Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: مردمی که پرچم مبارزه با ظلم را برافراشت و تا این‌جا استوار جلو آمد، مستحق است که در خدمت آن‌ها باشیم و هر چه خدمت کنیم کم است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی، وزیر کشور در مراسم معارفهٔ استاندار جدید قزوین که امشب در سالن اجتماعات شهدای گمنام دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) قزوین برگزار شد، اظهار کرد: استان قزوین استانی بسیار ویژه است، مدفن انبیا است، محل حضور امامزاده بزرگ شاهزاده حسین، فرزند امام رضا (ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: قزوین خاطره‌انگیز است، دوران صفوی برای ما درس‌های تاریخی خاصی را دارد و در این دوره جایگاه تاریخی خاصی را شاهد بودیم که قزوین در آن زمان پایتخت بخش مهمی از دنیای اسلام بوده است.

وحیدی عنوان کرد: قزوین علما و عارفان بزرگی را داشته و تاریخ و تمدن این استان بسیار حائز اهمیت است، بنیهٔ فرهنگی قوی و بزرگی در قزوین داریم، عطرشهدا هم با آن شهید مخلص، شهید بابایی، که مقام معظم رهبری فرمودند من به جایگاه او حسرت می‌خورم، هم‌چنین وجود شهید رجایی عزیز، شهید لشگری، شهید ابوترابی و دیگر بزرگان نشان از عظمت این خطه دارد و نیز رزمندگان و سربازان رشیدی که از این خطه برخاستند.

این مسؤول اظهار کرد: جایگاه مهم قزوین با بیش از ۱۵ شهرک صنعتی و بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی اهمیت به‌سزایی در تولید و صنعت قزوین دارد و شاید نیمی از جمعیت استان خانوادهٔ صنعتی و کارگری است، هم‌چنین قزوین یک استان کشاورزی با ظرفیت‌های بزرگ و عظیم است.

وی بیان کرد: از همه مهم‌تر این‌که این اقوام فرهنگی و هویت قوی فرهنگی آن‌چنان انسجامی میان اقوام مختلف این خطه ایجاد می‌کند که بسیار حائز اهمیت است و این هویت اسلامی و انقلابی ما را می‌سازد.

وزیر کشور تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ما رمز امید و توجه جهانیان است، یک لحظه توجه و فکر کنید اگر جمهوری اسلامی نمی‌بود این دنیا چه بود؟ مردم ستم‌دیدهٔ فلسطین، مردمی که از ابتدایی‌ترین حقوق‌شان بی‌بهره هستند، به امید چه کسی می‌خواستند مبارزه کنند؟ مردم مظلوم یمن و مردم مظلوم جهان اسلام به امید که می‌خواستند مقاومت کنند؟

وی یادآور شد: دنیای بدون جمهوری اسلامی دنیایی بسیار تاریک و ظلمات است، اما به لطف اهل بیت، جمهوری اسلامی چنان پیامی در دنیا دارد که انسان‌ها را امیدوار می‌کند، رسالت جمهوری اسلامی فرا مرزی، فرامکانی و فرا زمانی است.

وحیدی تأکید کرد: مردمی که پرچم مبارزه با ظلم را برافراشت و تا این‌جا استوار جلو آمد، مستحق است که در خدمت آن‌ها باشیم و هر چه خدمت کنیم کم است.

این مسؤول اظهار کرد: استکبار از نام این ملت می‌ترسد، زیرا این ملت تسلیم‌ناپذیر مقابل همهٔ استکبار دنیا ایستادند.

وی خاطرنشان کرد: این‌جاست که انواع تهمت‌ها و جنگ‌های فیزیکی، روانی و رسانه‌ای را اعمال می‌کنند و ما را متهم به نقض حقوق بشر می‌کنند.

وحیدی بیان کرد: امریکایی که در اعتراض مردم در مجلس آن ۵ کشته داده است، کانادایی که فرزندان بومیان را در گور‌های دسته‌جمعی دفن کردند و جنایت کردند و اروپایی که پول و اسلحه می‌دهد تا مردم مظلوم یمن کشته شوند، ما را به نقض حقوق بشر متهم می‌کنند.

این مسؤول خاطرنشان کرد: امروز در بسیاری از صحنه‌ها دشمنان به عقب رانده شده و بین آن‌ها اختلافات شدید ناشی از این است که مقاومت در برابر آن‌ها جواب داده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی نماد مبارزهٔ بی‌امان علیه ظلم و ستم مستکبرین و نماد اتکا به ظرفیت داخلی است، کشور با توکل به خدای بزرگ و اتکا به ظرفیت داخلی و با بهره‌گیری از رهنمود‌های مقام معظم رهبری در مرحلهٔ جهش دیگری قرار گرفته و بی‌تردید ما در این راه پیروز هستیم.

وزیر کشور عنوان کرد: آن‌چه از مشکلات اقتصادی دیده می‌شود، ان‌شاءالله به همت مردم با یک اقتصاد مردم‌محور و دانش‌بنیان مرتفع خواهد شد، همان‌گونه که با وجود تحریم‌ها در بسیاری از حوزه‌ها کشور می‌درخشد، خواهیم دید در اقتصاد هم در اوج قرار گرفته و خواهیم درخشید.

وحیدی بیان کرد: ان‌شاءالله با توجه به الگوی پیشرفت و طرح توسعهٔ استان، از ظرفیت‌های آن استفاده شده و مشکلات استان، رونق واحد‌های تولیدی، احیای دشت قزوین و حل مشکل آب‌رسانی محقق خواهد شد، هم‌چنین باید به مسائل زیرساختی استان نیز توجه ویژه شود.

وی عنوان کرد: استاندار جدید قزوین باید در این حوزه میدان‌دار باشد و همه در کنار او و با عنایت و همراهی و کمک نمایندهٔ، ولی فقیه دست به دست هم دهند و فقط کار را جدی بگیرند، زیرا همه‌چیز برای حرکتی پرتلاش، همه‌جانبه و پرحجم آماده است.

 در انتهای این مراسم از ۲۲ ماه زحمات هدایت‌الله جمالی‌پور تقدیر به‌عمل آمده و محمدمهدی اعلایی به‌عنوان یازدهمین استاندار قزوین منصوب شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وحیدی احمد وحیدی وزیر کشور جمهوری اسلامی وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۶۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر

به گزارش خبرنگار مهر مقررات دست و پاگیر از بزرگترین مشکلات کارآفرین‌ها است. کارآفرین‌ها با وجود قوانین حمایت‌گر و بهبود نسبی شرایط، هنوز هم با موانعی از قبیل اجرای ضعیف و ناقص قوانین، مشکلات مربوط به زیرساخت مانند قطعی برق تولیدی‌ها و بوروکراسی اداری مواجه هستند.

در شرایطی که تولید حرف و هدف اول کشور است؛ بازیگران تولید یعنی تولیدکننده و کارآفرین باید بتوانند کسب و کار خود را راحت راه بیندازند و بعد به سرعت به سمت توسعه آن بروند. برنامه پایش‌، شب گذشته فرصتی را فراهم کرد تا کارآفرین‌ها به صورت زنده و مستقیم از مشکلات‌شان بگویند. از مقررات زائد یا سخت‌گیرانه‌ای که راه رسیدن به تولید را برایشان دورتر کرده است.

مهدی شفیعی قاسمی، اولین مهمان پایش بود. او صاحب شرکتی دانش‌بنیان است و در زمینه انرژی و تجهیزات تکنولوژی برای صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و آب فعالیت می‌کند. شرکت او ۱۴ سال پیش به همراه ۲۰۰ فارغ‌التحصیل دانشگاه شریف تأسیس شد. این کارآفرین درباره قوانین و مقرراتی که سد راه کسب و کارش شده است، گفت: «در زمینه‌هایی قانون داریم اما دراجرا ضعیف است. مثلاً یک پروژه‌ای را با هزار زحمت برای کارفرما ارائه می‌دهیم. به بخش ضمانت‌نامه که می‌رسد؛ قانون اجازه می‌دهد که از صندوق‌های پژوهش فناوری استفاده کنیم اما کارفرما که گاهی خصولتی و شبه دولتی است؛ می‌گوید در آئین‌نامه آمده اما چون ریسک دارد نمی‌پذیریم. این باعث می‌شود مثلاً ۵ درصد به هزینه‌های شرکت اضافه شود. قانون جهش تولید دانش‌بنیان حمایت‌های بسیاری را برای تولید دارد. درواقع بالادستی تسهیلات را تصویب می‌کند اما وقتی به بانک‌ها می‌رسد، می‌گویند فقط باید تضمین ملکی بدهید.»

تولید دانش‌بنیان، ضرورت کشور

شرکت‌های دانش‌بنیان در شرایط امروز کشور به دانش‌فنی بسیاری دست‌یافته‌اند که نیاز کشور را به واردات برخی از محصولات، تأمین کرده‌اند. شفیعی، کارآفرین حوزه دانش‌بنیان دراین‌خصوص گفت: «یکی از محصولاتی که تولید می‌کنیم و سطح دانش فنی بالایی دارد؛ زنجیره لوله‌های پی‌وی‌سی است. این لوله‌ها در خانه‌ها و زیرزمین و این موارد استفاده می‌شود. قبلاً این محصول را از اروپا وارد می‌کردیم اما یک روز گفتند که دیگر نمی‌توانیم به ایران این محصول را بدهیم. اگر ما تولید نمی‌کردیم، کل زنجیره کشور دچار مشکل می‌شد. یکی از مسئولان این حوزه می‌گوید تولید دانش‌بنیان در کشور به ضرورت تبدیل شده است.»

شفیعی اذعان داشت که اگر مسئولان بتوانند به شرکت‌های دانش‌بنیان نگاه بیشتری داشته باشند و به طور مثال اگر مجوزی خواستند راحت‌تر و با تشریفات کمتری به او بدهند؛ در حوزه دانش‌بنیان‌ها بسیار رشد خواهیم کرد.

کارآفرین‌ها پای‌کار تولید هستند

مهمان بعدی برنامه پایش چهارم اردیبهشت هم کارآفرین بود. ناصرسادات، کارآفرین حوزه کشاورزی و دام‌پروری است. او کارش را از سال ۸۹ آغاز کرده و حالا به مرحله صادرات محصولات کشاورزی نیز رسیده است.

این کارآفرین از مشکلاتی مانند استعلام‌های موردنیاز برای تأسیس دام‌پروری و گلخانه گله داشت. او درباره یکی از مشکلات زیرساختی مربوط به کسب و کارش گفت: «یکی از مشکلات، قطعی آب چاه‌های کشاورزی است. سال گذشته خیلی از کشاورزان ضرر دیدند؛ زیرا وقتی گلخانه تأسیس می‌شود اگر تنها یک ربع برق نداشته باشد، تمام محصولاتش در گرمای تابستان از بین می‌رود. ما حاضریم برق خانه‌هایمان را قطع کنند اما برق گلخانه قطع نشود.» یکی دیگر از گله‌های این کارآفرین حوزه کشاورزی، وجود رقبای بزرگ و قدرتمندی مانند نهادهای عمومی غیردولتی است.

سادات در انتهای برنامه گفت: «تمام جوانان در همین آب و خاک می‌توانند بهترین تولید را داشته باشند. اگر گله‌ای داریم برای بهتر شدن شرایط است.»

کد خبر 6089241 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت های دانش بنیان
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت‌های دانش‌بنیان