Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، عبدالرحیم کردی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: هرساله با آغاز فصل صید، کاهش قیمت ماهی یکی از نگرانی‌های مهم آن‌هاست؛ واسطه‌ها و دلالان با کاهش هماهنگ شده قیمت ماهی، زمینه سود حداکثری خود و متضرر شدن صیادان را فراهم می‌کنند.

وی افزود: خرید تضمیمی صید و راه اندازی صیاد مارکت برای تامین مایحتاج ضروری صید که به آن " ماچله" می‌گویند؛ در ۲ بسته حمایتی ۱۹۵ و ۵۰۰ میلیون تومانی در قالب تسهیلات بانکی بدون سود با موعد تسویه سه ماهه بخشی از برنامه‌های حمایتی سازمان منطقه آزاد چابهار برای صیادان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: تشکیل صندوق صید توسط صیادان و تعریف پروژه سرمایه‌گذاری پشتیبان تا سه برابر میزان منابع صندوق توسط سازمان منطقه آزاد چابهار در دستور کار است؛ پیگیری تشکیل بروس تن ماهیان هم از دیگر موارد حمایتی منطقه آزاد چابهار است و شرکت صید و صنعتی منطقه آزاد چابهار مسولیت هماهنگی و برنامه‌ریزی تصمیمات را بر عهده دارد.

 سواحل مکران محدوده سیستان و بلوچستان با بیش‌از ۲۴ هزار صیاد، ۹۳۰ فروند لنج و ۱۴۰۰ قایق صیادی تامین کننده بیش‌از ۵۰ درصد صید تجاری و صنعتی کشور است.

انتهای پیام/.ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منطقه آزاد چابهار صیادان مکران منطقه آزاد چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۶۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست مشترک سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با نماینده سازمان بهداشت به منظور بررسی آسیب‌های پساسیل و پیشگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از سیل، برگزار شد.

دکتر ضاربان امروز پنجشنبه در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم عزم همگانی به منظور مهار بحران‌های پس از سیل به ویژه در حوزه سلامت گفت: هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه، به خصوص مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار باعث شده طی رفت و آمدهای مرزی بیماری مالاریا از کشور همسایه وارد شود و سیل اخیر نیز خطر شیوع این بیماری را افزایش داده است.

دکتر ضاربان تصریح کرد: اقدامات گسترده بهداشتی در منطقه از سیل گذشته تاکنون ادامه دارد، اما عزم همگانی و بین‌المللی برای پیشگیری از بیماری مالاریا و سایر بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیازمند نقش آفرینی همه ارکان سلامت است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار در این جلسه ضمن دعوت از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی جهت بررسی وضعیت منطقه، اختصاص اعتبارات ویژه جهت مقابله با بیماری مالاریا را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • ۱۶۲ کارگر و کارفرمای نمونه در منطقه ازاد چابهار تجلیل شدند
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • زارع‌پور: پایگاه چابهار تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد