشکلی از مشکل‌های مردم حل نمی کند و باید نظارت ها به گونه ای باشد که جلوی تخلف پیش از وقوع آن گرفته شود.

یوسفی اظهار داشت: متاسفانه برخی مسوولان خوزستان که شاید رسانه هم در اختیار دارند با حاشیه سازی و جریان سازی رسانه ای به دنبال به حاشیه بردن ناکارآمدی خود هستند.

با اجرای ۶ کیلومتر خط انتقال شامل چهار کیلومتر خط انتقال ۲۵۰ میلیمتر و ۲ کیلومتر خط انتقال ۱۶۰ میلیمتر و اتصال به تصفیه خانه گروه ملی اهواز، آبرسانی به ۲ روستای ام الطمیر و سیف السادات با جمعیت حدود هفت هزار و ۵۰۰ نفر انجام شد.

با بهره برداری از این خطوط انتقال جدید، آب آشامیدنی مردم این منطقه به میزان سه هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز، به شکل پایدار تامین شد.

پیش از این آب آشامیدنی این ۲ روستا  از تاسیسات شهدای جهاد تامین می‌شد اما به دلیل قدیمی و فرسوده بودن خطوط آب و وجود شکستگی فراوان، آب شرب منطقه از کیفیت و کمیت لازم برخوردار نبود، اکنون با بهره‌برداری از تاسیسات و خطوط جدید و با اتصال به تصفیه خانه گروه ملی، آب

آشامیدنی از لحاظ کمیت و کیفیت افزایش یافته است که رضایت اهالی این منطقه را در پی خواهد داشت.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی اهواز شهرداری اهواز دولت سیزدهم پروندهٔ خبری تلاش ها برای رفع تنش آبی در خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی اهواز شهرداری اهواز مجلس شورای اسلامی اهواز شهرداری اهواز دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۶۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل آبفای استان ایلام بیان کرد: یکی از مهمترین خدمات زیرساختی، زیرساخت‌های آب و فاضلاب است.

محمدی با تاکید بر اینکه به رغم تلاش‌های صورت گرفته، هنوز فاصله زیادی با ایده آل ها داریم، تصریح کرد: در حوزه زیرساختی و در بحث شبکه توزیع، دچار فرسودگی هستیم به گونه‌ای که علاوه بر پرت آب، خدمات رسانی را علی الخصوص در فصل گرما با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرعامل آبفای استان اظهار داشت: با پشتیبانی شرکت مهندسی آبفای کشور، حمایت‌های استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی بتوانیم مشکلات زیرساختی را مرتفع نماییم.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت شرکت اشاره نمود و یادآور شد: پروژه‌ها و برنامه ریزی های خوبی در جهت خدمت رسانی هرچه بهتر، طراحی و در حال اجرا هستند که امیدواریم با تزریق به موقع اعتبارات بتوانیم شاهد افتتاح پیش از موعد آنها در راستای ارائه خدمات در خور هم استانی‌های گرامی باشیم.

وی در خصوص پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی گفت: این پروژه با حدود ۱۱ سال قدمت هنوز به بهره برداری نرسیده هر چند اقدامات خوبی انجام شده است از جمله خطوط انتقال، برق رسانی و مخازن احداث شده و در این پروژه فقط احداث تصفیه خانه آب مانده است که با توجه به اینکه ابن پروژه مشکل اعتباری ندارد امسال شاهد بهره‌برداری آن خواهیم بود.

مدیرعامل آبفای استان در خصوص پروژه‌های جهاد آبرسانی اظهار داشت: در سال جاری در قالب این پروژه، ۶۹ روستا تعریف شده که از این تعداد تاکنون ۴ روستا تکمیل و به بهره برداری رسیده است که با اجرای کامل این پروژه، مشکل کم آبی یا تنش آبی روستاها مرتفع خواهد شد.

محمدی، سقایی زائرین اباعبدالله را افتخار مردم استان برشمرد و تصریح کرد: در این خصوص نیازمند نگاه و اعتبارات ویژه هستیم چراکه فاضلاب شهرستان مهران جوابگوی جمعیت ۳۰۰ هزار نفری در روز نخواهد بود که برای تصفیه خانه فاضلاب مهران نیازمند بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

وی در خصوص زیرساخت‌های مسکن ملی گفت: اقدامات خاصی انجام شده اما به دلیل محدودیت منابع نیازمند اعتبارات ملی هستیم تا در اجرای این پروژه با مشکل مواجه نشویم.

در ابتدای این مراسم، محمدسبحان حسنی معاون سیاسی و امنیتی استانداری ایلام گفت: کارهای خوبی در حوزه تامین آب صورت گرفته اما مشکلاتی در شبکه‌های فرسوده به ویژه در شهر ایلام وجود دارد که نیازمند تامین اعتبارات است.

همچنین قاسمی معاون بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به عنوان دیگر سخنران این مراسم گفت: قبول مسئولیت در شرکت‌های آب و فاضلاب یک نوع ایثار است.

وی ادامه داد: موفقیت حاصل نمی‌شود جز با تلاش و کوشش و همکاری و همیاری همه نیروها که می‌طلبد اقداماتی از قبیل هوشمند سازی شبکه. کاهش آب بدون درامد در شهرها و مخصوصاً در روستاها، پهنه بندی و زون بندی، نشت یابی شبکه و فرهنگ سازی مدیریت مصرف آب را سرلوحه برنامه‌های خود به عنوان مدیریت تقاضا قرار دهیم.

لازم به ذکر است پرویز ناصری مدیرعامل سابق آبفای استان در ابتدای این مراسم ضمن تبریک به محمدی، گزارشی از عملکرد دوره تصدی خود را ارائه کرد.

کد خبر 6092226

دیگر خبرها

  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • تساوی بی‌حاصل استقلال خوزستان و ملوان در اهواز
  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن آب آشامیدنی در گوجان
  • اختصاص۱۳۵ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های ورزشی گناباد
  •  میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های ورزشی گناباد تخصیص یافت
  • تشییع پیکر مطهر جانباز شهید سیلاوی در اهواز+فیلم
  • تخصیص ۵۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سدهای مازندران
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود