Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@14:14:59 GMT

قوچان گلوگاه خروج چوب از خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۷۶۵۶۶

قوچان گلوگاه خروج چوب از خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قوچان گفت: گلوگاه خروج چوب در شمال خراسان رضوی شهرستان قوچان است.

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی امیر زمانی مقدم با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه شهرستان قوچان گلوگاه و خروجی شرق استان به خراسان شمالی محسوب می‌شود؛ نظارت و بازرسی و کنترل دقیق خروج محموله‌های چوب امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر چه در حال حاضر و بنا به مورد و با دستور دادستان شهرستان، نسبت به ایجاد ایستگاه موقت ایست و بازرسی در خروجی شهرستان اقدام نمودیم لیکن آمار و ارقام و میزان پروانه‌های صدور حمل چوب به خارج استان حکایت از آن دارد که لزوما آن ایستگاه ایست و بازرسی باید به ایستگاه دائمی تبدیل شود.

وی یادآور شد: علی رغم بازدیدهای مستمر یگان حفاظت اداره از کارگاه‌های چوب بری سطح شهرستان که با مجوز دادستان صورت می گیرد متأسفانه شاهد چوب بری‌های غیر مجاز از سوی برخی افراد که به دلیل ناآگاهی در خصوص قوانین قطع و حمل چوب درختان باغی می‌شوند هستیم.

وی تصریح کرد: مجوز قطع درختان باغی با جهاد کشاورزی و پروانه حمل چوب با منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان است.

زمانی مقدم خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۱ فقره پروانه حمل چوب به وزن تقریبی ۳۴۶ تن به وسیله اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قوچان صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه روند افزایشی را نشان می‌دهد. هم اکنون ۲۰۰ هکتار جنگل طبیعی و دست کاشت و ۸۰ هکتار صنوبر کاری در سطح شهرستان وجود دارد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قوچان از عموم مردم خواست تا هر گونه حمل چوب غیرمجاز را به تلفن ۱۵۰۴ اطلاع رسانی نمایند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها قاچاق چوب قوچان منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شهرستان قوچان خراسان رضوی حمل چوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۶۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهرگفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ سازه آبخیزداری شامل بند‌های خاکی، سنگی ملاتی و گابیونی به منظور ذخیره روان آب‌ها و جلوگیری از وقوع سیلاب در این شهرستان احداث شده است.


علی رحیمی میانگین بارش سالیانه نزولات جوی شهرستان فریدونشهررا بیش از ۵۵۰ میلیمتراعلام کرد و افزود: در سال‌های گذشته حجم زیادی از این بارش‌ها به صورت روان آب و سیلاب ازشهرستان به صورت روان آب یا سیلاب خارج می‌شد یا باعث خسارت‌هایی به عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی می‌شد که با احداث سازه‌های آبخیزداری ۸۰ درصد روان آب‌ها و سیلاب‌ها مهار شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی گفت: طرح‌های آبخیزداری وبیولوژیکی در حوزه‌های آبخیزداری پشتکوه، قلعه سرخ و میدانک و پلاسجان باهدف ذخیره سازی روان آب‌ها، کنترل سیلاب ها، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش نفوذ پذیری آب در سفره‌های زیرزمینی شهرستان در دو سال گذشته با بیش از ۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.


کارشناس آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهر هم گفت: این شهرستان یکی از سرشاخه‌های اصلی سه سد مهم کشور، زاینده رود، کارون و دز است، که احداث سازه‌های آبخیزداری نقش مهمی در کاهش ورود رسوبات ناشی از فرسایش خاک به این سد‌ها دارد.


سیامک اسفنانی افزود: جلوگیری از فرسایش خاک، تکمیل چرخه کربن، احیاء و حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، پیشگیری از خسارات و آسیب‌های سیل و تغذیه چشمه ها، قنوات و سفره‌های زیرزمینی ازمهمترین اهداف و فواید اجرای طرح‌های آبخیزداری است.

دیگر خبرها

  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم